Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menün çok güzel canım ama kahvaltı az gibi geldi bana doyuyorsan sıkıntı yok.
Normalde karatay diyeti yapiyorum ama haslanmis yumurta peynir zeytinden oluşan kahvalti cok sıktı beni birkac gun böyle gideyim dedim hem ise giderken kolay oluyor :)

Normalde karatay diyeti yapiyorum ama haslanmis yumurta peynir zeytinden oluşan kahvalti cok sıktı beni birkac gun böyle gideyim dedim hem ise giderken kolay oluyor :)
Kahvaltı alternatiflerini öğrenmem lazım.
Ben henüz yeni başladım ama devam edeceğim.
Ne, ne zaman yenir sizden öğrenirim inş.

Kızlar 3 şu bardağı kadar tuzsuz patlamış mısır yedim.yarın sporla eritmem lazım.çok güzel koktu dayanamadım
1 su bardağı tuzsuz yağsız patlamış mısır ara öğün olabilir diye okumuştum bir diyetisyen sayfasında.

Abbooowww essah mı kızyanından bile geçmeyelim o zmn
Geçmeyelim ya valla

Çok severim ama yemicem artık.
Şekersiz 3. Günüm de dolmak üzere bugün .
Ooo ben çok yedimmmmbugunnn

Yeme bir daha şekerim hemde 3 dilim

Canım yumurtalı ekmek yağlı değil mi ?
3 dilim ıslak kek ve 3 kurabiye de çok olmuş ..
Aslında kizima yaptim 4 yaş misafirim geleceği için canm çekti yedim dayanamadım. Kizim da yiyen bir cocuk değil yumurtalı ekmeği sever. Eksikli olunca dayanamıyorum yedim. Çok acikmistim telaş felan

Yeme bir daha şekerim hemde 3 dilim [/QUOTE]
Tamam canm dikkat ederim. Pişman oldum yediğim icn valla

Aslında kizima yaptim 4 yaş misafirim geleceği için canm çekti yedim dayanamadım. Kizim da yiyen bir cocuk değil yumurtalı ekmeği sever. Eksikli olunca dayanamıyorum yedim. Çok acikmistim telaş felan
Bende çocuklara söylemesi ayıp sucuklu yumurta yaptım ama yok ben yemicem şimdilik daha.
Seni de anlıyorum canım ama kendin beyaz ekmek tüketme derim.
Ben unonun şu çok tahıllı ekmeğinden aldım.
Belki ilerleyen zamanlarda daha geniş olabilirim ama başlangıçta yok.

Tamam canm daha dikkatli olacağım. İns teskler

7 Mart menü
kahvaltı
2 kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin
ara
2 yemek kaşığı pekmez
1 elma
öğlen
1 tabak ayran aşı çorbası
akşam
2 karni yarık
1 kaşe pilav
1 küçük dilim revani
misafir vardı yemek ayarını kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…