Ay onu da alalım da rahatlasınEşim yine Dellendi okula gidecek hazırlanıyo ben niye buraya yazıyomuşum
Adam piskopat yahu
Ben cocuguma da almiyom cikolata filan, aman faydalki birsey degil zaten. Cocugun da yemesin sen de yemeAy ne biliyimçocuklar çikolata yedikçe ben eriyorum buda bahanem olsun
İyi yapıyorsun canim. Bizim eve de çikolata ayda 1-2 kere girer. Meyve veriyorum gün içinde 2-3 kere çocuklara.Ben cocuguma da almiyom cikolata filan, aman faydalki birsey degil zaten. Cocugun da yemesin sen de yeme
Cocuklarin var ya cnaim, ondan insan biraz daha buyuk saniyor. Yani cocuklarin yasina gore dusunuyor insanlar annelerin yasini. Ona bakarsan ben de 33 um ama 1 tane kuccuk bebeem oldugundan herkes 30dan az saniyor yeni tanisinca, cocugun yasindan dolayi oyle dusnuyoirlar galibaYaşlı mı gösteriyorum ki :)
Afiyet olsun. Aman ben bugun cok kahve ictim ya. Isyerinden calisirken surekli kahve icesin geliyor bilmem nedenTatlım ben bugün yürüyüş yaptım yeni geldim eve
Sabah zeytin
Peynir
Azıcık annem almıştı Boşnak böreği yedim ;(
2 tl su içtim şimdi de tarçınlı süt içiyorum
Evet ben erken başladım hayataCocuklarin var ya cnaim, ondan insan biraz daha buyuk saniyor. Yani cocuklarin yasina gore dusunuyor insanlar annelerin yasini. Ona bakarsan ben de 33 um ama 1 tane kuccuk bebeem oldugundan herkes 30dan az saniyor yeni tanisinca, cocugun yasindan dolayi oyle dusnuyoirlar galiba
En iyisini yapiyorsun.İyi yapıyorsun canim. Bizim eve de çikolata ayda 1-2 kere girer. Meyve veriyorum gün içinde 2-3 kere çocuklara.
Calisiyoruz kuzum. Tuvalete gidip arada squat yapiyorum bugunluk 75 yaptim smdilik. Is cikisi da eve gitmek yok direk sporaaamillet ne yapıyorsunuz çok suskunsunuz
Sen nasilsin canim? Yaptin mi oglen yuruyusunu?millet ne yapıyorsunuz çok suskunsunuz
Superr. Insallah ben de denemek isterim bir ara. 1 sene kadar once yapmistim 2 ay guzeldi.evet bende yapiyorum onu..hatta 21den sonrada devam etmek istiyorum vucudumuzun bu yapay sekere ihtiyaci yok sonucta.
insan rahatlamis hissediyor kendini :)
Sana diyorum esin ilgi istiyor, birak telii aaa. Ilgilen kocisinleEşim yine Dellendi okula gidecek hazırlanıyo ben niye buraya yazıyomuşum
Adam piskopat yahu
Vereceğiz kiloları verdikçe azim geliyorAfiyet olsun. Aman ben bugun cok kahve ictim ya. Isyerinden calisirken surekli kahve icesin geliyor bilmem neden
Aynı beni anlatmışsın benimde canım sürekli şekerli şeyler istiyor . Ve aynı zamanda da et.. resmen canım köfte falan istiyor...Şekerden konu açılmış..
Bende son zamanlarda öyle bi yiyodumki çikolataları tatlıları paket paket borcamları falan süpürüyodum. Sonra araştırdım şeker bağımlılığı olmuş bende.
Ne kadar tıka basa yesemde bi kaç saat sonra aynı kapasitede yeme hissi oluşuyodu. Bide çok acayip et yeme isteği olurmuş bende normalde vejeteryan sayılırım hiç dicek kadar az et yiyen birisiyim ama ara ara aklıma et yesem güzel olur gibi his geliyodu. Bu bağımlılıktan kurtulmam şazım yoksa sonu kötü olucak..
Kan şekerimi ölçtrücem yakında inşallah.
Aynen bende ankanın topiğine katılmıştım ama bir iki yemekten kendimi alamıyorumŞeker diyeti daha önce yapan oldu geçen hafta galiba görmüştüm ama ben kendi adıma söz veremem tatlı falan görürsem affetmem yerim ucundan kıyısından
Ben 30 diye biliyom sanki29 yaşında
Yok canım şimdilik bişi değişmedi hala 70 imgulenyuzumsunsen sen bildirim yaptın mi ben mi görmedim merak ediyorum yeme düzenini değiştirmiştir fayda etti mi
Diyo beni okula gönder saat 11kadar yokum yazarsın arkadaşlarına valla kıskanıyo ya deliSana diyorum esin ilgi istiyor, birak telii aaa. Ilgilen kocisinle
Bi o kalmıştı bi burda kafa dagıtıyom bide onla ugraşimAy onu da alalım da rahatlasın
Glstn 99 aratmıyon desene oda tuvalette yapardı squatCalisiyoruz kuzum. Tuvalete gidip arada squat yapiyorum bugunluk 75 yaptim smdilik. Is cikisi da eve gitmek yok direk sporaaahafta sonu yedim ictim simdi eritme zamani
Adam haklı Sende öyle yapta kızdırmasana kız inada yapar gibi yazıyonDiyo beni okula gönder saat 11kadar yokum yazarsın arkadaşlarına valla kıskanıyo ya deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?