- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Yaaa ne güzellllleşim dedi ki bacakların pürüzsüzleşmiş selülitlerin bayağı azalmış :)))) çok mutlu oldum her gün 1 saat yürüyüşün ve kilo vermenin faydalarını görüyorum :)))
Ben listeye daha sonra katılıcam sanırım değilmş12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(76,6/76.8
bulutungokyuzu(69,9/69.3/0.6) İNANMIYORUM YALAN
Gamzemdwf(79,1/
soffty(61.9/61.3/0.6/0.96)
İnnuk(61.7
mrv2855(75.4/7 5/9)
compeng (69/68.7)
Yeni üyeler
@elifff_9595(72.5/
@tmrlnk (91.9
@Massmavi (106.9
@Derya60kilo (68.1/
@Edebiye 006(81.9/
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70/
Hadi bakalım eklemeyen kalmasınnn.
Bende yaa neden öyle oluyor acabaSabah 7 de kalkıyorum ama iştah olmuyor ama spor VS yapıyorum amaa yemem lazım ben kahvaltı yapınca hep acıkıyorum tümgün bakalım bakalım nasıl olcak
Ekleyelim seni deBen listeye daha sonra katılıcam sanırım değilmş
Öyle zaten takımdasın artık. Her gün muhabbet edeceksin, menü paylaşacaksın, spor yapacaksınBana farketmez ben burdan faal olarak paylaşıma devam ederim olurmu
Tereyağ Mısır unu ve yumurtayla yapılan Karadeniz yöremize ait bi lezzet kaptanım
İyiyim hamdolsun canım benim sen nasılsın fırına köfte patates yaptım şimdide evleri süpür sil rutin pazartesi sendromu aynı yanihemsom nasılsın neörüyon
Degişik garısan vesselamVallahi aklimdan suphe ediyom orasi varda,cayi sekersiz iciyom aksine .sekeri sade sevirem galiba
Bana böyle ilanı aşk etmedin yavvK Kavimlergocu sende mi vazgeçtin... hani beraber yeşil çaylar içip leslie ile wak wak wak diyecektik. Hani yaza göbeğimizi saklamak zorunda kalmayacaktık. Yalan mıydı hepsi
bende iyim hiç iş yapasim yok evinİyiyim hamdolsun canım benim sen nasılsın fırına köfte patates yaptım şimdide evleri süpür sil rutin pazartesi sendromu aynı yani
Sen geldin direk yerleştin gerek kalmadı sanaBana böyle ilanı aşk etmedin yavv
Bugün Bende güne dukan birasıyla başladım yemek istemiyo canım masayı toplarken 2yeşil zeytin 1çatal süzme peynir attım agzıma ama hiç aç degilim acep hastamı yım hastamı olacam sofradan kalkarken acıkan ben yemek istemiyorum enteresanBende yaa neden öyle oluyor acabakahvaltı yapmazsam hiç yemesem de aklıma gelmiyor. Suya çaya yükleniyorum mecbur.
Aynı durumdayız. Benim çamaşır 10 makineyi geçmiş olabilir sadecebende iyim hiç iş yapasim yok evin
içine bomba düştü resmen nerden baslasam nasıl bitirecem derken hevesim kaçıyor dün annemdeydim eve gel yemek yap çamaşır yıka derken 4 makine çamaşır katlanacak ütü var mutfak off bir yemek derdi yakın olsa senden isterdim yemegi
Ne güzel işte artıdan kurtulursun :))Bugün Bende güne dukan birasıyla başladım yemek istemiyo canım masayı toplarken 2yeşil zeytin 1çatal süzme peynir attım agzıma ama hiç aç degilim acep hastamı yım hastamı olacam sofradan kalkarken acıkan ben yemek istemiyorum enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?