spor yapıyoruz ama pastalar dan da uzak duramıyorumKizceler yarın spor sart
bildiğim kadarıyla kahve sütü azaltmiyor ama çok tüketmemek gerek, çünkü bebekte uykusuzluk huzursuzluk yapabiliyor.Kizlar sizlere birkac sorum olacak..
Bunlari tabiki g...amcadanda ogrenebilirdim ama burda tecrubeli anneler olmasi sebebi ile sizlere sormak istiyorum..
1.kahve sutu azaltirmi?ne gibi bi etkisi olabilir?
2.sutu arttiran yiyecekler ozellikle su su su dediginiz pek bilinmeyen ama ise yarayan seyler..
3.sutun kalitesini arttirmak icin ozeliikle ne yemem gerek..ben ceviz findik gun icinde tek tuk yiyorum ama daha neler yaoabilirim..
Birde sudan midem bulaniyor artik..icine limon katiyordum da simdi katamiyorum pisik yapar bebege diye tatlandirmasi icin baska ne yapabilirim..tarcinda pisik yaparmi
bir de tarçın bizde pişik yapmadı. bKizlar sizlere birkac sorum olacak..
Bunlari tabiki g...amcadanda ogrenebilirdim ama burda tecrubeli anneler olmasi sebebi ile sizlere sormak istiyorum..
1.kahve sutu azaltirmi?ne gibi bi etkisi olabilir?
2.sutu arttiran yiyecekler ozellikle su su su dediginiz pek bilinmeyen ama ise yarayan seyler..
3.sutun kalitesini arttirmak icin ozeliikle ne yemem gerek..ben ceviz findik gun icinde tek tuk yiyorum ama daha neler yaoabilirim..
Birde sudan midem bulaniyor artik..icine limon katiyordum da simdi katamiyorum pisik yapar bebege diye tatlandirmasi icin baska ne yapabilirim..tarcinda pisik yaparmi
En büyük sinavimiz o zaten canım ya.reddetmeyi ogrenecez.bak ben ne karar aldım biliyormusun en az 1 ay eve misafir kabul etmicem bende gitmicem.çok zorda kalmadigim sürece böyle olacak.2 aya duzenimi ze alisir önümüze gelsede Hayır demeyi ogrenirizspor yapıyoruz ama pastalar dan da uzak duramıyorum
Ya cok kacirmadan azar azarda yesem icsem yine iyi..daha iki aylik cunku..kompostuyi sekersiz icemye basladim yavas yavas..helva yemem..artik tiksindim desem yeridir..suyun icine tarcin katinde iceyim sade su midemi bulandiriyo artik..Göçmen bozası, komposto süte birebir.
Bol su, helva bunlar hep şekerli ama
ohh masallah onu da sok canim diyete.Sorma gecen tartildi bizde 113 kilo geldi
Canim emziren anne çaylarini denemişssindir heralde. Komposto helva vs nin dısında bulgur sut yapiyor.Ama o da gaz yapabilir. Ama sunu soyleyim ne kadar yersen sütün o kadar artiyor. Ben bebeginin bu kadar kucuk oldugunu bilmiyordum. Bence bebegin emmesi her seyden onemli. Onu her seyin önünde tut. Bu yediklerinle sütun azaldiysa eğer gunluk kalorini aşmadan daha fazla yemeye calış.Ya cok kacirmadan azar azarda yesem icsem yine iyi..daha iki aylik cunku..kompostuyi sekersiz icemye basladim yavas yavas..helva yemem..artik tiksindim desem yeridir..suyun icine tarcin katinde iceyim sade su midemi bulandiriyo artik..
canim senin cok su icmen lazim biliyorsun. en az 3 lt hergun. Cilek, elma, armut neyin tadini seviyorsan al at usyun icice ic dur.Ya cok kacirmadan azar azarda yesem icsem yine iyi..daha iki aylik cunku..kompostuyi sekersiz icemye basladim yavas yavas..helva yemem..artik tiksindim desem yeridir..suyun icine tarcin katinde iceyim sade su midemi bulandiriyo artik..
