- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Günaydın kuzumm
pırasalı böreğin tarifini yaptım dmeişssin
nasıl beğendi mi?
nasıl yaptın canımomlet gibi oldu. Kahvaltılık güzel olur ama diğer türlü gideri yok.
Allah iyiliğini versinMerhaba takımınıza katılmak istiyorum ben bulut 68kiloyum 55olmak hedefim beni zayıflatın motivasyona ihtiyacım var
Neyse canım olmasa iyiydi ama kaldığımız yerden devam ediyoruz diğer öğünleri hafif atlatırsan bişi olmaz inşallahGünaydın kızlar..
Gece vardiyasındayım ya bu hafta ,bu gece kahvaltı saatimde yarım börek ,yarım pasta ve 4 sarma yedimartı bir haşlanmış yumurta ile bir dilim beyaz peynir .
Kahvaltım çok oldu yaa.
Ki diyetimin 4. Gününe başlarken ..
8 martı kutlayalım dediler
Tabağımı mama ile doldurdular
eee ben dedim size koltugunuzda gözüm var diye . Kaptanımla size ulasabilene aşk olsun cidden. daha sık gir yaa bak yeniler geldi senin yol gostermen lazim onlara. Siz yoksunuz diye ben de atlıyom her şeye
3 yumurta, 2 dal tüm pırasa ince kıyılmış, 1 çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek, 1 tatlı kaşığı zeytinyağ, 1 vb yoğurt, YK yulaf ezmesi havanda dövüp un yaptım karıştır. Borcamla. 200 derecede kızart.nasıl yaptın canım
Dimi ya..yediklerimden zannetmiyorumda gun icindede cok yorukuyorum..yani birgunumu anlatsam beni anlarsin ...yorgunluktan dolayi zannimca..cunku sabahtan aksam saatlerine kadar normal aksamdan sonra azaliyo..simdi yine oyle oldu uyumadi mecbur mama verdim..cok uzgunum..o aradada rezene demledim ve litrelik sisemi aldim onlari iciyorum..
Dimi ya..inan o kadar unutkan oldum ki..kam degerlerime baktirmam lazim..gercekten bildigim seyleri hatirlamiyorum unutuyorum..
Soyledigin iyi oldu..salatalik koyayim ona bayiliyorum ben..saol ya..
Ya sabah kahvaltisi niyeyse bende ayri bi ogun..hani ne kadar renkli guzel bir kahvalti yaparsam gun icinde o kadar emerjik rahat huzurlu oluyorum..belki psikolojik birseydor ama ugrasmak mutlu ediyor beni..
Yyyaa yapay sut dedigin mama dimi.(
Ac kaliyor diye veriyorum gunde birkez oaksamlari cunku aks sutum azaliyo cok..(
Aglicam ya..
Bu gunlerde gecicek biliyorum..kafama takiyorum ister ostemez..Bolca sivi tuketeyim ben..midem bulansada artik yapcek birsey yok
Kesle yakin olsanizda size guzel saglikli bir sabah sofrasi sunumu yapsam...
Esim hep "sunumu oyle bi yapiyon ki bakarken doydum "der..cok seviyorum..hele birdecsiz olsaniz ohohhh
ohhh afoyet olsun..
Teşekkürler canım.3 yumurta, 2 dal tüm pırasa ince kıyılmış, 1 çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek, 1 tatlı kaşığı zeytinyağ, 1 vb yoğurt, YK yulaf ezmesi havanda dövüp un yaptım karıştır. Borcamla. 200 derecede kızart.
Börek değil de pırasalı omlet resmen. Ona göre yap da ye.Teşekkürler canım.
Bir ara deneyeyim
Aynen katılıyorum ben ne yesem de uyuduğumda olan süt kadar sütüm olmuyordu. Dinlenmek en önemlisi sanırım . Bi de dereotu.. bol kalsiyumlu olduğu için sütün kalitesi de artıyor.bol protein ye canımYoğun olarak Emzirdiğin için spor yapma derim canım 500 gideceğine 200 gitsin
Bşr de çay ve kahve sütü azaltmıyor ama kalitesini çok düşürüyor çay içtikçe vucut su atıyor çünkü
çocuk büyüdükçe spor da sorun olmaz
Hı bir de süte en iyi gelen şey uyku o uyudukça uyumaya çalış çok farkedecek inan
Ben pırasaları doğrayıpBörek değil de pırasalı omlet resmen. Ona göre yap da ye.
Ay canım, aynen. 10 dakika içim geçse sütlü uyanıyordum.Aynen katılıyorum ben ne yesem de uyuduğumda olan süt kadar sütüm olmuyordu. Dinlenmek en önemlisi sanırım . Bi de dereotu.. bol kalsiyumlu olduğu için sütün kalitesi de artıyor.bol protein ye canım
Maydanoz ben de koydum, evet. Ama peynir katmadim içinde mercimek var diye. Tuz, baharat ve çörekotu ben de koydum.Ben pırasaları doğrayıp
Zeytin yağda soğanla soteleyip
Peynir maydanoz yumurta tuz baharat ekleyip üstüne çörek otu Susam atmıştım börekten hiç farkı kalmamıştı canım çok lezzetli olmuştu
O zaman bir de mercimeksiz soğanla kavurarak dene bakalım belki beğenirsin canımMaydanoz ben de koydum, evet. Ama peynir katmadim içinde mercimek var diye. Tuz, baharat ve çörekotu ben de koydum.
gunaydin canim Teşekkürler hoşbulduk. Allah razi olsun. amin canim inşaALLAHGünaydın kızlar
Yeni gelen kızlar hoşgelmişler kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız inşallah
ayyy ALLAH korumuş ya cok geçmiş olsungünaydın canlar daha yeni kalktım gece bidik yataktan düştü canınin yandığından değilde korkudan çok agladi bu gece nasıl uyudum anlamadim
Yok lazerede gidiyorum o sporumu engellemiyor. Bu yüzüm için iğneliye gidiyorum. İncelme var ama sonuca daha çok uzağım.Afiyet olsun cok az yemişsin..
Allah iyiliğini versin kız..sen buranın müdavimi sayılırsın
Son bi kaç gündür halini beğenmiyorum zaten hiç olmazki böylee kendine geeeeelll:)
Bu arada iğneli epilasyonmu lazermiy bahsetmişsin. Faydasını görüyomusun canım etkili sonuç aldın mı?
Atıl atıl ne biliyorsan anlat ne olcakeee ben dedim size koltugunuzda gözüm var diye . Kaptanımla size ulasabilene aşk olsun cidden. daha sık gir yaa bak yeniler geldi senin yol gostermen lazim onlara. Siz yoksunuz diye ben de atlıyom her şeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?