Yanmicak kadar koydum.yaa ideal kilomuza ulasabilirsek bu çileden kurtuluruz yaa.arada yesek de dengeler dik.suan ne yesek vicdan yapiyoz.Yağ durumu nedir peki bu mısırın?ben de sutlaç yedim maalesef yarin komşuya çikaracam sutlacları. Ewde durmaması daha iyi
Afiyet olsun cok guzel:)
Afiyet olsun..kekmiiiii neyliydi :)))
Afiyet olsun :) umarım sütlacın artısı olmaz..
Afiyet olsun cok güzel:)
Afiyet olsun akşam yok mu?
Afiyet olsun :)
Akşamki hurma ve cikolatadan biri olmasaymış daha iyi olurdu:) afiyet olsun..
Afiyet olsun :)
Sagol canim sordugun icin. Baska kan testleri daha yazdi. Insallah onemli bir hastalik degil gibi gozukuyor.iyi akşamlar canım çocuğu doktora götürecektin.nasıl olumsuz bi durum yoktur inşallah
super olmusVallahi vicdan azabı bana 30 dk zumba 30 dk da kardiyo yaptırdı
Aynen canim. Ben de dun cok yaptigim icin bugun mola verdim bir de hava yagmurlu soguk hic cikip salona gidesim gelmedi Ins yarin godecegimKizceler yarın spor sart
Sorma gecen tartildi bizde 113 kilo geldiTüm şekerli tatlı Vs hepsini gönder komşuya
Komşu kilo alsın
Aboowww ne ediyonuz kiz siz? Valla bak ben de cozutacam bunlara baka baka. Zaten bahane ariyom7 Mart menü
kahvaltı
2 kibrit kutusu peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin
ara
2 yemek kaşığı pekmez
1 elma
öğlen
1 tabak ayran aşı çorbası
akşam
2 karni yarık
1 kaşe pilav
1 küçük dilim revani
misafir vardı yemek ayarını kaçırdım
Aynen kendime telefi etme alışkanlığı edinmem lazım çünkü hedefime gelince tekrar almıyım kilolarısuper olmus
inşallah canimSagol canim sordugun icin. Baska kan testleri daha yazdi. Insallah onemli bir hastalik degil gibi gozukuyor.
Su bir ay özellikle hiç ara vermeden yapmak istiyorum ama. 45 dk yürüyüş günlük yapabilirsem ilaç gibi gelecekAynen canim. Ben de dun cok yaptigim icin bugun mola verdim bir de hava yagmurlu soguk hic cikip salona gidesim gelmedi Ins yarin godecegim
teşekkür ederizİyi aksamlar kizlar...yeni gelen arkadaslarimiza hosgeldiniz diyorum
Şahane7 mart carsamba
Emziren anne!!
Sabah(8:25)
Koccaman bir tabagin icinde misket peynir 5 tane..uzerine dereotu ve havuc rendesi..azcikin skma zeytinyagi gezdirdim..uzerine kekik serptim..yanina haslanmis yumurtanin beyazini koydum..kirmizi biber ve salatalik dilimledim..iki dilim cvdar ekmegi ile miss gibi yedim..
Ara:30
Turk kahvesi
Oglen
Kapuska yemegi uzerine kimyon serptim gazini alsin diye..
Bir kase ev yapimi yogurt
Ara
Rezene cayi
Aksam
Bir kase sebze corbasi
İki dilim ekmk
Ara
Tarcinli sut
Su:2 litre gecede iciyorum her emzirme snrasi
Spor:1 .30 saat yurudum..
30 dakika lesli yaptim
15 dakikada parklarda spor aleti varya boyle adim atar gibi omdam yaptim..ohhh keyfim yerinde..
Thanksss beybiiii...Şahane
Bende 1 hafta maydanoz suyu kaynatıp suyunu içmeyi düşünüyorum.sütünü kesiyorsa aman dikkat et kuzu herseyden önemliThanksss beybiiii...
Maydanoz yiyodum anamm sutu azaltiyomus yaa..benimde sutum cok degil ama azalmaya baslamisti..sonra yedigim otlara baktim ve gordum..maydanoz artikin listemde olmayacak hatunlar bilgijize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?