Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvaltı 09:45
Marul maydanoz tere ve
1 haş yumurtayla salata

11:30 1 greyfurt

Akşam 15:00
2 yk ıspanak 1 bardak ayran
1 küçük kase yeşil mercimek çorbası

16:00 Türk kahvesi
3 tk profiterol
Sen bu yemeye nasıl kilo veremiyon hayret valla ıspanak mantar evinden eksik olmuyo maşallah

26 şubat pazartesi menü
08.00
1 haşlanmş yumurta
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 sade galeta

12.30
1 kase yayla çorbası
2 yk ıspanak

14.00
1 sütlü şekerli turk kahvesi
1 avuç kuru dut

18.00
1 porsiyon mercimek köftesi

2 lt su

Vereceğiz kiloları verdikçe azim geliyor
Aynen oyle canim, Hedefe yaklastikca daha bir istek azim geliyor. 1 kilo eksik bile belli oluyor.

Diyo beni okula gönder saat 11kadar yokum yazarsın arkadaşlarına valla kıskanıyo ya deli
Canim ilgilen sen de kocisinle ahh ahh eskiden benim de esimin gozu benden baska birsey gormezdi simdi bebegimizi goruyor o gozler, gerci onlari beraber oynarken, banyo yaptirirken kitap okurken gormek de beni cok mutlu ediyor. Cocuk olunca degisiyor iliski mecburen, ben ikinci planda kaldim yani anliycan. Ama kizimi sevisi ona bakisi yok mu o zaman esime bir kere daha asik oluyorum ve diyorum iyiki bu adamla evlenmisim (ki gercekten herseyi birakip geldim esimin pesinden buralara yillar once)

Glstn 99 aratmıyon desene oda tuvalette yapardı squat
Aynen oyle 100 tane yaptim bile. Popomuz guzellessin

Canim aksama mercimek koftesinin yaninda yesillik fde varsa gayet guzel olmus menun afiyet olsun.

Allahım sevginizi daim etsin inş bacım

26 subat menum

Sabah: 1 dilim ekmek, 1 ceviz, domates, yesillik, 6 kucuk top mozzarella peyniri. 1 kuru kayisi. 2 parca tam tahilli kuru (ekmek gibi ama cok ince), 3 top kirmizi mercimek ezmesi, 1 th pesto sosu.

Ara: 2 fincan kahve

Oglen: 200 gr kadar balik, salata, 8 yk kadar haslanmis kucuk beyaz bugday

Ara: 2 fincan kahve

Aksam: 1 kucuk kase kremasiz mantar corbasi, 3 tane nohut, havucla yapilmis kofte, biraz salata

Su: 3lt kadar

Napim wc gidiyo banyoya gidiyo peşinemi dolanim
E onu istiyo baksana senin yerinde olsam bi gün öyle yapar delirtirim bi da bunu diyemez bana

Sen bu yemeye nasıl kilo veremiyon hayret valla ıspanak mantar evinden eksik olmuyo maşallah
Menüler güzel de o 3 kaşık çikolatalardan oluyo sanırım .
Ispanak mantar çok seviyorum canım hafta da bi kez pazar alışverişi yapıp pişirince kalıyo 2 gün yiyorum bi öğünde .

Sabah cok az geldi cnaim gozume.
Aslında yeşillikler baya fazlaydı salata yaptım da yedim canım

Yeter yeter az yesin o
ah bi versem de tek az yesem.
7 li rakam istemiyorum dedim resmen sınırında takılı kaldım

16 kilo verdim tam 1 Aydır aynı kilodayım.
Okuyorum netten 1-2 ay sürebilir yazıyor duraklama.
Bi kaşık iki kaşık yediğim cıslara ve yapmadığım spora bakarsak aslında kilo almadığım için şükür etmem lazım sanırım

Fazlasını isteyerek yüzsüzlük oluyo biraz sanırım

26 subat menüm

Sabah 1 sb süt
1 muz

Öğle
1 büyük kase iskembe corbasi
3 kofte
Salata

Ara 1 dilim karpuz
1 adet elma

Aksam yemeyeceğim
Meyve yasakti karatayda o saatte ama yedim napiyim karpuz cok guzeldi

Ben geldim. Sancıdan duramadım saatlerce bir wc bir kusmaya bir wc bir kusmaya artık geçmiş ağrım uyuyakalmışım 2bucukta şimdi uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…