- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Plan superHaklisiniz kizlar bol salata yapayim karnimi onla doyurayim corba da canim istemiyor.1 2 catal alirim gözüm kalmasin diye.
Ooooo hoşgeldin canım
Kız sütlaç ne kız? Pirinç desen içinde şeker desen içinde!!7 mart çarsamba
8.00
1 haslanmis yumurta
1 galeta
2 siyah zeytin/1 kk beyaz peynir
2 dilim fıstıklı salam
13.00
1 kase yayla çorbasi
15.00
Yarım kase yoğurt
17.30
1 kase yayla corbasi
1 kase yogurtlu kereviz+1 cevizle
1 galeta
18.30
1 kase sütlaç
2LT SU
(HEP YOĞURT HEP YOĞURT)
Yaa yemeyim mi yaa. Yiyim be hacıKız sütlaç ne kız? Pirinç desen içinde şeker desen içinde!!
Denemedim ama çok guzel oldugunu duydum. Sen dene de bana da fikir verKızlar, internette karnıbahar kısıri buldum diyet tariflere bakarken. Hiç deneyeniniz oldu mu?
5 Mart Pazartesi başladım diyete,
Bugün 3. Gün. Gayet iyi hissediyorum :)
Başlangıç 61.5
Ben yaptım çok güzel oluyor canımKızlar, internette karnıbahar kısıri buldum diyet tariflere bakarken. Hiç deneyeniniz oldu mu?
Buraya da yaziyoruz takım menülerimiz kısmina da. 1. Sayfada yazacağin yerin linki var canım. Bi bak orayagünlük yediklerimizi buraya mı yazıcaz
Deneyeceğim ama robotum bozuk. Rende in geniş yerinden gecirsem karnamaharlari olur mu acaba?Denemedim ama çok guzel oldugunu duydum. Sen dene de bana da fikir ver
Canım hoşgeldin 1. Sayfadaki kuralları okursan daha iyi olur aslında .günlük yediklerimizi buraya mı yazıcaz
Olabilir canım evetDeneyeceğim ama robotum bozuk. Rende in geniş yerinden gecirsem karnamaharlari olur mu acaba?
Pırasa böreğini denedim. Mercimek de vardı tarifte. Ama tadı pırasalı omlet gibi oldu. Yumurta ağır basıyor. Kahvaltı dışında yenmez gibi.. 3 yumurta, 2 YK yulaf unu vardı tarifte. Yulaf ezmesini çekip de yaptım ama çok yumurtası oldu.Olabilir canım evet
Inan aklimi okudun canim. Bugun de benzer birsey yazsam mi diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?