Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

markete gittim gözümü doyurdum hem 1 saat yürümüş oldum geldim şimdi ara öğun sütümü içiyorum. insan yaptıgı şeyleri yazınca daha motive oluyormuş teşekkürler hepinize, bol eksiler
Aynen canim. Acikcasi ne kadar cok hirersen ne kadar cok yorum yaparsan paylasimda bulunursan o kadar cok motive olutsun. Benim acimdan boyle.

kizlar bisey sorucam simdi sizde bu siteye benim gibi mi giriyorsunuz yoksa kolay yolu var mi ben google dan kadinlar Kulübü sayfasindan girdim şimdi hep orda açık kalacak demi girmek isteyince girip cikicam. yoksa baska yolu var mu
Bir de kk uygulamasi var canim. Ama ben uygulamasiz girmeyi tercih ediyorum.

kizlar bisey sorucam simdi sizde bu siteye benim gibi mi giriyorsunuz yoksa kolay yolu var mi ben google dan kadinlar Kulübü sayfasindan girdim şimdi hep orda açık kalacak demi girmek isteyince girip cikicam. yoksa baska yolu var mu
Uygulama var cnm. Ben uygulamayi indirdim telefona o şekilde giriyorum. Zaten hatirliyo hiç bir sey girmiyorum şifre vs. Ayni instagrama girer gibi oluyo.
Her seferinde google zor olur.

Ohh ya yemek yedim kendime geldim . Simdi bir de kahve iceyim.

Ins canum super haber. Ben de bugun aksama gitmeyi planliyorum spora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…