- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Yarım Limon 2 kaşık yoğurt bi de maden suyuyla yapılan kaptanım soda yazmayı unutmuşumLimonlu ayran nasıl bişey ki :))
Lesliyi nasıl puanladın 1 desem 7 si nerden geliyor
Sodalı ayran gibi oluyoLimonlu ayran nasıl bişey ki :))
Aslında yarın için aklımda canım sanırım yaparım .1 kez yaptım 1 kilo vermiş 70 olmuştum veriş o veriş kaldım öyle.Süt detoksu yap
Evet doğru biliyorsun ben yanlış yazmışım canım düzelttim sağolgulenyuzumsunsen 60 dk leslie 90 puan oluyo diye biliyorum.
Afiyet olsun güzel menü canımSabah kahvaltım saat 12.00
2tane yeşil zeytin
1çatal peynir
Öglen yemegi saat 16.00
1kase domates çorbası
2kaşık patlıcan oturtma
3köfte
2kaşık yogurt
Aklam yemegi saat 19.30
1kepçe mercimek çorbası
3tane fırın köfte
2elma dilim patatas
1çk pilav
1litre su
1litre dukan birası
Ya niye söylüyon yapan var yapamayan var gönlünden 67geçmiş ne olmuş yaniLesliyi nasıl puanladın 1 desem 7 si nerden geliyor
Çok oldu sanki geç vakit acıkmim diye yedim aslındaAslında yarın için aklımda canım sanırım yaparım .1 kez yaptım 1 kilo vermiş 70 olmuştum veriş o veriş kaldım öyle.
Evet doğru biliyorsun ben yanlış yazmışım canım düzelttim sağol
Afiyet olsun güzel menü canım
Tşk ederimAslında yarın için aklımda canım sanırım yaparım .1 kez yaptım 1 kilo vermiş 70 olmuştum veriş o veriş kaldım öyle.
Evet doğru biliyorsun ben yanlış yazmışım canım düzelttim sağol
Afiyet olsun güzel menü canım
Maşallah çok güzel26 şubat spor listesi
1 .gulenyuzumsunsen
60 dk Leslie=90 puan
1000 ip atlar gibi zıplama=200 puan
500 Side leg lif=100 puan
100 eşek tepiği =20 puan
Toplam=410puan
Evet o zaman 67 yapıyor :))
1,5 puan dı yanlış hatırlamıyorsam.
90 olacakmış ama 45 dklığı hatırlayıp öyle yazmışım
Valla ben de sasirdim is arkadaşımız getirmiş bir tanıdiklari yetistiriyormus :) hem de yaz karpuzu gibiydi:))Karpuzzzzzz hemde çok güzeldi bu ayda ne güzel karpuzu kız
Evet o gülümse yapıyor ama ben çok kötü oldum iğrenç oluyor benceKızlar süt detoxu dediginiz yeşilcay süt ile yapilan mi?O ikisi karisinca tadı nasil oluyor gideri var mı? Bende mi yapsam acep?3 gündur ayni kilodayim.
Tahmin ettim zTen içemyecegimi. Onaylamak istedim sağol cnm benim. Geçmiş olsun bu arada.Evet o gülümse yapıyor ama ben çok kötü oldum iğrenç oluyor bence
Kış karpuzu diye bişey varmış. Ben de diğer topiklerde duymuştum. Ondan mı acabaValla ben de sasirdim is arkadaşımız getirmiş bir tanıdiklari yetistiriyormus :) hem de yaz karpuzu gibiydi:))
O durgunluk beni mahvetti.. Tüm motivasyonumu yok etti. Üstüne telefon da kırılıp sizlerden uzak kalınca mahvoldum. O kadar çok kilo aldım ki... 1 yılın acısını 1 ayda çıkardım resmen... Gece yeme ataklari bile yaşadım. Dünyaları yedim... Yedikce rahatlayip doyunca vicdan hesabından kavruldum...Geçmiş olsun canım sıcak tut kendini
Vallahi billahi haklısın
5 ay önce beynime gönderdiğim yanlış mesajdan dolayı böyle oldum ben .
Sen beni yanlış anladın beynim ya .
Öyle olmuyormuş .
Zayıfladıkça kendimi daha kilolu hissediyorum.
Afiyet olsun canım . Ben gruba katıldığım da sen 73 civarıydın diye hatırlıyorum .
Her hafta kendi kendime diyordum acaba bu kız niye böyle durdu falan diye .
Şimdi aynısı oldum yemin ederim
Sağol canım :*Tahmin ettim zTen içemyecegimi. Onaylamak istedim sağol cnm benim. Geçmiş olsun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?