Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

karamelli_turta ben bir daha olmaz daha başındasın falan demicem üzülmede demicem.
Gece vardiyası berbat birşey uyuduğun uyku değil yediğin yemek değil yaptığın iş iş değil. Erkek arkadaşımdan biliyorum. Ama bu sana herşeyiyeme hakkı vermiyor. Üçüncü gün dördüncü gün diye geçiştirme dört günde 400 gram gidebilirdi. Ne güzel bir kadınlar günü kutlaması hem diyetini bozdu hemde allah bilir artımı yaptı ne yaptı.
Yapma gözünü seveyim bir kere başladınmı çıkılı yok ya devam edeceksin yada pes edip bir daha başlamayacaksın.
Ağzını kapayacaksın hiç kimse yemek için açamicak o ağızı. Emin ol yanında yendiğinde ve sen nefsine hakim olduğunda alışıcaksın artık canın bile çekmeyecek.
Hadi böreği yedin açsındır doy diye e kek pasta nedir. Senin hakkın en fazla bir çataldı.
Kızma bana belkide senden küçüğümdür. Kesim küçüğümdür ama bende bizde o aşamalardan geçtik. Senin için her şey

harfi harfine katılıyorum iki ay di diyetteyim iki kereyi geçmemiştir hamur isim oda bi tane tatlı da 1 kere yedim ödül filan hiç vermedim kendime

Son düzenleme:
herkes uyanmış kahvaltı yapmış ben daha yeni limonlu su içtim
bahanem var ama aksam sevgilimle ayrılıcaz zaman çabuk geçsin diye

Kızlar nasılsınız. Ben hastaneden geldim salak cihaz dünden beri kayıt yapmamış
Düne kadar da tansiyonum 16 a kadar çıkan yerler olmuş ben hiç farkında değilim. Gece de 16 a çıkmış bazen. Doktor diyo ki sen hiç uyumuyor musun. Yok dedim özellikle bu sıralar 2 saat bile uyumuyorum
Tansiyon ilacı yazdı. Kalpte ritim bozukluğu olan yerler varmış. Çay kahve yasak uzun süre. 15 gün sonra kontrol

çok geçmiş olsun eminim biliyosunuzdur ama limonlu su da düşürüyor tansiyonu

Canım çok geçmiş olsun..
Dikkat et kendine.
Cocuklar seni çok yoruyor anladığım kadarıyla.
Günde 2 saat uyku nedir ya, sen rabot değilsin ki.
Eşin yardımcı olmuyor mu sana kuzum ya..

Kaptanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inş Allah

kapattım çok geçmiş olsun ne yazacağımı bilemedim kesk yakın olsakta biraz çocukları alip ta seni dinlendirebilsem

7 mart çarşamba

Sabah kahvaltısı saat 7.30.
3tane parmak galeta
1bardak çay

Öglen akşam birlikte oldu misafir vardı saat 16.00
2kaşık fellah köftesi
1kaşık erişte salatası
2kaşık patlıcan salatası
1çatal kapya közlenmiş biber salatası
5bardak aralıklarla şekersiz çay

1litre dukan birası
1litre su

Kızlar benim adet 1hafta geçti napıcam ben ya olacak gibide degilim şişkinlik falanda yok gitsem mi doktora geçen ay 20günde oldum 10gün erken geldi bu ay gecikti Kızıma da hamile kalmadan önce 1ayda iki kez adet görmüştüm korunurken hamileymiş kaldım acaba diyede düşünmüyo degilim

test yapsana canım evde

çok geçmiş olsun eminim biliyosunuzdur ama limonlu su da düşürüyor tansiyonu
Çok sağol canım aslında suyuma sürekli limon katıyorum ama suyunu sıkmak lazım sanırım.

Canım çok geçmiş olsun..
Dikkat et kendine.
Cocuklar seni çok yoruyor anladığım kadarıyla.
Günde 2 saat uyku nedir ya, sen rabot değilsin ki.
Eşin yardımcı olmuyor mu sana kuzum ya..
Canımmmm sen beni mi merak ettin Evet yaa kız çok yoruyor atak dönemi mi ne anlamadım gece kalkıyor oturuyor. Beni görmeyince çığlık çığlığa bağırıyor. Azcık dalyım sürekli bağırıyor. Ayağımda sallıyorum uyumuyor sadece sallatıyor. Oynatmaya az kaldı
Kaptanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inş Allah
Çok sağol canım
kapattım çok geçmiş olsun ne yazacağımı bilemedim kesk yakın olsakta biraz çocukları alip ta seni dinlendirebilsem

Canımmmmm çok sağol
Ahh bensiz durmuyorlar ki sıpalar. Ben hastaneye gittim durmamışlar peşimden getirmiş eşim

Yaaa hayırlısı olsun bakalım evde test yapsan

kızlar çok şükür kistim biraz küçülmüş :)

nur topu gibi de yumurtam oluşmuş bu ay olmazsa öbür ay tedaviye başlayacağım aşılama

Oooo hadi bakalım hayırlısı olsun dua edelim hep beraber

çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…