- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Normalde karatay diyeti yapiyorum ama haslanmis yumurta peynir zeytinden oluşan kahvalti cok sıktı beni birkac gun böyle gideyim dedim hem ise giderken kolay oluyor :)Menün çok güzel canım ama kahvaltı az gibi geldi bana doyuyorsan sıkıntı yok.
Kahvaltı alternatiflerini öğrenmem lazım.Normalde karatay diyeti yapiyorum ama haslanmis yumurta peynir zeytinden oluşan kahvalti cok sıktı beni birkac gun böyle gideyim dedim hem ise giderken kolay oluyor :)
Abbooowww essah mı kızAman allahım
360 kalori mii
Ooo ben çok yedimmmmbugunnnAman allahım
360 kalori mii
Yağ durumu nedir peki bu mısırın?Kızlar 3 şu bardağı kadar tuzsuz patlamış mısır yedim.yarın sporla eritmem lazım.çok güzel koktu dayanamadım
Canm ya ben bilmiyordum bu kadar yüksek olduğunu. Pratik olduğu için yapmıştım. Bebekli ve çocuklu oluncaIslak kekin kalorisi çok yüksek. 1 dilimi 360 kalori. Aman dikkat et. Kaçırma ihtimaline karşılık misafire de yapma.
1 su bardağı tuzsuz yağsız patlamış mısır ara öğün olabilir diye okumuştum bir diyetisyen sayfasında.Kızlar 3 şu bardağı kadar tuzsuz patlamış mısır yedim.yarın sporla eritmem lazım.çok güzel koktu dayanamadım
Geçmeyelim ya vallaAbbooowww essah mı kızyanından bile geçmeyelim o zmn
Ooo ben çok yedimmmmbugunnn
Tüm şekerli tatlı Vs hepsini gönder komşuyaYağ durumu nedir peki bu mısırın?ben de sutlaç yedim maalesef yarin komşuya çikaracam sutlacları. Ewde durmaması daha iyi
Aslında kizima yaptim 4 yaş misafirim geleceği için canm çekti yedim dayanamadım. Kizim da yiyen bir cocuk değil yumurtalı ekmeği sever. Eksikli olunca dayanamıyorum yedim. Çok acikmistim telaş felanCanım yumurtalı ekmek yağlı değil mi ?
3 dilim ıslak kek ve 3 kurabiye de çok olmuş ..
Bende çocuklara söylemesi ayıp sucuklu yumurta yaptım ama yok ben yemicem şimdilik daha.Aslında kizima yaptim 4 yaş misafirim geleceği için canm çekti yedim dayanamadım. Kizim da yiyen bir cocuk değil yumurtalı ekmeği sever. Eksikli olunca dayanamıyorum yedim. Çok acikmistim telaş felan
Tamam canm daha dikkatli olacağım. İns tesklerBende çocuklara söylemesi ayıp sucuklu yumurta yaptım ama yok ben yemicem şimdilik daha.
Seni de anlıyorum canım ama kendin beyaz ekmek tüketme derim.
Ben unonun şu çok tahıllı ekmeğinden aldım.
Belki ilerleyen zamanlarda daha geniş olabilirim ama başlangıçta yok.
Biz ikimiz henüz yeniyiz canım öğreniriz zamanla. .Tamam canm daha dikkatli olacağım. İns teskler
aa anladim canim. Kolay gelsinCanım bu hafta 12/8 çalışıyorum.
Bu şekilde yiyiyorum .sabah dediğim aslında gece 3.30
Öğle dediğim de aslında uykudan uyandıktan sonra öğleden sonra 16.30
yine de tabiki sutlac en saglikli tatli bence, yani genel olarak sutlu tatlilar.Canim bebek icin yaptigim icin sekeri cok az koyuyorum. Prinç de yarim su bardagi koydum.yedim bilem. Yemeyim dedim ama dayanamadim
Himm anladim. cok once ben de yaptirmistim laser epilasyon bitmislerdi de yine ciktilar tabi eskisine bakarak cok cok daha az.İğneli epilasyona gittiimm bugün o yüzden üç gün yok. Kıl kökleri terin tuzundan yazmasın tahriş olmasın diye
hadi iyi guzel haberlerle gel canim.Sabah kan sonuclarim icin doktor kontrolüm var bir de kistim kuculmus mu diye bakacak doktorum sabah gec gelebilirim kizlar
iyi akşamlar canım çocuğu doktora götürecektin.nasıl olumsuz bi durum yoktur inşallahhadi iyi guzel haberlerle gel canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?