- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Canım ben sade şeker yemedim ama doğumdan sonra kutu kutu lokum yemiştimVallahi aklimdan suphe ediyom orasi varda,cayi sekersiz iciyom aksine .sekeri sade sevirem galiba
Ayyyy sen yazarken bende hakkımdakileri yazıyormuşummm ne tesadüf bu bir işaretHa ha hopladın zıpladın bizim takıma mı düştün
Hoşgeldin canımm tabii ki katılabilirsin. 1. Sayfada kurallarımız var onları okuyarak ve kendini tanıtarak başlayabilirsin
Buraya bakmaktan is yaoamiyom..gruptan ciktigim an sanki burda yilin olayi yasaniyomusda benim haberim olmuyomus gibi oluyo
eeee aldık ya kaptanim gel dedi tamam dedi82 kilo ile 2 Şubat 2018 de başladım
Şuan itibari ile 77.8 im boyum 1.68 ilk hedefim 59 iki kız annesiyim 8 ve 4 yaşında 27 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ya şakamaka alın beni yaaaa
Heyecan yapmayın tamam herkes ekside bomba gibi başladıkay listeler karıştı kaptanim son halini siz yazında ordan devam etsin kopyala yapistir derken arada kaynıyor bildirimler
Aldık gitti hoşgeldin82 kilo ile 2 Şubat 2018 de başladım
Şuan itibari ile 77.8 im boyum 1.68 ilk hedefim 59 iki kız annesiyim 8 ve 4 yaşında 27 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ya şakamaka alın beni yaaaa
HoşbuldummmmAldık gitti hoşgeldin
Ayyy çok geç kalmışsın kahvaltı çok önemli canım. Atlama bi daha. Kendinde güzel kilo vermişsin maşallah. Hep beraber kalab kiloları da göndereceğizHoşbuldummmmduygulandım
sabah üç mil leslie yaptım ama daha kahvaltı yapmadım şimdi ton balıklı salata yiyeceynnn
mervenin dün yediği kuymaklar bugün tirmaliyorAboo merve artıymış görmemişim
Ben onu kaymak okuduydum kuymak ne kimervenin dün yediği kuymaklar bugün tirmaliyor
Sabah 7 de kalkıyorum ama iştah olmuyor ama spor VS yapıyorum amaa yemem lazım ben kahvaltı yapınca hep acıkıyorum tümgün bakalım bakalım nasıl olcakAyyy çok geç kalmışsın kahvaltı çok önemli canım. Atlama bi daha. Kendinde güzel kilo vermişsin maşallah. Hep beraber kalab kiloları da göndereceğiz
Tereyağ Mısır unu ve yumurtayla yapılan Karadeniz yöremize ait bi lezzet kaptanımBen onu kaymak okuduydum kuymak ne ki
kuymak mihlama trabzonlularin meşhur kahvaltisiBen onu kaymak okuduydum kuymak ne ki
amin canım sağolHasta oldularmi oyle oluyo...benimkilerimde alerjik bromsiti var..iki gun iyiler uc gum pert..hava kullaniyoruz col tilanirsak..bu havalarin azizligine ugruyoruz hep..olmassa olmaz hastalik..Allahim dermansiz dert vermesin canim
[/QUOTE][/QUOTE]12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(76,6/
bulutungokyuzu(69,9/69.3/0.6) İNANMIYORUM YALAN
Gamzemdwf(79,1/
soffty(61.9/61.3/0.6/0.96)
İnnuk(61.7
mrv2855(75.4/
compeng (69/
Yeni üyeler
@elifff_9595(72.5/
@tmrlnk (91.9
@compeng (69/
@Massmavi (106.9
@Derya60kilo (68.1/
@Edebiye 006(81.9/
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70/
Aynen canım amin ..Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin çocuklar hasta oldu mu çok zor oluyor
İzine çıkınca bir kaç kilo almıştım, telefon olmayınca fena yemişim. Epey aldım...Abooo o kadar fazlaaaa
Tereyağ Mısır unu ve yumurtayla yapılan Karadeniz yöremize ait bi lezzet kaptanım
kuymak mihlama trabzonlularin meşhur kahvaltisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?