Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yaşlı mı gösteriyorum ki :)
Cocuklarin var ya cnaim, ondan insan biraz daha buyuk saniyor. Yani cocuklarin yasina gore dusunuyor insanlar annelerin yasini. Ona bakarsan ben de 33 um ama 1 tane kuccuk bebeem oldugundan herkes 30dan az saniyor yeni tanisinca, cocugun yasindan dolayi oyle dusnuyoirlar galiba

Tatlım ben bugün yürüyüş yaptım yeni geldim eve
Sabah zeytin
Peynir
Azıcık annem almıştı Boşnak böreği yedim ;(
2 tl su içtim şimdi de tarçınlı süt içiyorum
Afiyet olsun. Aman ben bugun cok kahve ictim ya. Isyerinden calisirken surekli kahve icesin geliyor bilmem neden

Evet ben erken başladım hayata

millet ne yapıyorsunuz çok suskunsunuz
Sen nasilsin canim? Yaptin mi oglen yuruyusunu?
evet bende yapiyorum onu..hatta 21den sonrada devam etmek istiyorum vucudumuzun bu yapay sekere ihtiyaci yok sonucta.
insan rahatlamis hissediyor kendini :)
Superr. Insallah ben de denemek isterim bir ara. 1 sene kadar once yapmistim 2 ay guzeldi.

Aynı beni anlatmışsın benimde canım sürekli şekerli şeyler istiyor . Ve aynı zamanda da et.. resmen canım köfte falan istiyor...
Şeker diyeti daha önce yapan oldu geçen hafta galiba görmüştüm ama ben kendi adıma söz veremem tatlı falan görürsem affetmem yerim ucundan kıyısından
Aynen bende ankanın topiğine katılmıştım ama bir iki yemekten kendimi alamıyorum
Ben 30 diye biliyom sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…