Kız zatin abur cubur dan tatlıdan beyaz ekmekten uzak durulunca zatin kilo veriliyorYani ama budiyette paketli yiyeceklerden ve şeker tatlının her halinden kaçınıcaz 5 kilo verenler var bu şekilde ama benim amacım vücuda şekeri unutturmak
29 yaşındaAnka kaptancım sen kaç yaşındasın merak ettm :)
Ay ne biliyimKız zatin abur cubur dan tatlıdan beyaz ekmekten uzak durulunca zatin kilo veriliyor
Bende bu çikolata aşkını anlamıyorum çikolata bana çocuk kandırmaca geliyoAy ne biliyimçocuklar çikolata yedikçe ben eriyorum buda bahanem olsun
29 yaşında
2kez denedim uzamadı tadı fena olmadı ama
Benim 5yıl önceki yaşımsın ben ne ara yaşlandım bu kaaaagençmiş :)) ben de 26 yaşındayım
Kaşarla yaptım onun özel peyniri varmış ama olmadı istedigim gibi sen anlat karadeniz filminde yaptılar içim gittiUzaması için peyniri önemli canım. Bide biraz katı olacak o zaman daha güzel uzanıyor peynir.
Benim 5yıl önceki yaşımsın ben ne ara yaşlandım bu kaaaa
Yolun yarısını geçtim bi o kadar daha yaşarmıyım Allah bilir kızçemyok canım ne yaşlanması :))
Yolun yarısını geçtim bi o kadar daha yaşarmıyım Allah bilir kızçem
İlk sayfadaki puan olayını anlamadım şimdi ben 45 dk leslie yaptım bu 45 puan oluyor ve ben bunu 250 ye tamam almalıyım öylemi anlamışım da sanki ama
OK teşekkürler ne güzel miş dahada spor yapasım geldiLeslie nin dakikası 1,5 puan yani bugün 67,5 puan almış oldun. Bir haftada en az toplam 250 olması gerekiyor.
Güzin ablaa oldun sen iyiceneherkes muayyen gününde mi bu gün
Gel hadi kollarıma kucağıma göğsüme basam seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?