Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Neyse bugün ben iş yapmim sana gelim yardıma ayıpsın canım benim

biribirimize gaz vermekten başka çaremiz yok kız uyuyacak simdi biraz toparlarim ınş

12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı

Gulumse25(76,6/76.8
bulutungokyuzu(69,9/69.3/0.6) İNANMIYORUM YALAN
Gamzemdwf(79,1/
soffty(61.9/61.3/0.6/0.96)
İnnuk(61.7
mrv2855(75.4/7 5/9)
compeng (69/68.7)

Yeni üyeler

@elifff_9595(72.5/72.2/0.3)
@tmrlnk (91.9
@Massmavi (106.9
@Derya60kilo (68.1/
@Edebiye 006(81.9/81.9)

Mezun olanlar

Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70/

Oooo

Şekerden konu açılmış..

Bende son zamanlarda öyle bi yiyodumki çikolataları tatlıları paket paket borcamları falan süpürüyodum. Sonra araştırdım şeker bağımlılığı olmuş bende.
Ne kadar tıka basa yesemde bi kaç saat sonra aynı kapasitede yeme hissi oluşuyodu. Bide çok acayip et yeme isteği olurmuş bende normalde vejeteryan sayılırım hiç dicek kadar az et yiyen birisiyim ama ara ara aklıma et yesem güzel olur gibi his geliyodu. Bu bağımlılıktan kurtulmam şazım yoksa sonu kötü olucak..
Kan şekerimi ölçtrücem yakında inşallah.

AA canım hadi o zaman şeker diyetine başlıyalım grup a ne güzel olur

Ben 3 mil leslie yaptım ve ton balıklı salata yedim sabah eşşeklik ettim yine bide ben bugün 21 günlük şeker diyetine başladım ilk günüm katılmak istiyen gelsin çok daha zevkli olur hem
Şeker diyeti daha önce yapan oldu geçen hafta galiba görmüştüm ama ben kendi adıma söz veremem tatlı falan görürsem affetmem yerim ucundan kıyısından

Yani ama budiyette paketli yiyeceklerden ve şeker tatlının her halinden kaçınıcaz 5 kilo verenler var bu şekilde ama benim amacım vücuda şekeri unutturmak
Eskiden şekersiz çay imkansız diyodum ekmegi keser şekeri asla derdim amaa 3senedir şekerli çay içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…