Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

valla cok tikli olma yok o pişik yapar yok bu dokunur yok bu gaz yapar ben iki çocuk buyuttum hic birsey kismadim yememezlik yapmadim sende düşünme oyle seyler kesinlikle ama su cok önemli cok en onemli su bide bebegi cok emziriceksin devamli emzirmen gerekiyo var mi yok mu dusunmuyeksin benim sutum var sinyali ver beynine ne kadar cok emerse o kadar cok sutun olur. benim memeler sönük sönük tü oyle dolu dolu sert degil tasmiyodu ama benim kiz bi kilo aliyodu bi kilo aliyodu hic sorma. bende hic dikkat etmezdim kalitesi falan sadece börülce tuketiyodum. bebek aglamiyosa emzikten sonra aşırı tabiki doyuyodur ALLAHIN izniyle merak etme

Afiyet olsun cok az yemişsin..

Allah iyiliğini versin kız..sen buranın müdavimi sayılırsın
Son bi kaç gündür halini beğenmiyorum zaten hiç olmazki böylee kendine geeeeelll:)

Bu arada iğneli epilasyonmu lazermiy bahsetmişsin. Faydasını görüyomusun canım etkili sonuç aldın mı?

Günaydın kızlar..
Gece vardiyasındayım ya bu hafta ,bu gece kahvaltı saatimde yarım börek ,yarım pasta ve 4 sarma yedim artı bir haşlanmış yumurta ile bir dilim beyaz peynir .
Kahvaltım çok oldu yaa.
Ki diyetimin 4. Gününe başlarken ..
8 martı kutlayalım dediler
Tabağımı mama ile doldurdular

Ben de karamelli nin diyetten istiyom kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…