Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Mekik çekebilirsin minder hareketleri yapabilirsin. Ayağına basmadan yapılacak çok hareket var canım istersen yaparsın
Tmm spora geri başlıyom bugün ama pro üyelik için degil bıngıl bıngıl bacaklatım içim bende çok sıkıldım zatin boş durmaktan belkide spor olmadıgı için motivasyonum düştü anlaştık kapim

Ayağını zorlama ama canım.. valla ben de takım motive olur belki diye çekiliş yapayım dedim kimsenin dikkatini çekmedi zaten.:)))

burdayımmmm 1 saat yürüyüş yaptım geldim işe başlıcam :)
Harikasın canım

Ben spor yapamadım ama
Bir litre limonlu tarçınlı suyumu içtim
Şimdi ara öğünümü de yaptım .
Bugün herşeye saldırma durumum yok şükür
Bi de bugün regl tarihim ama bakalım olcak mıyım(hep düzensiz oluyor da )

Şu spor isini ben de bi rayina oturtamiyorum. Belim ve boynumda fıtik var yuksek ihtimal. Bi doktora gitmem lazim acilen.her bi yerlerim ağriyo azicik bölgesel falan yapsam. Benim için en iyisi yuruyuş aslinda ama bebişten firsat bulamiyorum.sabah eşim bakiyo ögleden sonra ben devraliyorum nöbeti. Koştur koştur git gel ew işi derken zaten canim çikiyo

Benim de dün olmam lazımdı olmadım saatim bile şaşmazdı

Çok geçmiş olsun canım önce bi doktora baktır tabi ... bebişle zor gerçekten ama yürüyüş yapamadığın zamanlar da Leslie 1 yap bi bakalım vaktin olursa . Çok zorlanmadan. Belki iyi gelir

Leslie yap canım evde benim 3 tane boynumda 2 tane belimde var fıtık zorlama kendini hemen baktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…