Var tabii ki canım hoşgeldin
Bizim ev sizemi taşınmış aynı bizim evin durumunu yazmışsın gıııeşimi ıslak sopayla dövesim varkendime zaman ayırayım diye bir tarafımı yırtıyorum evi derledikten sonra bu temizlik 1 hafta gider diyorum.ertesi sabah eve girsen 10 gündür bu ev temizlenmemişmi dersin çorap bir yerde kül tablası bir yerde.tezgahın üstünde 10 su bardağı var her su içişinde başka bardak alıp tesgaha bırakıyor deli oluyorum
Asıl alkış sanaTam 1,5 saattir sil süpür çırp yapıyorum
Ev temiz oldu valla
Ama bende bittim
3.cü kocayı başak burcu alıcam o haldeBenim eşim benden titiz allah yardımcın olsun bir bardağı yıkar yıkar kullanır ben evi süpürsem o havalandırır ben silerim o toz alır başak burcu kocanın faydaları ama zararlarına gelince ölsem gene kalk temizliyelim evi diyor çok titizçokkk
Yaa varya anam ağlıyor ya.yok boyle bir insan.birde istediği bir şey utulu olmasın kıyamet kopar.bu anlamda çok çok zor bir adamvarya inat değilmi ben olsa bir hafta toplamazdım bulamadığında koyduğun yerdedir derdim. bi şeyi yıkanmamışsa ütülenmemişse kirli sepetindekiler yıkanda oraya atsaydın derdim. oturacak yer bulamasında görsün dünya kaç bucak
Bizim ev sizemi taşınmış aynı bizim evin durumunu yazmışsın gııı
Görünen dağın ardı yakındır senide görecez sen öyle yap bacım belki işe yararvarya inat değilmi ben olsa bir hafta toplamazdım bulamadığında koyduğun yerdedir derdim. bi şeyi yıkanmamışsa ütülenmemişse kirli sepetindekiler yıkanda oraya atsaydın derdim. oturacak yer bulamasında görsün dünya kaç bucak
Kızzz git üstüne bişey giy üşütecen bu soyuhta
Allahın yarattığı Derim var işte yeter oKızzz git üstüne bişey giy üşütecen bu soyuhta
163 boy 76 kg. 46 yaş evli 1 çocuklu geçici işsizVar tabii ki canım hoşgeldin
1. Sayfada kurallarımız var onları okuyup kendini tanıtarak başlayabilirsin
böyle giderse bunu o bana yapacakta hayırlısıGörünen dağın ardı yakındır senide görecez sen öyle yap bacım belki işe yarar
Hahahaha hoşgeldin abla163 boy 76 kg. 46 yaş evli 1 çocuklu geçici işsiz
hafif kaçık bir o kadar oturaklı
yeri gelip camış misali yiyen yeri gelip at gibi koşan bir hatunum
Kıız bende ıspanak yedim sabah dört yemek kaşığı vardı üç yedim dedim çok olmasın ama yarım simit yedim yanındaKahvaltı 10:00
6 yk ıspanaklı yumurta +el ayası kadar yufka
6 Zeytin Peynir yarım kivi
Ara 13:30 1 küçük kase yoğurt 3 hurma
Ara 15:00 yarım nar
Akşam 18:30
1 tabak yoğurtlu kabak
3 köfte + 1 dilim tb ekmeği
21:00 Türk kahvesi
HoşbuldummHahahaha hoşgeldin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?