- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
harfi harfine katılıyorum iki ay di diyetteyim iki kereyi geçmemiştir hamur isim oda bi tane tatlı da 1 kere yedim ödül filan hiç vermedim kendimekaramelli_turta ben bir daha olmaz daha başındasın falan demicem üzülmede demicem.
Gece vardiyası berbat birşey uyuduğun uyku değil yediğin yemek değil yaptığın iş iş değil. Erkek arkadaşımdan biliyorum. Ama bu sana herşeyiyeme hakkı vermiyor. Üçüncü gün dördüncü gün diye geçiştirme dört günde 400 gram gidebilirdi. Ne güzel bir kadınlar günü kutlaması hem diyetini bozdu hemde allah bilir artımı yaptı ne yaptı.
Yapma gözünü seveyim bir kere başladınmı çıkılı yok ya devam edeceksin yada pes edip bir daha başlamayacaksın.
Ağzını kapayacaksın hiç kimse yemek için açamicak o ağızı. Emin ol yanında yendiğinde ve sen nefsine hakim olduğunda alışıcaksın artık canın bile çekmeyecek.
Hadi böreği yedin açsındır doy diye e kek pasta nedir. Senin hakkın en fazla bir çataldı.
Kızma bana belkide senden küçüğümdür. Kesim küçüğümdür ama bende bizde o aşamalardan geçtik. Senin için her şey
Kızlar nasılsınız. Ben hastaneden geldim salak cihaz dünden beri kayıt yapmamış
Düne kadar da tansiyonum 16 a kadar çıkan yerler olmuş ben hiç farkında değilim. Gece de 16 a çıkmış bazen. Doktor diyo ki sen hiç uyumuyor musun. Yok dedim özellikle bu sıralar 2 saat bile uyumuyorum
Tansiyon ilacı yazdı. Kalpte ritim bozukluğu olan yerler varmış. Çay kahve yasak uzun süre. 15 gün sonra kontrol
Canım çok geçmiş olsun..Kızlar nasılsınız. Ben hastaneden geldim salak cihaz dünden beri kayıt yapmamış
Düne kadar da tansiyonum 16 a kadar çıkan yerler olmuş ben hiç farkında değilim. Gece de 16 a çıkmış bazen. Doktor diyo ki sen hiç uyumuyor musun. Yok dedim özellikle bu sıralar 2 saat bile uyumuyorum
Tansiyon ilacı yazdı. Kalpte ritim bozukluğu olan yerler varmış. Çay kahve yasak uzun süre. 15 gün sonra kontrol
Kaptanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inş AllahKızlar nasılsınız. Ben hastaneden geldim salak cihaz dünden beri kayıt yapmamış
kapattım çok geçmiş olsun ne yazacağımı bilemedim kesk yakın olsakta biraz çocukları alip ta seni dinlendirebilsemKızlar nasılsınız. Ben hastaneden geldim salak cihaz dünden beri kayıt yapmamış
Senin düşündüğün benimde aklımdan geçti kalp kalbe karşıymış hemşomkapattım çok geçmiş olsun ne yazacağımı bilemedim kesk yakın olsakta biraz çocukları alip ta seni dinlendirebilsem
Kızlar benim adet 1hafta geçti napıcam ben ya olacak gibide degilim şişkinlik falanda yok gitsem mi doktora geçen ay 20günde oldum 10gün erken geldi bu ay gecikti Kızıma da hamile kalmadan önce 1ayda iki kez adet görmüştüm korunurken hamileymiş kaldım acaba diyede düşünmüyo degilim
Çok sağol canımçok geçmiş olsun eminim biliyosunuzdur ama limonlu su da düşürüyor tansiyonu
Canımmmm sen beni mi merak ettinCanım çok geçmiş olsun..
Dikkat et kendine.
Cocuklar seni çok yoruyor anladığım kadarıyla.
Günde 2 saat uyku nedir ya, sen rabot değilsin ki.
Eşin yardımcı olmuyor mu sana kuzum ya..
Çok sağol canımKaptanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sen bize lazımsın Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inş Allah
kapattım çok geçmiş olsun ne yazacağımı bilemedim kesk yakın olsakta biraz çocukları alip ta seni dinlendirebilsem
Yaaa hayırlısı olsun bakalım evde test yapsanKızlar benim adet 1hafta geçti napıcam ben ya olacak gibide degilim şişkinlik falanda yok gitsem mi doktora geçen ay 20günde oldum 10gün erken geldi bu ay gecikti Kızıma da hamile kalmadan önce 1ayda iki kez adet görmüştüm korunurken hamileymiş kaldım acaba diyede düşünmüyo degilim
kızlar çok şükür kistim biraz küçülmüş :)
nur topu gibi de yumurtam oluşmuşbu ay olmazsa öbür ay tedaviye başlayacağım aşılama
çok geçmiş olsunKızlar nasılsınız. Ben hastaneden geldim salak cihaz dünden beri kayıt yapmamış
aklin yolu bir hemsom sebeblerini bildigimiz icin rabbim yardimcilarini gondersin insSenin düşündüğün benimde aklımdan geçti kalp kalbe karşıymış hemşom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?