Oyle tabiki de listedeyken ayri bir gayret geliyor insana.Günaydın canlarımmmmm.DeryaOnDiet aralıkta mezun olmuşsun canım. Liste dışı yarışabilirsin sorun değil ki amaç hep bir arada güzel vakit geçirmek
Bakayim bir bakayim. Korku ve drama haric hersey izlerimNarcos izleyebilirsin bende bagimlilik yapmişti. Konusuna internetten bi bak burda anlatmayimŞimdi herkesin izledigi bir ispanyol dizisi var La casa de papel. Herkes bundan bahsediyor.Ben ona başlayacam. Sana da tavsiye ederim. Outlander izliyodum yarim kaldı ama o da baya iyiydi. Bak hatta o bulutungokyuzu ne tam uyar.
bende anneme gidince tatile gitmiş gibi oluyorum hiç bişey yaptırmaz ama gel gorki insanın kendi evi başka ortanca kızım 4 5 yaşlarındayken her eve dönüşte evin evim güzel evim diye kapıdan içeri girerdiAllahim evimi cok ozluyorum ve evimden baska biyerde dinlenemiyorum ...anneme gectim dedim ya isim bitince Allah razi olsum hicbiris yaomadim herseyi annem yapti sofrasindan tut kahvesins kadar ama gel gorki sanki uc gundur temizlik yapiyormusum gibi halsiz ve yorgujumm...
Hayir kendi evimde full ayaktayim ama bu kadar kotu hissetmiyorum kendimi..ben iyice evcimen olmusim..icime kapanmisim mi ne yaww
Şöyle oluyor canım vücut az yemeye alışınca korumaya alıyor kendini sakın enerji harcama depolama yemiyor diyor beyin tüm vücuda ve kilo verme duruyor bu durumda yapay olmayan ama bagırsakta çalıştırıcak diyetteyken çok tüketmediğin birşey yiyorsun kahvaltıda ve mutlu son eminim yarın hiç olmazsa 100gr gidicekAnladım canım iyi işe yaramış bari
şaşırtmak öyle mi oluyor yani ,
Bi anlatsana canım biliyorsun demekki bu konuyu ben çok merak ediyorum . Ertesi güne etki edecekmi yani
Dimi ya cocuklar bile anliyor. ..Rabbim herjese huzur versin..evi insanin baska oluyormus...birkez daha anladim..eve grer girmez ohhj cektim inan kibende anneme gidince tatile gitmiş gibi oluyorum hiç bişey yaptırmaz ama gel gorki insanın kendi evi başka ortanca kızım 4 5 yaşlarındayken her eve dönüşte evin evim güzel evim diye kapıdan içeri girerdi
@zinnia hosgeldin....
Saclarin arasindan domdom kursunumu degdi aaa kardesiim..pirasalai borek makarba salatasi ....ohhhhh kebaappp
Aaa ewet onu da çok duyuyorum ama izleyemedim. Bebiş doğalı çok vakit ayiramiyorum eskisi kadar. Insallah yakin zamanda sahalara dönecem.şu ispanyol dizisiyle baslayacam kafaya koydum.Bakayim bir bakayim. Korku ve drama haric hersey izlerimsagol canim oneri icin. Aa bir de cok arkadasim burda black mirtoru onerdi bir de ona bakayim nasilmis
Ayyyyyynıııııı benAllahim evimi cok ozluyorum ve evimden baska biyerde dinlenemiyorum ...anneme gectim dedim ya isim bitince Allah razi olsum hicbiris yaomadim herseyi annem yapti sofrasindan tut kahvesins kadar ama gel gorki sanki uc gundur temizlik yapiyormusum gibi halsiz ve yorgujumm...
