evet kaptanim ya kendi telimden yaziyorum oda sarzdaydi yerimden nasil firlamissam kiz korktu
evet kaptanim ya kendi telimden yaziyorum oda sarzdaydi yerimden nasil firlamissam kiz korktu
12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(76,6/
bulutungokyuzu(69,9/
Gamzemdwf(79,1/
soffty(61.9/61.3/0.6/0.96)
İnnuk(61.7
mrv2855(75.4/
compeng (69/
Yeni üyeler
@elifff_9595(72.5/
@tmrlnk (91.9
@compeng (69/
@Massmavi (106.9
@Derya60kilo (68.1/
@Edebiye 006(81.9/
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70/
Menü paylaşmak için girip katılım yapmayınca içinden gelmediğini düşündüm açıkcası. Mezun oldun daha nasıl yardım isteyeyim ki. Mezun olanlar bizim yüzümüzden mi girmiyor. Hep ankanın suçu zaten herşeyA aaa
2 gün oldu yaZamıyorum
Etiket yapıp bi merak eden çıkmamış
Bak bugün de tartı listesini paylaşmadım
Bu kadar mı etkisizdim yokluğumu farketmediniz
Sonra da mezun olanlar takımı bırakıyor diyosunuz
Anka yardımcı lazımmış ta listeyi paylaşmayı unutmuşta
Aman aklınıza gelmeyim bunu paylaşana ne oldu diye
Menü paylaşmak için katılım yapmamak mıMenü paylaşmak için katılım yapmayınca içinden gelmediğini düşündüm açıkcası. Mezun oldun daha nasıl yardım isteyeyim ki.
Düzenledim mesajıMenü paylaşmak için katılım yapmamak mı
Benim eksik menümmü varmış bi bakıyım dur kaptanım
Yaz kuzumbulutungokyuzu ya ben sporu mu yazsam geçerli olurum san yazayım boşa gitmesin
45 yürüyüş
70 jj
50 twist
toplam 125 puan
Kız umudumu sana bağladım sen varsın zaten diye hiç kaydetmedim cuma listesini çoluklu çocuklu ondan herhal giremedi dedimA aaa
2 gün oldu yaZamıyorum
Etiket yapıp bi merak eden çıkmamış
Bak bugün de tartı listesini paylaşmadım
Bu kadar mı etkisizdim yokluğumu farketmediniz
Sonra da mezun olanlar takımı bırakıyor diyosunuz
Anka yardımcı lazımmış ta listeyi paylaşmayı unutmuşta
Aman aklınıza gelmeyim bunu paylaşana ne oldu diye
Kaç kilosun floooo hadi itiraf etGünaydın arkadaşlar. Ben bugün dikkat etmeye tekrar başladım. Epeydir salmıştım..
Ay sorma. Az verim de öyle yazayım..Kaç kilosun floooo hadi itiraf et
Abooo o kadar fazlaaaaAy sorma. Az verim de öyle yazayım..
Bende düzenledim mesajı...Düzenledim mesajı
Menünü paylaştın ama burda sohbetlere katılmadın. Onu demek istedim
hafta sonu çocuklar dan giremedim konuşamadım da bugün bilerek paylaşmadım listeyi bakıyım şimdi bari soracaklar mı diyeKız umudumu sana bağladım sen varsın zaten diye hiç kaydetmedim cuma listesini çoluklu çocuklu ondan herhal giremedi dedim
Aaaa ben etiketlwmistim ama seni...hafta sonu çocuklar dan giremedim konuşamadım da bugün bilerek paylaşmadım listeyi bakıyım şimdi bari soracaklar mı diye
Yok canım niye suçun olsun herkesi kulağından tutup zorla getiremezsin tabi de ben bi etiketli hatırlamaktan bahsettim kaptanımMenü paylaşmak için girip katılım yapmayınca içinden gelmediğini düşündüm açıkcası. Mezun oldun daha nasıl yardım isteyeyim ki. Mezun olanlar bizim yüzümüzden mi girmiyor. Hep ankanın suçu zaten herşey
Gecmis olsun gulcum..Bende düzenledim mesajı...
1 aylık moladan sonra tekrar çocuklar hasta oldu Cuma dan beri karıştı yine ortalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?