- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Hayırrrr büyük kilo verdim kaptanim sen inanma. Herkesi geçecem sen merak etme bende o iş. Sabahtan o saate kadar aç durdum yaaa. Biliyodum böyle yapacagimiSen yine de hakkını sakla yarın akşam ye canım benim bak yarın Cuma
Hoşgeldiniz aramıza inşallah kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız .
Menünüz de bi Harika
Afiyetler olsun
Kız fiçudunu Cuma tartısından sonra şoklasaydın keşke
Abboooooo 30 zeytin
Afiyet olsun canım güzel menü
Yapalım tabi canım ne dersen nasıl dersen öyle yapalım
Yandın kız edebiye .
Günde yemenin dibine vurmuşsun .
Belki erken olsa hadi neyse de kaptan seni listeye almayacak
Zeytin yememiş sebebi kabızlık tı yer yemez tuvalete koştum 5 günü geçmiştir kabızlığım yoksa sevmemde zaten30 zeytin mi
Bi daha böyle menüleri perşembe yapma bari
200 gr vermişim allah zaten cezamı vermiş ben cuma tartısına etli edicek miyim ki daha listeye girmedim ya ama inan daha fazla çıkardım yemesem daha fazla spor yaptım ve daha fazla su içtim sabaha giderr allah'ın izniyleSen yine de hakkını sakla yarın akşam ye canım benim bak yarın Cuma
Hoşgeldiniz aramıza inşallah kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız .
Menünüz de bi Harika
Afiyetler olsun
Kız fiçudunu Cuma tartısından sonra şoklasaydın keşke
Abboooooo 30 zeytin
Afiyet olsun canım güzel menü
Yapalım tabi canım ne dersen nasıl dersen öyle yapalım
Yandın kız edebiye .
Günde yemenin dibine vurmuşsun .
Belki erken olsa hadi neyse de kaptan seni listeye almayacak
Kızzzz 7 den sonra çikolata yenirmi afiyet olsun01.03.2018 perşembe
12.oo sabah
yarım havuç
yarım simit
3 tk yumurtalı ıspanak
1 zzeytin
4-5 keçi peyniri
3fincan çay
akşam 19.00
4 içli köfte (küçüklerdi
1 fincan yeşil çay
1kare çikolata
ben seni kopyaladım aklım nereye gittide unuttum eklemeyi özür dilerim hemen ekliyorum
Sen bu simite fena taktın geçen gün bi diyetisyen paylaşmıştı simit diyip geçmeyin 260caloricikmiş masum degil yaniSabah 10:00 yarım simit 5 Zeytın
Ara bı bardak ayran
Ara türk kahvesi
Akşam 19:00 5 köfte 2 kaşık yoğurt 4 kaşık bamya yemeği
Anladım canım iyi işe yaramış bariZeytin yememiş sebebi kabızlık tı yer yemez tuvalete koştum 5 günü geçmiştir kabızlığım yoksa sevmemde zaten
şaşırtmak öyle mi oluyor yani ,200 gr vermişim allah zaten cezamı vermiş ben cuma tartısına etli edicek miyim ki daha listeye girmedim ya ama inan daha fazla çıkardım yemesem daha fazla spor yaptım ve daha fazla su içtim sabaha giderr allah'ın izniyle
Hayırrrr büyük kilo verdim kaptanim sen inanma. Herkesi geçecem sen merak etme bende o iş. Sabahtan o saate kadar aç durdum yaaa. Biliyodum böyle yapacagimivalla cliktan ağzim kokuyodu o saate kadar elini ayağini öpem atma beni kaptanım
Misafir vardı gittiler ayaklarımı uzattım keyif yapıyom yoruldum topuk yine agrımaya başladı üzerine basamıyomburdayım canım mart anneleri topugine bakıyordum benim kizin arkadaslari ne yapıyor diye
hoşgeldin canim
Saclarin arasindan domdom kursunumu degdi aaa kardesiim..pirasalai borek makarba salatasi ....ohhhhh kebaappp01.03.2018 persembe menüm
08.00
1 haşlanmiş yumurtA
10.00
1 kuru trabzon hurmasi
12.30
Yarim kase tarhana çorbası
1 sade galeta
14.00
Yarim dilim baklava
17.00
1yemek kaşığı brokoli
2 kasik yogurt
19.00
2 pırasali börek
2 kasik makarna salatası
3 kasik buğday salatasi
2lt su
Bol eksiler...simitin yarisini birakabilen insanlara asigim :))Sabah 10:00 yarım simit 5 Zeytın
Ara bı bardak ayran
Ara türk kahvesi
Akşam 19:00 5 köfte 2 kaşık yoğurt 4 kaşık bamya yemeği
Ohhh ohhh ellerine saglik..miss gibi olmus ev...benim taa burdan icim rahatladi..seni dusunemiyorum yani..kızlar sabahtan beri giremedim dogru düzgün mutfağımı sifirladim makineyi actim sanki bütün evi toplamış gibi rahatım şimdi
bugün bi arkadaşıma kahvaltıya gittim kahvaltı dediysem öğle oldu biz hazırlayana kadar kız poca yapmis bi tane yedim ekmek niyetine ordan eve geldim ikindi vakti bu sefer komşu aradı diğer komşuları çağırmış sende gel iyi bari dedim gittim sadece çay içtim ha birde haslama zannetmiştim agzima alinca fark ettim1 dilim elma büyüklüğünde pancar turşusunu yedim okadar çayla kahveyle gün geçti ikramlari yemedim ama ınş çay kahve yarinı etkilemez
o panacar tursusu odem yaomaz insaallah hemencikk..1 mart menü
sabah.12 30
1 poca yarım dilim k ekmeği
4 5yk menemen
1 zeytin
1bucukyk patlıcan biber kozlemesi (kozleyip yağda kavurdu)
yogurtlu kereviz salatası ( ne kadar yedim bilmiuorum)domates salatalik
ara 14 00
1 türk kahvesi 2 kare bitter
ara 18.00
1 elma dilim panacar turşusu
21 30 bir büyük kase sunak tarçın yoğurt
1.5 litre su mu sutmu gii.Sabah kahvaltım saat12
1bardak şekersiz çay
1dilim tam bugday ekmegi
1kaşık köy peyniri
1küp şeker kadar süzme peynir
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
Ara ögün saat 15.00
1fincan sütlü kahve şekersiz
Akşam yemegi saat 18.30
1kase şehriye çorbası
1tane fırın but
2elma dilim patates
2çk pirinç pilav
1.5litre süt
baciiii yeni eve geldim..neydi bugun yarabbimmNiye kimsecikleee yohhh
senin bu ayak işi uzayacagi benziyor buz masajı yapsanaMisafir vardı gittiler ayaklarımı uzattım keyif yapıyom yoruldum topuk yine agrımaya başladı üzerine basamıyom
Oyy kuzum uykusu gelmemis demekaaa inat etti de uyumuyor tv seyrediyor 11 aylık bebe gulermisin ağlarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?