Hayir kendi evimde full ayaktayim ama bu kadar kotu hissetmiyorum kendimi..ben iyice evcimen olmusim..icime kapanmisim mi ne yaww
Hmmmmmmm anladım canım çok sağolŞöyle oluyor canım vücut az yemeye alışınca korumaya alıyor kendini sakın enerji harcama depolama yemiyor diyor beyin tüm vücuda ve kilo verme duruyor bu durumda yapay olmayan ama bagırsakta çalıştırıcak diyetteyken çok tüketmediğin birşey yiyorsun kahvaltıda ve mutlu son eminim yarın hiç olmazsa 100gr gidicek
Afiyet olsun canımEmziren anne!!!
1 mart persembe
Sabah 9:30
Haslanmiis yumurta beyazi icine dereotu koy peyniri rendesi maydanoz karistrdim yedim..
Zeytin salatalik ve havu ddilimi..
Bir dilik ek
4 cay
B tk kestane bali
Bi tk kaymak
Ara
Turk kahvesi
Oglen 14'40
Bir kase misss gibi yayla corbasi
İko yk taze fasulye
Ara
Cay bur avuc fimdik
Aksam
Tavukli mantar yemegi
İki kasik sebzeli bulgur
Yatim kase yogurt
Ara
Tarcunli sut
Su:2 litre
Spor 1.5 saat yuruyus
:kız napımm tutamadim kendimi kaptan yokken sıyrilirim aradan diyorum.ha bire alintilayip gundeme getiriyonuz yaa
Cok tesekkur ederim:))Ayyyyyynıııııı ben
Hmmmmmmm anladım canım çok sağol
Afiyet olsun canım
Supersin canim masallah. Benim de khyi azaltmam lazimEmzirdiğin için gayet normal geldi afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım hurmaları süt için yiyorsun sanırım .
Sonuncunun saati bi saat daha önce olsaymış daha iyi olırmuş
Şimdi menünü okuyunca ne desem bilemedim canım .
Kek 1 dilim de
Haşlanmış pirinç 3 kaşıkta kalsa daha iyi olırmuş sanırım ama üzülme devam diyete ...
Ben 5 Aydır diyetteyim 5 Aydır
pirinç pilav hiç yemedim
Makarna 6 kaşığı geçmemiştir
Bulgur pilavı 10 kaşığı geçmemiştir
Beyaz ekmek zaten Yok.
Bi tam buğday ekmeği yiyordum o da bi Ay önce bitti bende almadım ama alsam iyi olur aslında .
Yani çoğunluk karbonhidratsızım canım .
Sende benim gibi ekmeksizsin ama öğle ve sabah da birer dilim olsa aslında güzel olur canım buna (Benim menüler de dahil )
Afiyet olsun canım menün kararında
Ben o kadar verimsiz görmedim aslında canım
Sabahki tostun baya erken miktarı da fazla değilse bazen böyle şeyler olabilir canım bence menün güzel afiyet olsun
Su yeme istegim gecmeyecek gibi. Yarin ceza veriyorum kendime sivi diyeti yapcam 1 gun.Tabiki reglden canım
Elinde su şişen olsun sürekli . İstek geldikçe su iç geçer bi kaç güne üzülme ..
Yarın Cuma senle yarışalım mı bi hafta heves ederiz belki canım
Ben geçen hafta günlük en az 30 dk Leslie demiştim 3 gündür yapıyorum şükür
Benim de okul yuzunden ve is ve cocuk ve es derken bu ara cok vaktim olmuyir. Annelik iznindeyken cok izlerdim. Bebis uyudukca ben dizilereydiAaa ewet onu da çok duyuyorum ama izleyemedim. Bebiş doğalı çok vakit ayiramiyorum eskisi kadar. Insallah yakin zamanda sahalara dönecem.şu ispanyol dizisiyle baslayacam kafaya koydum.
Bende görmedim canım tarih yazıp arat istersengulenyuzumsunsen liste paylasildimi..gemistede goremedim ama .
Bi listeye giriyim gerçek yuzumü o zmn gösterecem durun daha:
Gulmekten yarildimmm...Allah iyiligini versin senin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?