- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canım 5 bardak kaynayan suyaSu yeme istegim gecmeyecek gibi. Yarin ceza veriyorum kendime sivi diyeti yapcam 1 gun.
Bugun bende birsey yok. SporsuzumBende görmedim canım tarih yazıp arat istersen
Sagol canim. Deneyim yarin.Canım 5 bardak kaynayan suya
Bir kabuklu kırmızı elmayı 4 e böl at bi de çubuk tarçın at .
5 dk kaynat ve onu gün boyu içsene
Benim yeme isteğimi baya bastırmıştı belki sana da etki eder .
Ayakta çok durunca oluyo kuzum ya bende napıcam bilmiyorum afedersin hayvanın ayak bileği koparda sallaya sallaya giderya peşi sıra benimde öyle oluyo işte parmak ucunda yürüyom ayagımı yere basınca acısını ta beynimde hissediyorum evi taşırken her akşam agrı kesici içip yattım sabah kalkıyodum ayak pert olmuş ikinci adımı atamıyodum donup kalıyodumsenin bu ayak işi uzayacagi benziyor buz masajı yapsana
Cok guzel dikkat etmissin canim.Kahvaltı 10:00
6 yk ıspanaklı yumurta +el ayası kadar yufka
6 Zeytin Peynir yarım kivi
Ara 13:30 1 küçük kase yoğurt 3 hurma
Ara 15:00 yarım nar
Akşam 18:30
1 tabak yoğurtlu kabak
3 köfte + 1 dilim tb ekmeği
21:00 Türk kahvesi
Gayet guzel. Az az tadimlik olmus khlar.mart menüm
Sabah 9
4 zeytin
2 dilim ekmek (çenem hala açılmıyor yumuşak diye normal ekmek yedim)
1 tk bal ve tereyağ
1 çb çay (1 çk sekerle)
Bir kaç çatal domates
1 kk köy peyniri
Bir kaç çatal omlet
13:00
1 dilim kek
Akşam 19:00
6 kaşık karbunya
Yarım kase yoğurt
3 YK makarna
Aksam biraz fazla kh olmus gibi01.03.2018 persembe menüm
08.00
1 haşlanmiş yumurtA
10.00
1 kuru trabzon hurmasi
12.30
Yarim kase tarhana çorbası
1 sade galeta
14.00
Yarim dilim baklava
17.00
1yemek kaşığı brokoli
2 kasik yogurt
19.00
2 pırasali börek
2 kasik makarna salatası
3 kasik buğday salatasi
2lt su
Iste cikolatayi 1 kare yersek birsey olmaz. Benim gibi paket yenince yarina arti getirecegim kesin.01.03.2018 perşembe
12.oo sabah
yarım havuç
yarım simit
3 tk yumurtalı ıspanak
1 zzeytin
4-5 keçi peyniri
3fincan çay
akşam 19.00
4 içli köfte (küçüklerdi
1 fincan yeşil çay
1kare çikolata
Benim de senin gibi azaltmam lazim canim. Gayet guzel olmus menun. Kilo vermeye birebir bir menu.Sabah 10:00 yarım simit 5 Zeytın
Ara bı bardak ayran
Ara türk kahvesi
Akşam 19:00 5 köfte 2 kaşık yoğurt 4 kaşık bamya yemeği
Aksama salata da olsatmis tam super olurmus.Sabah kahvaltım saat12
1bardak şekersiz çay
1dilim tam bugday ekmegi
1kaşık köy peyniri
1küp şeker kadar süzme peynir
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
Ara ögün saat 15.00
1fincan sütlü kahve şekersiz
Akşam yemegi saat 18.30
1kase şehriye çorbası
1tane fırın but
2elma dilim patates
2çk pirinç pilav
1.5litre süt
Sporun da menun de cok guzel canim.< Önceki1698169826983698469856986
- Emziren anne!!!
1 mart persembe
Sabah 9:30
Haslanmiis yumurta beyazi icine dereotu koy peyniri rendesi maydanoz karistrdim yedim..
Zeytin salatalik ve havu ddilimi..
