Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bildiğim kadarıyla kahve sütü azaltmiyor ama çok tüketmemek gerek, çünkü bebekte uykusuzluk huzursuzluk yapabiliyor.
bende emziriyorum dereotunu üst üste bi kaç gün yesem sutum artıyor.

bir de tarçın bizde pişik yapmadı. b

spor yapıyoruz ama pastalar dan da uzak duramıyorum
En büyük sinavimiz o zaten canım ya.reddetmeyi ogrenecez.bak ben ne karar aldım biliyormusun en az 1 ay eve misafir kabul etmicem bende gitmicem.çok zorda kalmadigim sürece böyle olacak.2 aya duzenimi ze alisir önümüze gelsede Hayır demeyi ogreniriz

Göçmen bozası, komposto süte birebir.
Bol su, helva bunlar hep şekerli ama
Ya cok kacirmadan azar azarda yesem icsem yine iyi..daha iki aylik cunku..kompostuyi sekersiz icemye basladim yavas yavas..helva yemem..artik tiksindim desem yeridir..suyun icine tarcin katinde iceyim sade su midemi bulandiriyo artik..

Ya cok kacirmadan azar azarda yesem icsem yine iyi..daha iki aylik cunku..kompostuyi sekersiz icemye basladim yavas yavas..helva yemem..artik tiksindim desem yeridir..suyun icine tarcin katinde iceyim sade su midemi bulandiriyo artik..
Canim emziren anne çaylarini denemişssindir heralde. Komposto helva vs nin dısında bulgur sut yapiyor.Ama o da gaz yapabilir. Ama sunu soyleyim ne kadar yersen sütün o kadar artiyor. Ben bebeginin bu kadar kucuk oldugunu bilmiyordum. Bence bebegin emmesi her seyden onemli. Onu her seyin önünde tut. Bu yediklerinle sütun azaldiysa eğer gunluk kalorini aşmadan daha fazla yemeye calış.

canim senin cok su icmen lazim biliyorsun. en az 3 lt hergun. Cilek, elma, armut neyin tadini seviyorsan al at usyun icice ic dur.

Su bir ay özellikle hiç ara vermeden yapmak istiyorum ama. 45 dk yürüyüş günlük yapabilirsem ilaç gibi gelecek
Havalar biraz isinsa yuruyus dah akolay olur. Ben gecen sene annelik iznindeyken bileerek bilet veya yocu karti almiyordum her yere yuruyordum. Insan alisiyor belli bir sure sonra. Gunluk 1,5 veya 2 saat yururdum hep.

Sporun da menun da cok guzel cnaim, masallah. Ayy sabahi ne guzel anlatmisisn karnim da acikti yemek tarifi gibi olmus

Havalar biraz isinsa yuruyus dah akolay olur. Ben gecen sene annelik iznindeyken bileerek bilet veya yocu karti almiyordum her yere yuruyordum. Insan alisiyor belli bir sure sonra. Gunluk 1,5 veya 2 saat yururdum hep.
Cooook iyi yapmişssin keşke ben de yapabilsem. Havalar düzelsin ben de yüruyecem artik işe gidip gelirken insLlah

Thanksss beybiiii...
Maydanoz yiyodum anamm sutu azaltiyomus yaa..benimde sutum cok degil ama azalmaya baslamisti..sonra yedigim otlara baktim ve gordum..maydanoz artikin listemde olmayacak hatunlar bilgijize..
Canim suyu azaltirsin sut otomatiktman azalir ve sakin yapay sut verme. bak 1 sise verirsen hergun sutun o bir sise kadar azalir.

Kilo vermeyi cok istiyo da yemeden duramiyo işte. Yaşi da var bayaa. Bu yaştan sonra yapamam diyo. Kocası da yeme yeme diyip duruyomuş ama yapamıyo işte
Sen kilo verdikce ona da ilham olursun insallah canim. Biz de hepimiz yeme problemi olan insanlariz. Yemeyi sevmesek buralarda derman aramazdik. Ama iste karar verip baslamak cok onemli. Yasi olsa da cok fazla o kadar kilo allah gostermesin bir suru hastaliga sebep olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…