Sorma canim ben de alsim . 3 ay once 65le mezun oldum yine 67lerdeyimAynen kendime telefi etme alışkanlığı edinmem lazım çünkü hedefime gelince tekrar almıyım kiloları
selam canim hosgeldin.Selam 1,67 boyundayım 64 kiloyum yedi aylık bebişim var bende 57 lere düşmek istiyorum 62 ile hamile kalmıştım
Kilo vermeyi cok istiyo da yemeden duramiyo işte. Yaşi da var bayaa. Bu yaştan sonra yapamam diyo. Kocası da yeme yeme diyip duruyomuş ama yapamıyo işteohh masallah onu da sok canim diyete.
Havalar biraz isinsa yuruyus dah akolay olur. Ben gecen sene annelik iznindeyken bileerek bilet veya yocu karti almiyordum her yere yuruyordum. Insan alisiyor belli bir sure sonra. Gunluk 1,5 veya 2 saat yururdum hep.Su bir ay özellikle hiç ara vermeden yapmak istiyorum ama. 45 dk yürüyüş günlük yapabilirsem ilaç gibi gelecek
Sporun da menun da cok guzel cnaim, masallah. Ayy sabahi ne guzel anlatmisisn karnim da acikti yemek tarifi gibi olmus7 mart carsamba
Emziren anne!!
Sabah(8:25)
Koccaman bir tabagin icinde misket peynir 5 tane..uzerine dereotu ve havuc rendesi..azcikin skma zeytinyagi gezdirdim..uzerine kekik serptim..yanina haslanmis yumurtanin beyazini koydum..kirmizi biber ve salatalik dilimledim..iki dilim cvdar ekmegi ile miss gibi yedim..
Ara:30
Turk kahvesi
Oglen
Kapuska yemegi uzerine kimyon serptim gazini alsin diye..
Bir kase ev yapimi yogurt
Ara
Rezene cayi
Aksam
Bir kase sebze corbasi
İki dilim ekmk
Ara
Tarcinli sut
Su:2 litre gecede iciyorum her emzirme snrasi
Spor:1 .30 saat yurudum..
30 dakika lesli yaptim
15 dakikada parklarda spor aleti varya boyle adim atar gibi omdam yaptim..ohhh keyfim yerinde..
Cooook iyi yapmişssin keşke ben de yapabilsem. Havalar düzelsin ben de yüruyecem artik işe gidip gelirken insLlahHavalar biraz isinsa yuruyus dah akolay olur. Ben gecen sene annelik iznindeyken bileerek bilet veya yocu karti almiyordum her yere yuruyordum. Insan alisiyor belli bir sure sonra. Gunluk 1,5 veya 2 saat yururdum hep.
Canim suyu azaltirsin sut otomatiktman azalir ve sakin yapay sut verme. bak 1 sise verirsen hergun sutun o bir sise kadar azalir.Thanksss beybiiii...
Maydanoz yiyodum anamm sutu azaltiyomus yaa..benimde sutum cok degil ama azalmaya baslamisti..sonra yedigim otlara baktim ve gordum..maydanoz artikin listemde olmayacak hatunlar bilgijize..
Ewet yaSporun da menun da cok guzel cnaim, masallah. Ayy sabahi ne guzel anlatmisisn karnim da acikti yemek tarifi gibi olmus
Sen kilo verdikce ona da ilham olursun insallah canim. Biz de hepimiz yeme problemi olan insanlariz. Yemeyi sevmesek buralarda derman aramazdik. Ama iste karar verip baslamak cok onemli. Yasi olsa da cok fazla o kadar kilo allah gostermesin bir suru hastaliga sebep olurKilo vermeyi cok istiyo da yemeden duramiyo işte. Yaşi da var bayaa. Bu yaştan sonra yapamam diyo. Kocası da yeme yeme diyip duruyomuş ama yapamıyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?