Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim de dağınık ev her zamanki gibi :))
eşimi ıslak sopayla dövesim varkendime zaman ayırayım diye bir tarafımı yırtıyorum evi derledikten sonra bu temizlik 1 hafta gider diyorum.ertesi sabah eve girsen 10 gündür bu ev temizlenmemişmi dersinçorap bir yerde kül tablası bir yerde.tezgahın üstünde 10 su bardağı var her su içişinde başka bardak alıp tesgaha bırakıyordeli oluyorum

B
Anaaaa birsuru alinti yaptim hepsi gitti ya ya. ...
Sabahtan beri kosusturiyirum..omer asafin asilarini yaptirdim..ordan kizi kontrole goturdum..
Oh maşallah
Yaaaa noldu bilin bakalım ust komşu tatlı yapmiş bayaa bi getirdi.iki ısırk aldim dayanamadimdaha da kötusu akşama gün vaaarrrnapacaaammm yaaa
Akşam güne tok gidip
Yarın gireceğin listedeki yüzdeni,
Yersen takım arkadaşlarına destek olamayacağını düşün canım .
Herşey daha güzel olur
Faturalriyaturdimm..adama dedim sen cocuklari anneme birak..ben yururum..
Tam 1 bucuk saat yurudum..biraz ihtiyacim vardi..evde dur dur dur..Allaha sukur cok rahat hossediyorum kendimi..
Eve gekdim simdi kahvemi iccem bi ohh dicem
Keşke bende yürüyebilsem ya
İnsan boyle yuruyince spor yapinca kendini cok iyi hisswdiyor..ben oyleyim..muhakkak sizde oylesinizdir..
Kendimi cok enerjik hissediyorum :))
Aynen Leslie yapınca bile dünyayı fethettim sanıyorum
Aynı canım evde bitkisel geçmedi bugün doktora götüreceğim
Ateş yok iştah iyi ama gündüz öksürük ve geniz alıntısı var
Anladım çok geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur ver
vol 2 : 50 squat daha yapıldı :)))

toplam : 100 squat
Harikasın canım

Benim eşim benden titiz allah yardımcın olsun bir bardağı yıkar yıkar kullanır ben evi süpürsem o havalandırır ben silerim o toz alır başak burcu kocanın faydaları  ama zararlarına gelince ölsem gene kalk temizliyelim evi diyor çok titizçokkk

Yaaaa noldu bilin bakalım ust komşu tatlı yapmiş bayaa bi getirdi.iki ısırk aldim dayanamadimdaha da kötusu akşama gün vaaarrrnapacaaammm yaaa
hastalan akşama yerine başkasını gönder yada yiyeceklerin olduğu odada durma yada işim var de artık altınlı günmü paralı günmü neyse kapıdan vereceğini ver. tatlı çoksa güne ver onlar yesin

varya inat değilmi ben olsa bir hafta toplamazdım bulamadığında koyduğun yerdedir derdim. bi şeyi yıkanmamışsa ütülenmemişse kirli sepetindekiler yıkanda oraya atsaydın derdim. oturacak yer bulamasında görsün dünya kaç bucak

Gülümse25 /yaş 31 /boy 1.61 /10yaş oğlu 9yaş kızı/ev hanım / erzurumda / bş:100.2 /gnc:76.5 /hdf:75
Bulutungokyuzu /yaş 20 /boy 1.63 /bekar / işsiz /istanbulda /bş:84 /gnc:70 /hdf:65
mrv2855 /yaş 27/boy 160/3çocuklu/evhanımı/istanbulda/bş:77.4 /gnc:75.9/hdf:60
Hamzakifzulal/yaş 39/boy /3çocuklu/ev hanımı/ /bş: /gnc: /hdf: /mezun
elifff_9595/yaş 22/boy 1.68/bekar/dışardan okuyor/istanbulda/dışardan okuyor/bş:75/gnc:72/hdf:60
compeng/yaş 26/boy /evli/ /bilg. müh.//bş:71.6/gnc:68.6/hdf:65
Edebiye 006/yaş 29/boy 160/7aylık bebek/samsunda/öğretmen/bş:85/gnc:81.9/hdf: 69
Derya60kilo/yaş 33/boy 1.59/19aylık bebek/polonyada /bandaka proje müd. veokuyor/bş:69/gnc: 67.7/hdf:60
florence_N/yaş 36/boy /3oğullu/adanada/ izinli hemşire/bş:91.5/gnc:77/hdf:
gulenyuzumsunsen/yaş 26/boy /2çocuklu/ /ev hanımı/bş:86/gnc:70/hdf:65
zeynepazra1013/yaş 28/boy /8-4yaş ikikız/istanbulda/ /bş:82/gnc:77.8/hdf:59
Anka_misali / yaş 30 / boy 165/3 çocuklu/ Konya/bşlgıç:75 / güncel /63 / hedef 57
soffty/yaş 37/boy 152/3 çocuk/istanbulda/ ev hanımı/bş:70.8/gnc:61.9/hdf:58(55)
Gamzemdwf /yaş 26/boy 163 /evli /ebe /başak burcu/bş:87.9/gnc:79/hdf:60

VARMI ARTTIRAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…