Napim wc gidiyo banyoya gidiyo peşinemi dolanimAdam haklı Sende öyle yapta kızdırmasana kız inada yapar gibi yazıyon
Sen bu yemeye nasıl kilo veremiyon hayret valla ıspanak mantar evinden eksik olmuyo maşallahKahvaltı 09:45
Marul maydanoz tere ve
1 haş yumurtayla salata
11:30 1 greyfurt
Akşam 15:00
2 yk ıspanak 1 bardak ayran
1 küçük kase yeşil mercimek çorbası
16:00 Türk kahvesi
3 tk profiterol
Aynen oyle canim, Hedefe yaklastikca daha bir istek azim geliyor. 1 kilo eksik bile belli oluyor.Vereceğiz kiloları verdikçe azim geliyor
Canim ilgilen sen de kocisinleDiyo beni okula gönder saat 11kadar yokum yazarsın arkadaşlarına valla kıskanıyo ya deli
Aynen oyle 100 tane yaptim bile. Popomuz guzellessinGlstn 99 aratmıyon desene oda tuvalette yapardı squat
Canim aksama mercimek koftesinin yaninda yesillik fde varsa gayet guzel olmus menun afiyet olsun.26 şubat pazartesi menü
08.00
1 haşlanmş yumurta
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 sade galeta
12.30
1 kase yayla çorbası
2 yk ıspanak
14.00
1 sütlü şekerli turk kahvesi
1 avuç kuru dut
18.00
1 porsiyon mercimek köftesi
2 lt su
Sabah cok az geldi cnaim gozume.Kahvaltı 09:45
Marul maydanoz tere ve
1 haş yumurtayla salata
11:30 1 greyfurt
Akşam 15:00
2 yk ıspanak 1 bardak ayran
1 küçük kase yeşil mercimek çorbası
16:00 Türk kahvesi
3 tk profiterol
Allahım sevginizi daim etsin inş bacımAynen oyle canim, Hedefe yaklastikca daha bir istek azim geliyor. 1 kilo eksik bile belli oluyor.
Canim ilgilen sen de kocisinleahh ahh eskiden benim de esimin gozu benden baska birsey gormezdi simdi bebegimizi goruyor o gozler, gerci onlari beraber oynarken, banyo yaptirirken kitap okurken gormek de beni cok mutlu ediyor. Cocuk olunca degisiyor iliski mecburen, ben ikinci planda kaldim yani anliycan. Ama kizimi sevisi ona bakisi yok mu o zaman esime bir kere daha asik oluyorum ve diyorum iyiki bu adamla evlenmisim (ki gercekten herseyi birakip geldim esimin pesinden buralara yillar once)
Aynen oyle 100 tane yaptim bile. Popomuz guzellessin
Yeter yeter az yesin oSabah cok az geldi cnaim gozume.
Amin canim, insallah hepimizin mutlulugu daim olsunAllahım sevginizi daim etsin inş bacım
Niye kizz artida miydi ki cuma gunu?Yeter yeter az yesin o
Mezun oldugu kiloda yese hemen artıya çıkıyo bırak yemesinNiye kizz artida miydi ki cuma gunu?
E onu istiyo baksana senin yerinde olsam bi gün öyle yapar delirtirim bi da bunu diyemez banaNapim wc gidiyo banyoya gidiyo peşinemi dolanim
Menüler güzel de o 3 kaşık çikolatalardan oluyo sanırım .Sen bu yemeye nasıl kilo veremiyon hayret valla ıspanak mantar evinden eksik olmuyo maşallah
Aslında yeşillikler baya fazlaydı salata yaptım da yedim canımSabah cok az geldi cnaim gozume.
ah bi versem de tek az yesem.Yeter yeter az yesin o
Noldu canım geçmiş olsun hastamısınBen geldim. Sancıdan duramadım saatlerce bir wc bir kusmaya bir wc bir kusmaya artık geçmiş ağrım uyuyakalmışım 2bucukta şimdi uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?