Bir dilik ek
4 cay
B tk kestane bali
Bi tk kaymak
Ara
Turk kahvesi
Oglen 14'40
Bir kase misss gibi yayla corbasi
İko yk taze fasulye
Ara
Cay bur avuc fimdik
Aksam
Tavukli mantar yemegi
İki kasik sebzeli bulgur
Yatim kase yogurt
Ara
Tarcunli sut
Su:2 litre
Spor 1.5 saat yuruyus
7 dakika önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
Az önce
Konu Sahibi : anka_misali
mrv285527 yas*75.4g.k*69h.k*77.6b.k*160 boy*ev hanimiÜye
Yeni
↑
bende anneme gidince tatile gitmiş gibi oluyorum hiç bişey yaptırmaz ama gel gorki insanın kendi evi başka ortanca kızım 4 5 yaşlarındayken her eve dönüşte evin evim güzel evim diye kapıdan içeri girerdi
Dimi ya cocuklar bile anliyor. ..Rabbim herjese huzur versin..evi insanin baska oluyormus...birkez daha anladim..eve grer girmez ohhj cektim inan ki
Az önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla
[/QUOTE]1 mart menü
sabah.12 30
1 poca yarım dilim k ekmeği
4 5yk menemen
1 zeytin
1bucukyk patlıcan biber kozlemesi (kozleyip yağda kavurdu)
yogurtlu kereviz salatası ( ne kadar yedim bilmiuorum)domates salatalik
ara 14 00
1 türk kahvesi 2 kare bitter
ara 18.00
1 elma dilim panacar turşusu
21 30 bir büyük kase sunak tarçın yoğurt
Korku film izlenmez mi ya tek favorim gerilim korku tam benlikBakayim bir bakayim. Korku ve drama haric hersey izlerimsagol canim oneri icin. Aa bir de cok arkadasim burda black mirtoru onerdi bir de ona bakayim nasilmis
Evde oldugunda otururken filan yuksekte tut canim ayagini hep. Ins gecer kisa suredrAyakta çok durunca oluyo kuzum ya bende napıcam bilmiyorum afedersin hayvanın ayak bileği koparda sallaya sallaya giderya peşi sıra benimde öyle oluyo işte parmak ucunda yürüyom ayagımı yere basınca acısını ta beynimde hissediyorum evi taşırken her akşam agrı kesici içip yattım sabah kalkıyodum ayak pert olmuş ikinci adımı atamıyodum donup kalıyodum
Kiz sadece sabah yemissin ya. Gerci en iyisini yapmissin yarina guzel bir eksi gelecek galiba sendenCok guzel dikkat etmissin canim.
Gayet guzel. Az az tadimlik olmus khlar.
Aksam biraz fazla kh olmus gibi
Iste cikolatayi 1 kare yersek birsey olmaz. Benim gibi paket yenince yarina arti getirecegim kesin.
Benim de senin gibi azaltmam lazim canim. Gayet guzel olmus menun. Kilo vermeye birebir bir menu.
Aksama salata da olsatmis tam super olurmus.
Sporun da menun de cok guzel canim.
Ayy ben ne korku ne dram izleyemem. Korkuya gercekten dayanamiyorum cook kotu oluyorum. Gunlerce uyuyamiyorum kabus goruyorum cok fena korkuyorum ayy benden uzak o korku filmleri. Bana en iyisi. Komedi fantazi bilim kurguKorku film izlenmez mi ya tek favorim gerilim korku tam benlik
Doktor bandaj verdi terlik gibi giyiyorsun topuk tan itibaren sadece yatarken çıkar dedi onu bile düzenli kullanamıyorum kiEvde oldugunda otururken filan yuksekte tut canim ayagini hep. Ins gecer kisa suredr
Üşendim valla ne yalan söylim o yüzden yapmadım[/QUOTE]Kiz sadece sabah yemissin ya. Gerci en iyisini yapmissin yarina guzel bir eksi gelecek galiba senden
Kullan canim. Ein hakli ama dikkat et kendine himm kizarim ben de bakDoktor bandaj verdi terlik gibi giyiyorsun topuk tan itibaren sadece yatarken çıkar dedi onu bile düzenli kullanamıyorum ki
Pırasalı börek te yufka varmı yoksa karatay böregi mi oysa sorun yok ama yufkaysa perşembeye hiç olmamış bacımkız napımm tutamadim kendimi kaptan yokken sıyrilirim aradan diyorum.ha bire alintilayip gundeme getiriyonuz yaa
Tam paket derken şu kare olan mı1 mart menusu
Sabah: 2 yumurtadan kiymali yumurta. 2 dilim ekmek. 1 ceviz. 1 dilim kasar.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 tam paket cikolata
Aksam 18:00 6 yk siyah pirinc haslama. 3 kofte. Domates. 1 portakal.
Su: 3.5 lt
Daha dikkatli olurum inş eşime hiç çaktırmıyom zatin yoksa canıma okurKullan canim. Ein hakli ama dikkat et kendine himm kizarim ben de bak
Bebisin kucuk ya canim. Ondan bence evcimenligin. Biraz buyusun gecerAllahim evimi cok ozluyorum ve evimden baska biyerde dinlenemiyorum ...anneme gectim dedim ya isim bitince Allah razi olsum hicbiris yaomadim herseyi annem yapti sofrasindan tut kahvesins kadar ama gel gorki sanki uc gundur temizlik yapiyormusum gibi halsiz ve yorgujumm...
Hayir kendi evimde full ayaktayim ama bu kadar kotu hissetmiyorum kendimi..ben iyice evcimen olmusim..icime kapanmisim mi ne yaww
Hakli amaDaha dikkatli olurum inş eşime hiç çaktırmıyom zatin yoksa canıma okur
Buyuk paket hepsini yedimTam paket derken şu kare olan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?