Neyse bugün ben iş yapmim sana gelim yardıma ayıpsın canım benimbende iyim hiç iş yapasim yok evin
içine bomba düştü resmen nerden baslasam nasıl bitirecem derken hevesim kaçıyor dün annemdeydim eve gel yemek yap çamaşır yıka derken 4 makine çamaşır katlanacak ütü var mutfak off bir yemek derdi yakın olsa senden isterdim yemegi
Şimdi naz yok gelmesem öldün mü diye aramıyoruz bile yahu bak şimdi heç çıkasım yok ne gözel möhebbet ediyoz sevmiyonuz artıkın zaaar beniSen geldin direk yerleştin gerek kalmadı sana
İnsan az nazlanır peşinde koşturur
2kez denedim uzamadı tadı fena olmadı amaBir Trabzonlu olarak düzeltme yapayım.
Kuymakta yumurta olmaz canım. Tereyağı, mısır unu ve özellikle Trabzon Peyniri (uzanması için) ile yapılır.
Şimdi naz yok gelmesem öldün mü diye aramıyoruz bile yahu bak şimdi heç çıkasım yok ne gözel möhebbet ediyoz sevmiyonuz artıkın zaaar beni
Oooo12. Takım Pazartesi Kontrol Tartısı
Gulumse25(76,6/76.8
bulutungokyuzu(69,9/69.3/0.6) İNANMIYORUM YALAN
Gamzemdwf(79,1/
soffty(61.9/61.3/0.6/0.96)
İnnuk(61.7
mrv2855(75.4/7 5/9)
compeng (69/68.7)
Yeni üyeler
@elifff_9595(72.5/72.2/0.3)
@tmrlnk (91.9
@Massmavi (106.9
@Derya60kilo (68.1/
@Edebiye 006(81.9/81.9)
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70/
Olur mu canim yuruyus en guzeli. Havalar isinsin kizimla biz de uzun yuruyuzlere cikariz da bu havada imkansiz - 12 dereceSizin sporlari gorunce bnmkini uazasim gelmiyo
Adetime daha var üç beş günherkes muayyen gününde mi bu gün
Gel hadi kollarıma kucağıma göğsüme basam seni
AA canım hadi o zaman şeker diyetine başlıyalım grup a ne güzel olurŞekerden konu açılmış..
Bende son zamanlarda öyle bi yiyodumki çikolataları tatlıları paket paket borcamları falan süpürüyodum. Sonra araştırdım şeker bağımlılığı olmuş bende.
Ne kadar tıka basa yesemde bi kaç saat sonra aynı kapasitede yeme hissi oluşuyodu. Bide çok acayip et yeme isteği olurmuş bende normalde vejeteryan sayılırım hiç dicek kadar az et yiyen birisiyim ama ara ara aklıma et yesem güzel olur gibi his geliyodu. Bu bağımlılıktan kurtulmam şazım yoksa sonu kötü olucak..
Kan şekerimi ölçtrücem yakında inşallah.
Zati şeker gibi bi takımız şekere ne hacetAA canım hadi o zaman şeker diyetine başlıyalım grup a ne güzel olur
Şeker diyeti daha önce yapan oldu geçen hafta galiba görmüştüm ama ben kendi adıma söz veremem tatlı falan görürsem affetmem yerim ucundan kıyısındanBen 3 mil leslie yaptım ve ton balıklı salata yedim sabah eşşeklik ettim yine bide ben bugün 21 günlük şeker diyetine başladım ilk günüm katılmak istiyen gelsin çok daha zevkli olur hem
Yani ama budiyette paketli yiyeceklerden ve şeker tatlının her halinden kaçınıcaz 5 kilo verenler var bu şekilde ama benim amacım vücuda şekeri unutturmakZati şeker gibi bi takımız şekere ne hacet
Eskiden şekersiz çay imkansız diyodum ekmegi keser şekeri asla derdim amaa 3senedir şekerli çay içmiyorumYani ama budiyette paketli yiyeceklerden ve şeker tatlının her halinden kaçınıcaz 5 kilo verenler var bu şekilde ama benim amacım vücuda şekeri unutturmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?