Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı

Gulumse25(76,6/76.8
bulutungokyuzu(69,9/69.3/0.6) İNANMIYORUM YALAN
Gamzemdwf(79,1/
soffty(61.9/61.3/0.6/0.96)
İnnuk(61.7
mrv2855(75.4/7 5/9)
compeng (69/68.7)

Yeni üyeler

@elifff_9595(72.5/
@tmrlnk (91.9
@Massmavi (106.9
@Derya60kilo (68.1/
@Edebiye 006(81.9/

Mezun olanlar

Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70/

Vallahi aklimdan suphe ediyom orasi varda,cayi sekersiz iciyom aksine .sekeri sade sevirem galiba
Canım ben sade şeker yemedim ama doğumdan sonra kutu kutu lokum yemiştim şekerim yüksekmiş insülin direnci gelişmiş. Bırak yememeye çalış olmuyorsa da bi baktır insülin direncine falan

ay listeler karıştı kaptanim son halini siz yazında ordan devam etsin kopyala yapistir derken arada kaynıyor bildirimler Anka

eeee aldık ya kaptanim gel dedi tamam dedi

Hoşbuldummmm duygulandım
sabah üç mil leslie yaptım ama daha kahvaltı yapmadım şimdi ton balıklı salata yiyeceynnn
Ayyy çok geç kalmışsın kahvaltı çok önemli canım. Atlama bi daha. Kendinde güzel kilo vermişsin maşallah. Hep beraber kalab kiloları da göndereceğiz

Ayyy çok geç kalmışsın kahvaltı çok önemli canım. Atlama bi daha. Kendinde güzel kilo vermişsin maşallah. Hep beraber kalab kiloları da göndereceğiz
Sabah 7 de kalkıyorum ama iştah olmuyor ama spor VS yapıyorum amaa yemem lazım ben kahvaltı yapınca hep acıkıyorum tümgün bakalım bakalım nasıl olcak

Hasta oldularmi oyle oluyo...benimkilerimde alerjik bromsiti var..iki gun iyiler uc gum pert..hava kullaniyoruz col tilanirsak..bu havalarin azizligine ugruyoruz hep..olmassa olmaz hastalik..Allahim dermansiz dert vermesin canim
amin canım sağol
[/QUOTE][/QUOTE]
Bende inanmamak istiyorum ya
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin çocuklar hasta oldu mu çok zor oluyor
Aynen canım amin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…