7. takım canım maşallah çok hirslilarmoralim cok bozuk su siralar hersey herkes üstüme üstüme geliyor sanki.
bu skntinin iyi yani kendimi hedefe odakliyorum kizdikca sinirlendikce hedefe ulastigimda yasayacagim mutlulugu dusunuyorum basarabilirsem tabi..
hem kafam bu kilo yonunden cok rahatlamis olcak hemde kendime guvenim artacak:)
simdi baska takimlara goz aticam biraz merak ettim onlar neler yapiyomus
genelde 1. olan takim hangisi oluyodu? onlari daha cok inceliyim
evet bende farkındayım ama komşu abla çok ısrarcı ondan da ye bundan tat niye etmiyorsun derken anda bu kadarla kurtuldum biskuviler benim bebe yüzünden ısırıp bıraktı çöpe gitmesin diye mecbur yedimafiyet olsun canim masallah cok guzel dikkat etmissin :)
afiyet olsun aksamki baya karisik geldi ama az miktarlarda yediklerin :)
evet bende farkındayım ama komşu abla çok ısrarcı ondan da ye bundan tat niye etmiyorsun derken anda bu kadarla kurtuldum biskuviler benim bebe yüzünden ısırıp bıraktı çöpe gitmesin diye mecbur yedim
Bende ilk defa yaptım kalorisi az diye ,
Valla haklısın bulutum okuyunca utandımbu hafta sporları erkenden olduğu kadar yapayım dedim. en son ocakta yapmışız spor listesini.
gulenyuzumsunsen
soffty
mrv2855
bunlar sıfır spor. takımın geri kalanınından bundan geri kalan yanı yok.
@Edebiye 006 tebrik ederim canım az veya çok sporunu eksiksiz her gün yapmışsın. bunun karşılığınıda gerçekten alman beni çok mutlu ediyor.
ben de bi ara lahana çorbası yapmıştım onun da tadı çok fenaBende ilk defa yaptım kalorisi az diye ,
Sanırım son olacak tadını hiç beğenemedim
Kabak domates soğan sarımsak 1 kaşık bulgur
Nane maydanoz dereotunu bi tk yağda çevirip
Su koyup pişince yiyorsun .
Dilara koçağın tarifi .
Mesela diyelim ki dün baya kaçırdın yemeği
Bugün yapıp bi tencereyi yiyebiliyormuşsın canım kalorisi azmış yağ yakıyormuş .
Nette yapanlar var baya
Valla haklısın bulutum okuyunca utandım
Aslında kilo almadığıma şükür etmem lazım sanırım
di mi dedim sanaAnam bu 7. Takım nasıl bi grup
Biri resim atmış yüklemeye çalıştım ama olmadı.
Yaşlı teyze önünde 15-20 lahmacun var akşamları hafif atıştırıyorum yazıyo
di mi dedim sana
Bem yazmistim yaptigim sporumu ki su bi kacgundur yapmiyom..anammm..yazadim mi acababu hafta sporları erkenden olduğu kadar yapayım dedim. en son ocakta yapmışız spor listesini.
gulenyuzumsunsen
soffty
mrv2855
bunlar sıfır spor. takımın geri kalanınından bundan geri kalan yanı yok.
@Edebiye 006 tebrik ederim canım az veya çok sporunu eksiksiz her gün yapmışsın. bunun karşılığınıda gerçekten alman beni çok mutlu ediyor.
Bizimmmm takimmm daha guzell beeee anammm bizim takimdan umitmi kestiniz naptiniz niye oyle diyanizz
geçmiş olsun .inşallah tez zamanda iyilesirSlm canim. Kizimin hala biraz atesi var. Bugun kan ve idrar tahlili yaptirdik. Yarin gun sonuna kadar ise gitmiycem. Bakalim yarin ogleden sonra doktora gidiyoruz ne diyecek.
Sen nasilsin? Nasil gecti gunun canim.
Bugun ben de cok kh aldim600 kusur kalori ediyor ama kh oranı epey çok malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?