yaaaa ins hamilesindir git bi test yap bakalım ne çıkacak bekliyorum hadi ki resminide istiyorumKızlar benim adet 1hafta geçti napıcam ben ya olacak gibide degilim şişkinlik falanda yok gitsem mi doktora geçen ay 20günde oldum 10gün erken geldi bu ay gecikti Kızıma da hamile kalmadan önce 1ayda iki kez adet görmüştüm korunurken hamileymiş kaldım acaba diyede düşünmüyo degilim
ohhh cok sukurkızlar çok şükür kistim biraz küçülmüş :)
bu geceleri iyi degerlendirin adama da biraz macun filan yedir kiznur topu gibi de yumurtam oluşmuşbu ay olmazsa öbür ay tedaviye başlayacağım aşılama
Oy oyy oyyy cok gecmiş olsun bacim. Ama hepsinin temelinde uykusuzluk yatiyo bence. Coook uzuldum yaa. Ilacini duzenli kullan. Tansiyon sakaya gelmez. Umarim her sey yoluna gjrer tez vakitte. Cikardilar mi cihazi?Kızlar nasılsınız. Ben hastaneden geldim salak cihaz dünden beri kayıt yapmamış
Düne kadar da tansiyonum 16 a kadar çıkan yerler olmuş ben hiç farkında değilim. Gece de 16 a çıkmış bazen. Doktor diyo ki sen hiç uyumuyor musun. Yok dedim özellikle bu sıralar 2 saat bile uyumuyorum
Tansiyon ilacı yazdı. Kalpte ritim bozukluğu olan yerler varmış. Çay kahve yasak uzun süre. 15 gün sonra kontrol
Şeyy ıhmmm ne desem bilemedim. Müsait olinca yaziyim bari kapatanım.@Edebiye 006 006 yok öyle yerinizde gözüm var falan yaz bakalım yeni gelen arkadaşlarımızın ismini kilosunu hedefini
Gozun aydin bebeişim. Insallah tutar hayirlisiyla. Biliyosun benim de bebiş ilk aşılamayla oldu. Darisi basinanur topu gibi de yumurtam oluşmuşbu ay olmazsa öbür ay tedaviye başlayacağım aşılama
Hedefin kac canimtam 90 kiloyum yaridn itibaren beslenme listesine başlarım inşaAllah
7 mart çarşamba
Sabah kahvaltısı saat 7.30.
3tane parmak galeta
1bardak çay
Öglen akşam birlikte oldu misafir vardı saat 16.00
2kaşık fellah köftesi
1kaşık erişte salatası
2kaşık patlıcan salatası
1çatal kapya közlenmiş biber salatası
5bardak aralıklarla şekersiz çay
1litre dukan birası
1litre su
Gizli tansiyon çok riskli gerçekten dediklerini yapın kaptanım doktorunKızlar nasılsınız. Ben hastaneden geldim salak cihaz dünden beri kayıt yapmamış
Düne kadar da tansiyonum 16 a kadar çıkan yerler olmuş ben hiç farkında değilim. Gece de 16 a çıkmış bazen. Doktor diyo ki sen hiç uyumuyor musun. Yok dedim özellikle bu sıralar 2 saat bile uyumuyorum
Tansiyon ilacı yazdı. Kalpte ritim bozukluğu olan yerler varmış. Çay kahve yasak uzun süre. 15 gün sonra kontrol
Bu gün de idare edin kızlar da yarın tam gaz geleyim inşallah. Bebek uyurken yatayım diyorum inşallah bakalım uyuturlarsa
YENI GELENLER KİLO HEDEF KİLO LİSTESİ
tomrs 74.5kilo / hedef 55
karamelli_turta 61.5 kilo / hedef 56
@hayrisfatih 90 kilo/hedef ?
A ababab 62 kilo / hedef 56 kilo
ohdude 64 kilo / hedef 57 kilo
(Yanlış veya eksik varsa düzeltip doldurun kizlar ben bunlari bulabildim. Ayrica unuttuğum varsa ekleyebilir mi kendini?)
Herkes sevindiğine göre iyi birşey sanırım :) bende sevindim :)nur topu gibi de yumurtam oluşmuşbu ay olmazsa öbür ay tedaviye başlayacağım aşılama
Yat, kalkınca görüşürüz.Bu gün de idare edin kızlar da yarın tam gaz geleyim inşallah. Bebek uyurken yatayım diyorum inşallah bakalım uyuturlarsa
Kızlar benim adet 1hafta geçti napıcam ben ya olacak gibide degilim şişkinlik falanda yok gitsem mi doktora geçen ay 20günde oldum 10gün erken geldi bu ay gecikti Kızıma da hamile kalmadan önce 1ayda iki kez adet görmüştüm korunurken hamileymiş kaldım acaba diyede düşünmüyo degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?