Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

1 mart menusu
Sabah: 2 yumurtadan kiymali yumurta. 2 dilim ekmek. 1 ceviz. 1 dilim kasar.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 tam paket cikolata
Aksam 18:00 6 yk siyah pirinc haslama. 3 kofte. Domates. 1 portakal.

Su: 3.5 lt

Su yeme istegim gecmeyecek gibi. Yarin ceza veriyorum kendime sivi diyeti yapcam 1 gun.
Canım 5 bardak kaynayan suya
Bir kabuklu kırmızı elmayı 4 e böl at bi de çubuk tarçın at .
5 dk kaynat ve onu gün boyu içsene
Benim yeme isteğimi baya bastırmıştı belki sana da etki eder .

senin bu ayak işi uzayacagi benziyor buz masajı yapsana
Ayakta çok durunca oluyo kuzum ya bende napıcam bilmiyorum afedersin hayvanın ayak bileği koparda sallaya sallaya giderya peşi sıra benimde öyle oluyo işte parmak ucunda yürüyom ayagımı yere basınca acısını ta beynimde hissediyorum evi taşırken her akşam agrı kesici içip yattım sabah kalkıyodum ayak pert olmuş ikinci adımı atamıyodum donup kalıyodum

Cok guzel dikkat etmissin canim.

Gayet guzel. Az az tadimlik olmus khlar.

Aksam biraz fazla kh olmus gibi

01.03.2018 perşembe

12.oo sabah
yarım havuç
yarım simit
3 tk yumurtalı ıspanak
1 zzeytin
4-5 keçi peyniri
3fincan çay

akşam 19.00
4 içli köfte (küçüklerdi
1 fincan yeşil çay
1kare çikolata
Iste cikolatayi 1 kare yersek birsey olmaz. Benim gibi paket yenince yarina arti getirecegim kesin.

Sabah 10:00 yarım simit 5 Zeytın
Ara bı bardak ayran
Ara türk kahvesi
Akşam 19:00 5 köfte 2 kaşık yoğurt 4 kaşık bamya yemeği
Benim de senin gibi azaltmam lazim canim. Gayet guzel olmus menun. Kilo vermeye birebir bir menu.

Aksama salata da olsatmis tam super olurmus.

Sporun da menun de cok guzel canim.

[/QUOTE]
Kiz sadece sabah yemissin ya. Gerci en iyisini yapmissin yarina guzel bir eksi gelecek galiba senden

Evde oldugunda otururken filan yuksekte tut canim ayagini hep. Ins gecer kisa suredr

Kiz sadece sabah yemissin ya. Gerci en iyisini yapmissin yarina guzel bir eksi gelecek galiba senden [/QUOTE]
Üşendim valla ne yalan söylim o yüzden yapmadım

Korku film izlenmez mi ya tek favorim gerilim korku tam benlik
Ayy ben ne korku ne dram izleyemem. Korkuya gercekten dayanamiyorum cook kotu oluyorum. Gunlerce uyuyamiyorum kabus goruyorum cok fena korkuyorum ayy benden uzak o korku filmleri. Bana en iyisi. Komedi fantazi bilim kurgu

Uzun zamandir sivi diyeti yapmamistim. Bugunku 1 paket cikolatadan sonra kendime ceza vermem lazim ve bugunku kaloriler yaga donusmeden gitsin. Bakalim yarin sivi gunu benim icin.

Bebisin kucuk ya canim. Ondan bence evcimenligin. Biraz buyusun gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…