Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Allahim evimi cok ozluyorum ve evimden baska biyerde dinlenemiyorum ...anneme gectim dedim ya isim bitince Allah razi olsum hicbiris yaomadim herseyi annem yapti sofrasindan tut kahvesins kadar ama gel gorki sanki uc gundur temizlik yapiyormusum gibi halsiz ve yorgujumm...
Hayir kendi evimde full ayaktayim ama bu kadar kotu hissetmiyorum kendimi..ben iyice evcimen olmusim..icime kapanmisim mi ne yaww

Bakayim bir bakayim. Korku ve drama haric hersey izlerim sagol canim oneri icin. Aa bir de cok arkadasim burda black mirtoru onerdi bir de ona bakayim nasilmis

bende anneme gidince tatile gitmiş gibi oluyorum hiç bişey yaptırmaz ama gel gorki insanın kendi evi başka ortanca kızım 4 5 yaşlarındayken her eve dönüşte evin evim güzel evim diye kapıdan içeri girerdi

Anladım canım iyi işe yaramış bari
şaşırtmak öyle mi oluyor yani ,
Bi anlatsana canım biliyorsun demekki bu konuyu ben çok merak ediyorum . Ertesi güne etki edecekmi yani
Şöyle oluyor canım vücut az yemeye alışınca korumaya alıyor kendini sakın enerji harcama depolama yemiyor diyor beyin tüm vücuda ve kilo verme duruyor bu durumda yapay olmayan ama bagırsakta çalıştırıcak diyetteyken çok tüketmediğin birşey yiyorsun kahvaltıda ve mutlu son eminim yarın hiç olmazsa 100gr gidicek

Emziren anne!!!
1 mart persembe
Sabah 9:30
Haslanmiis yumurta beyazi icine dereotu koy peyniri rendesi maydanoz karistrdim yedim..
Zeytin salatalik ve havu ddilimi..
Bir dilik ek
4 cay
B tk kestane bali
Bi tk kaymak
Ara
Turk kahvesi

Oglen 14'40
Bir kase misss gibi yayla corbasi
İko yk taze fasulye
Ara
Cay bur avuc fimdik

Aksam
Tavukli mantar yemegi
İki kasik sebzeli bulgur
Yatim kase yogurt
Ara
Tarcunli sut
Su:2 litre
Spor 1.5 saat yuruyus

Dimi ya cocuklar bile anliyor. ..Rabbim herjese huzur versin..evi insanin baska oluyormus...birkez daha anladim..eve grer girmez ohhj cektim inan ki

Bakayim bir bakayim. Korku ve drama haric hersey izlerim sagol canim oneri icin. Aa bir de cok arkadasim burda black mirtoru onerdi bir de ona bakayim nasilmis
Aaa ewet onu da çok duyuyorum ama izleyemedim. Bebiş doğalı çok vakit ayiramiyorum eskisi kadar. Insallah yakin zamanda sahalara dönecem.şu ispanyol dizisiyle baslayacam kafaya koydum.

Ayyyyyynıııııı ben

Hmmmmmmm anladım canım çok sağol
Afiyet olsun canım

Supersin canim masallah. Benim de khyi azaltmam lazim

Su yeme istegim gecmeyecek gibi. Yarin ceza veriyorum kendime sivi diyeti yapcam 1 gun.

Aaa ewet onu da çok duyuyorum ama izleyemedim. Bebiş doğalı çok vakit ayiramiyorum eskisi kadar. Insallah yakin zamanda sahalara dönecem.şu ispanyol dizisiyle baslayacam kafaya koydum.
Benim de okul yuzunden ve is ve cocuk ve es derken bu ara cok vaktim olmuyir. Annelik iznindeyken cok izlerdim. Bebis uyudukca ben dizilereydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…