- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Selam canim hosgeldin.cok tesekkur ederim hoşbulduk. takim menuleri linki nerde canim tam olarak anlamadim
Aynen canim. Acikcasi ne kadar cok hirersen ne kadar cok yorum yaparsan paylasimda bulunursan o kadar cok motive olutsun. Benim acimdan boyle.markete gittim gözümü doyurdum hem 1 saat yürümüş oldum geldim şimdi ara öğun sütümü içiyorum. insan yaptıgı şeyleri yazınca daha motive oluyormuş teşekkürler hepinize, bol eksiler
Bir de kk uygulamasi var canim. Ama ben uygulamasiz girmeyi tercih ediyorum.kizlar bisey sorucam simdi sizde bu siteye benim gibi mi giriyorsunuz yoksa kolay yolu var mi ben google dan kadinlar Kulübü sayfasindan girdim şimdi hep orda açık kalacak demi girmek isteyince girip cikicam. yoksa baska yolu var mu
Cok sagolcanim ilgin icin. Gittik tekrar kan verip geldik. Bakalim sonuclari gorunce ne diyecek doktor.
Uygulama var cnm. Ben uygulamayi indirdim telefona o şekilde giriyorum. Zaten hatirliyo hiç bir sey girmiyorum şifre vs. Ayni instagrama girer gibi oluyo.kizlar bisey sorucam simdi sizde bu siteye benim gibi mi giriyorsunuz yoksa kolay yolu var mi ben google dan kadinlar Kulübü sayfasindan girdim şimdi hep orda açık kalacak demi girmek isteyince girip cikicam. yoksa baska yolu var mu
cokkk zor burdan ya uygulama nasıl canim ne yapmam lazimUygulama var cnm. Ben uygulamayi indirdim telefona o şekilde giriyorum. Zaten hatirliyo hiç bir sey girmiyorum şifre vs. Ayni instagrama girer gibi oluyo.
Her seferinde google zor olur.
Allah yardımcin olsun valla cok zor bi aksam seni bekliyoakşam eşime mantı yapacam bakalım nasıl atlatacam. herşey benim kilo almam için uğraşıyor sanki
hoşbulduk canım Teşekkürler tam gaz başladim tam gaz gidicem inşaALLAHhoşgeldiniz yeni arkadaşlar :) burada birlikte çok güzel zayıflıyoruz ama tabi ki en önemlisi istikrar :) güçlü olalım yılmayalım :)
Hoşgeldin bacım. Adının altına başlangıç kolonu ve boyunu yazarsan daha kolay olur bizim için.hoşbulduk canım Teşekkürler tam gaz başladim tam gaz gidicem inşaALLAH
Sagol canim. Amin tum hastalarageçmiş olsun canım Allah şifa versin
Masallah hamarat hatun. Isten sonra eve gifip manti mi uapacaksin bravo.akşam eşime mantı yapacam bakalım nasıl atlatacam. herşey benim kilo almam için uğraşıyor sanki
Ins canum super haber. Ben de bugun aksama gitmeyi planliyorum spora.Kızlar 1.30 saat salonda 1 saat dışarda hasta halde yaptım sporumu tartıma pil alıp tartıldım veee kilo vermişim hemde 500 gr tok tartıldıiımı ve Spor sonrası hemen tartılsımıda sayarsak cumaya 76 küsür görürüm inşallah
Teşekkürler canimPlay store ye kadinlar kulubu yaz çikıyo zaten. Logoyu biliyosun pembe kürklü olanı indir işte.H hayrisfatih
önce yapıp buzluğa atmıştım canım :)) eve gidince pişiricem sadece :)Masallah hamarat hatun. Isten sonra eve gifip manti mi uapacaksin bravo.
AÇLIKTAn ölmezsem iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?