Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yağ durumu nedir peki bu mısırın?ben de sutlaç yedim maalesefyarin komşuya çikaracam sutlacları. Ewde durmaması daha iyi
Yanmicak kadar koydum.yaa ideal kilomuza ulasabilirsek bu çileden kurtuluruz yaa.arada yesek de dengeler dik.suan ne yesek vicdan yapiyoz.

Vallahi vicdan azabı bana 30 dk zumba 30 dk da kardiyo yaptırdı

7 Mart Menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta, domates, 1 dilim peynir
ara: 1 fincan sutlu kahve, 1 avuc findik, 2 kuru kayisi
oglen: firinda 1 balik cipura, 1 tabak yesillikli domatesli havuclu salata (yagsiz tuzsuz)
ara: 1 fincan icine (haslanmis ezilmis bal kabagi ve uzerine biraz sut ve bol tarcin), 1 elma, 2 findik
aksam: 3 kofte kadar tavuk eti, 2 tabak kereviz salatasi.

su: 2 lt

Aboowww ne ediyonuz kiz siz? Valla bak ben de cozutacam bunlara baka baka. Zaten bahane ariyomsaka kız şaka sabah öglen iyi de akşM için yorumlari tecrubeli arkadaslara bırakiyorum

Selam 1,67 boyundayım 64 kiloyum yedi aylık bebişim var bende 57 lere düşmek istiyorum 62 ile hamile kalmıştım

İyi aksamlar kizlar...yeni gelen arkadaslarimiza hosgeldiniz diyorum

Aynen canim. Ben de dun cok yaptigim icin bugun mola verdim bir de hava yagmurlu soguk hic cikip salona gidesim gelmedi Ins yarin godecegim
Su bir ay özellikle hiç ara vermeden yapmak istiyorum ama. 45 dk yürüyüş günlük yapabilirsem ilaç gibi gelecek

7 mart carsamba
Emziren anne!!
Sabah(8:25)
Koccaman bir tabagin icinde misket peynir 5 tane..uzerine dereotu ve havuc rendesi..azcikin skma zeytinyagi gezdirdim..uzerine kekik serptim..yanina haslanmis yumurtanin beyazini koydum..kirmizi biber ve salatalik dilimledim..iki dilim cvdar ekmegi ile miss gibi yedim..
Ara:30
Turk kahvesi

Oglen
Kapuska yemegi uzerine kimyon serptim gazini alsin diye..
Bir kase ev yapimi yogurt
Ara
Rezene cayi

Aksam
Bir kase sebze corbasi
İki dilim ekmk
Ara
Tarcinli sut
Su:2 litre gecede iciyorum her emzirme snrasi
Spor:1 .30 saat yurudum..
30 dakika lesli yaptim
15 dakikada parklarda spor aleti varya boyle adim atar gibi omdam yaptim..ohhh keyfim yerinde..

Şahane

Thanksss beybiiii...
Maydanoz yiyodum anamm sutu azaltiyomus yaa..benimde sutum cok degil ama azalmaya baslamisti..sonra yedigim otlara baktim ve gordum..maydanoz artikin listemde olmayacak hatunlar bilgijize..
Bende 1 hafta maydanoz suyu kaynatıp suyunu içmeyi düşünüyorum.sütünü kesiyorsa aman dikkat et kuzu herseyden önemli

Kizlar sizlere birkac sorum olacak..
Bunlari tabiki g...amcadanda ogrenebilirdim ama burda tecrubeli anneler olmasi sebebi ile sizlere sormak istiyorum..
1.kahve sutu azaltirmi?ne gibi bi etkisi olabilir?
2.sutu arttiran yiyecekler ozellikle su su su dediginiz pek bilinmeyen ama ise yarayan seyler..
3.sutun kalitesini arttirmak icin ozeliikle ne yemem gerek..ben ceviz findik gun icinde tek tuk yiyorum ama daha neler yaoabilirim..
Birde sudan midem bulaniyor artik..icine limon katiyordum da simdi katamiyorum pisik yapar bebege diye tatlandirmasi icin baska ne yapabilirim..tarcinda pisik yaparmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…