- 21 Şubat 2015
- 52
- 56
- 38
- 34
Aklim baska kuruya gitti
Bizim koyde fasulye yi kuruturlar..oyle kuru kuru pisirirler taze fasulye gibi..dedim markette falanda hic gormedim ama..firin fasulye derler hatta:))
Tamm borulce aldirayim ben esime...
Amin aminn :))Allah iyiligini
valla cok tikli olma yok o pişik yapar yok bu dokunur yok bu gaz yapar ben iki çocuk buyuttum hic birsey kismadim yememezlik yapmadim sende düşünme oyle seyler kesinlikle ama su cok önemli cok en onemli su bide bebegi cok emziriceksin devamli emzirmen gerekiyo var mi yok mu dusunmuyeksin benim sutum var sinyali ver beynine ne kadar cok emerse o kadar cok sutun olur. benim memeler sönük sönük tü oyle dolu dolu sert degil tasmiyodu ama benim kiz bi kilo aliyodu bi kilo aliyodu hic sorma. bende hic dikkat etmezdim kalitesi falan sadece börülce tuketiyodum. bebek aglamiyosa emzikten sonra aşırı tabiki doyuyodur ALLAHIN izniyle merak etmeKizlar sizlere birkac sorum olacak..
Bunlari tabiki g...amcadanda ogrenebilirdim ama burda tecrubeli anneler olmasi sebebi ile sizlere sormak istiyorum..
1.kahve sutu azaltirmi?ne gibi bi etkisi olabilir?
2.sutu arttiran yiyecekler ozellikle su su su dediginiz pek bilinmeyen ama ise yarayan seyler..
3.sutun kalitesini arttirmak icin ozeliikle ne yemem gerek..ben ceviz findik gun icinde tek tuk yiyorum ama daha neler yaoabilirim..
Birde sudan midem bulaniyor artik..icine limon katiyordum da simdi katamiyorum pisik yapar bebege diye tatlandirmasi icin baska ne yapabilirim..tarcinda pisik yaparmi
07.03.2018 çarşamba
Sabah 08.00
3yk yulaf ezmesi içine
1sb fazlaca süt
Tarçın
Yarım elma
Yarım havuç
2kuru kayısı 6-7 kuş üzümü
2 ceviz
Ara 11.00
1 fincan kahve
2 küçük lokum
Akşam 20.00 (eve geç heldim)
1kepçe semiz
Yarım kasebaharatlı yoğurt
4 yk barbunya
Günaydın.Herkese günaayydııınnnn
Günaydın kuzummGünaydın.
Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissettim
Ben de karamelli nin diyetten istiyom kaptanımGünaydın kızlar..
Gece vardiyasındayım ya bu hafta ,bu gece kahvaltı saatimde yarım börek ,yarım pasta ve 4 sarma yedimartı bir haşlanmış yumurta ile bir dilim beyaz peynir .
Kahvaltım çok oldu yaa.
Ki diyetimin 4. Gününe başlarken ..
8 martı kutlayalım dediler
Tabağımı mama ile doldurdular
Dur kız ses etme günah çıkarmaya geldimBen de karamelli nin diyetten istiyom kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?