- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Teşekkür ederim kaptanım sen nasıl oldunGeçmiş olsun canım
Neeeee 100 müüüü yüzzzzzzvol 2 : 50 squat daha yapıldı :)))
toplam : 100 squat
eşimi ıslak sopayla dövesim varBenim de dağınık ev her zamanki gibi :))
Oh maşallahAnaaaa birsuru alinti yaptim hepsi gitti ya ya. ...
Sabahtan beri kosusturiyirum..omer asafin asilarini yaptirdim..ordan kizi kontrole goturdum..
Akşam güne tok gidipYaaaa noldu bilin bakalım ust komşu tatlı yapmiş bayaa bi getirdi.iki ısırk aldim dayanamadimdaha da kötusu akşama gün vaaarrr napacaaammm yaaa
Keşke bende yürüyebilsem yaFaturalriyaturdimm..adama dedim sen cocuklari anneme birak..ben yururum..
Tam 1 bucuk saat yurudum..biraz ihtiyacim vardi..evde dur dur dur..Allaha sukur cok rahat hossediyorum kendimi..
Eve gekdim simdi kahvemi iccem bi ohh dicem
Aynen Leslie yapınca bile dünyayı fethettim sanıyorumİnsan boyle yuruyince spor yapinca kendini cok iyi hisswdiyor..ben oyleyim..muhakkak sizde oylesinizdir..
Kendimi cok enerjik hissediyorum :))
Anladım çok geçmiş olsun canım bol bol ıhlamur verAynı canım evde bitkisel geçmedi bugün doktora götüreceğim
Ateş yok iştah iyi ama gündüz öksürük ve geniz alıntısı var
Harikasın canımvol 2 : 50 squat daha yapıldı :)))
toplam : 100 squat
Benim eşim benden titiz allah yardımcın olsun bir bardağı yıkar yıkar kullanır ben evi süpürsem o havalandırır ben silerim o toz alır başak burcu kocanın faydaları eşimi ıslak sopayla dövesim varkendime zaman ayırayım diye bir tarafımı yırtıyorum evi derledikten sonra bu temizlik 1 hafta gider diyorum.ertesi sabah eve girsen 10 gündür bu ev temizlenmemişmi dersin çorap bir yerde kül tablası bir yerde.tezgahın üstünde 10 su bardağı var her su içişinde başka bardak alıp tesgaha bırakıyor deli oluyorum
Bunun dedikleri gibi ağırlık arkaya verilmeli öne değil birde ayaklar düz değilde dışa doğru çok hafif olduğunda daha rahat ooluyorMesela sumo squat gibi mi canım bende normal squatı çok zor yaptığım dan eriniyorum aslında bunu da yapabilirim sanırım alternatif olarak
ben sinsirellayım bakma alıntılamadığımaHiç alıntı yapabin olmadı da
ben seni kopyaladım aklım nereye gittide unuttum eklemeyi özür dilerim hemen ekliyorumBen nıe yokum
hastalan akşama yerine başkasını gönder yada yiyeceklerin olduğu odada durma yada işim var de artık altınlı günmü paralı günmü neyse kapıdan vereceğini ver. tatlı çoksa güne ver onlar yesinYaaaa noldu bilin bakalım ust komşu tatlı yapmiş bayaa bi getirdi.iki ısırk aldim dayanamadimdaha da kötusu akşama gün vaaarrr napacaaammm yaaa
Bana başka secenek birakmadin buluthastalan akşama yerine başkasını gönder yada yiyeceklerin olduğu odada durma yada işim var de artık altınlı günmü paralı günmü neyse kapıdan vereceğini ver. tatlı çoksa güne ver onlar yesin
varya inat değilmi ben olsa bir hafta toplamazdım bulamadığında koyduğun yerdedir derdim. bi şeyi yıkanmamışsa ütülenmemişse kirli sepetindekiler yıkanda oraya atsaydın derdim. oturacak yer bulamasında görsün dünya kaç bucakeşimi ıslak sopayla dövesim varkendime zaman ayırayım diye bir tarafımı yırtıyorum evi derledikten sonra bu temizlik 1 hafta gider diyorum.ertesi sabah eve girsen 10 gündür bu ev temizlenmemişmi dersin çorap bir yerde kül tablası bir yerde.tezgahın üstünde 10 su bardağı var her su içişinde başka bardak alıp tesgaha bırakıyor deli oluyorum
seçenek çookBana başka secenek birakmadin bulutbrokoli yaptim onu yiyim bari
200 bölgesel yaptımkolum bacagim koptu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?