Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar akşam ne yapmalıyım evde mercimek çorbası var
yanında mantı yapacağım.
ton balıklı salata mı yapsam kendime acaba?

nasıl atlatayım yol gösterin bana

yanında mantı yapacağım.

Ahh bacım salata yap bari yoksa yersin ben kendimden biliyom. Iki kaşik al kız gözün kalmasın. Ekmek yerine mNtı ye

yanında mantı yapacağım.

Bence ton balikli salata guzel fikir. Hattabirkac cesit salata yap gozun de karnin da doysun canim.

ayy kızlar ne konuşmuşsunuz yahuöğleden sonra komşuya gittim çaya çağardı. cıs vardı ama yemedim yemedim de bu kilolardan ne zaman kurtulacaz yaa.vallaha bazen büyüyor gözümde

Sabah yukaf ezmesi yedim kuru yemişli kuru meyveli elma havuçlu ama bi kaç gündür sağlıksız yedim hep bir saat sonra yemek yiycem zatende işte yine az yiycem sporda yapamıyorum öyle işte
Spor neden yapamiyorsun canim. Kiz sen benim hedefimdin sporda

kızçeler menümü paylaşayım ben

sabah 2 yum mantarlı peynirli omlet
3 ince dil salam
salatalık çay

öğle 3 yk ile sarmısaklı köfte 1 yarım havuç turşu
ayran

akşam
kabak yoğurt 3 et köfte

su 2,5
spor yok

yanında mantı yapacağım.

ben de sanırım mercimek çorbası ve yoğurtlu kereviz yapıcam ama kabak varsa evde kabak yoğurtlama da yapabilirsin çok tok tutuyor

ayy kızlar ne konuşmuşsunuz yahuöğleden sonra komşuya gittim çaya çağardı. cıs vardı ama yemedim yemedim de bu kilolardan ne zaman kurtulacaz yaa.vallaha bazen büyüyor gözümde
Buyumesin canim gozumuzde. Bak baslamasaydin bugun yerdin en az 1500 kalori yerdin sankim. Etti mi sana -1500 kal . tebrikler

Buyumesin canim gozumuzde. Bak baslamasaydin bugun yerdin en az 1500 kalori yerdin sankim. Etti mi sana -1500 kal . tebrikler
ay gerçekten öyle ya millet ne yediafiyet olsun da eğer onlara uysaydım sığınamazdım.şuan akşam yemeğini bile çıkarım aradan.bir günde almadık kiloları da ama bazen büyüyor gözümde.sabır a devam etmek lazım

Haklisiniz kizlar bol salata yapayim karnimi onla doyurayim corba da canim istemiyor.1 2 catal alirim gözüm kalmasin diye.

Salam haric gayet guzel olmus canim. Afiyet olsun. Gunu de erken bitirmissin. Ve komsu gezmesini cok guzel atlatmissin.

Aynen canim citi piti gunlerimiz gelecek insallah. O gunler buraya gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…