Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba takımınıza katılmak istiyorum ben bulut 68kiloyum 55olmak hedefim beni zayıflatın motivasyona ihtiyacım var
Allah iyiliğini versin

Neyse canım olmasa iyiydi ama kaldığımız yerden devam ediyoruz diğer öğünleri hafif atlatırsan bişi olmaz inşallah
eee ben dedim size koltugunuzda gözüm var diye. Kaptanımla size ulasabilene aşk olsun cidden.daha sık gir yaa bak yeniler geldi senin yol gostermen lazim onlara. Siz yoksunuz diye ben de atlıyom her şeye

Atıl kız burda
sen ben yok kim buradaysa bakar takıma
Herşeyi Devletten beklemeyelim demi

nasıl yaptın canım
3 yumurta, 2 dal tüm pırasa ince kıyılmış, 1 çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek, 1 tatlı kaşığı zeytinyağ, 1 vb yoğurt, YK yulaf ezmesi havanda dövüp un yaptım karıştır. Borcamla. 200 derecede kızart.

Yoğun olarak Emzirdiğin için spor yapma derim canım 500 gideceğine 200 gitsin
Bşr de çay ve kahve sütü azaltmıyor ama kalitesini çok düşürüyor çay içtikçe vucut su atıyor çünkü
çocuk büyüdükçe spor da sorun olmaz
Hı bir de süte en iyi gelen şey uyku o uyudukça uyumaya çalış çok farkedecek inan

Teşekkürler canım.
Bir ara deneyeyim

Aynen katılıyorum ben ne yesem de uyuduğumda olan süt kadar sütüm olmuyordu. Dinlenmek en önemlisi sanırım . Bi de dereotu.. bol kalsiyumlu olduğu için sütün kalitesi de artıyor.bol protein ye canım

Maydanoz ben de koydum, evet. Ama peynir katmadim içinde mercimek var diye. Tuz, baharat ve çörekotu ben de koydum.

günaydın canlar daha yeni kalktım gece bidik yataktan düştü canınin yandığından değilde korkudan çok agladi bu gece nasıl uyudum anlamadim

Yok lazerede gidiyorum o sporumu engellemiyor. Bu yüzüm için iğneliye gidiyorum. İncelme var ama sonuca daha çok uzağım.
Haklısınız çok saldım en kısa sürede toparlicam

eee ben dedim size koltugunuzda gözüm var diye. Kaptanımla size ulasabilene aşk olsun cidden.daha sık gir yaa bak yeniler geldi senin yol gostermen lazim onlara. Siz yoksunuz diye ben de atlıyom her şeye
Atıl atıl ne biliyorsan anlat ne olcak dışarda olunca internetim olmuyo sizinde maşallah Allah muhabbetinizi bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…