- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Supersin masallah. Off benim de esim yeni geldi saat olmus 19:23 dusunuyorum spora gitsem mi gitmesem mi diyeİyiyim cnm sagolşimdi biraz sppr yaptım yine her biyerlerim ağrıdı.
Sabah kizim cook erken uyandiİyiyim cnm sagolşimdi biraz sppr yaptım yine her biyerlerim ağrıdı.
1 dilim keki diyetisyenler de veriyor haftada 1 canim.Kendimi astım bugün. Sabah 5.30dan beri uyandığım. Arada çaya misafirim de geldi, kek yedim valla..
2 dilim yiyince çok oldu, akşamı atladim o yüzden. Acikmadim da.1 dilim keki diyetisyenler de veriyor haftada 1 canim.
Ayyy çok tesekkur ederimbu hafta sporları erkenden olduğu kadar yapayım dedim. en son ocakta yapmışız spor listesini.
gulenyuzumsunsen
soffty
mrv2855
bunlar sıfır spor. takımın geri kalanınından bundan geri kalan yanı yok.
@Edebiye 006 tebrik ederim canım az veya çok sporunu eksiksiz her gün yapmışsın. bunun karşılığınıda gerçekten alman beni çok mutlu ediyor.
Aksami atlaman iyi olmus bence. Ev yapimi kekse belki 2 dilimi bir yemege denk gelebilir.2 dilim yiyince çok oldu, akşamı atladim o yüzden. Acikmadim da.
600 kusur kalori ediyor ama kh oranı epey çok malum.Aksami atlaman iyi olmus bence. Ev yapimi kekse belki 2 dilimi bir yemege denk gelebilir.
Slata yapmaktan nefret ediyorum yaa ben. Yarindan itibaren yapmaya calisayim cnm.Ben menunu begendim canim ama sadece keske bir domates roka filan yeseydin salata yapasin yoksa. Gun boyu karnibahar harici hic sebze yok
burdayim canım biraz utu yaptim kiza yogurt yedirdim simdi üzerime çıkmış emisiyozsoffty kız nerdesin
6 Mart salı menüm
Sabah 9
2 dilim ekmek ve 2 kk kaşar ile tost
1 haşlanmis yumurta
1 bardak ev portakal suyu
16
2 dilim kakaolu kek
Akşam yok
Su 2 lt
6 mart menü
Sabah 1 bardak süt
1 avuc cig badem ceviz 1 hurma
Öğle 5 et sis 1 bardan ayran bol salata
Aksam 1 kase mercimek corbasi 2 kofte domates biber
Ara maydonoz naneli detoks suyu
2.5 lt su 2 bardak yesil çay
6 mart menu
sabah aç karnına 3 4 tane kuru kayısı
sabah 9.30
15 gr kadar sucuk mantar domates ve 2 yumurtaya yapılmış omlet
45 gr peynir 2 dilim c ekmeği
ara 12 30
1 türk kahvesi 3 hurma
ara 15
1 dibek kahvesi bi kare bitter
ara 16
1 yeşil elma
akşam 17 30(komşudaydim)
3 yk kısır
peynir
1 buçuk dilim k ekmeği
3 zeytin 1 kucuk kase ev yogurdu
1 çay k ayva reçeli 1 küçük cicek karnı bahar turşusu 2 yulaflı biskuvi (kız yüzünden yedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?