- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Ewet merak ettim seni canımÇok sağol canımaslında suyuma sürekli limon katıyorum ama suyunu sıkmak lazım sanırım.
Canımmmm sen beni mi merak ettinEvet yaa kız çok yoruyor atak dönemi mi ne anlamadım gece kalkıyor oturuyor. Beni görmeyince çığlık çığlığa bağırıyor. Azcık dalyım sürekli bağırıyor. Ayağımda sallıyorum uyumuyor sadece sallatıyor. Oynatmaya az kaldı
Çok sağol canım
Canımmmmm çok sağol
Ahh bensiz durmuyorlar ki sıpalar. Ben hastaneye gittim durmamışlar peşimden getirmiş eşim
ne zaman gelmistinArkadaşlar ben bu hafta listeye dahilmiyim
26 subatta gelmistin heralde demi cnm?Arkadaşlar ben bu hafta listeye dahilmiyim
hahaha tamam canım ballı çerez keçiboynuzu falan yedireyim bol bol inşallah denk getiririz :)bu geceleri iyi degerlendirin adama da biraz macun filan yedir kiz
B bibliyofil_k bide bişey sorucam esin sigara kullaniyor mu
Gozun aydin bebeişim. Insallah tutar hayirlisiyla. Biliyosun benim de bebiş ilk aşılamayla oldu. Darisi basina
Herkes sevindiğine göre iyi birşey sanırım :) bende sevindim :)
bu size +++ şans getiriryok canım kullanmıyoruz ikimiz de
inşallah ya. nasıl olsa tedaviye başlayacağım öbür ay bu ay olursa olur olmazsa nasip canım .bu size +++ şans getirir
karamelli_turta ben bir daha olmaz daha başındasın falan demicem üzülmede demicem.
Gece vardiyası berbat birşey uyuduğun uyku değil yediğin yemek değil yaptığın iş iş değil. Erkek arkadaşımdan biliyorum. Ama bu sana herşeyiyeme hakkı vermiyor. Üçüncü gün dördüncü gün diye geçiştirme dört günde 400 gram gidebilirdi. Ne güzel bir kadınlar günü kutlaması hem diyetini bozdu hemde allah bilir artımı yaptı ne yaptı.
Yapma gözünü seveyim bir kere başladınmı çıkılı yok ya devam edeceksin yada pes edip bir daha başlamayacaksın.
Ağzını kapayacaksın hiç kimse yemek için açamicak o ağızı. Emin ol yanında yendiğinde ve sen nefsine hakim olduğunda alışıcaksın artık canın bile çekmeyecek.
Hadi böreği yedin açsındır doy diye e kek pasta nedir. Senin hakkın en fazla bir çataldı.
Kızma bana belkide senden küçüğümdür. Kesim küçüğümdür ama bende bizde o aşamalardan geçtik. Senin için her şey
Canım zaten sabah yattım uyudum uyandım ya hala hiç acıkmadım ,hatta toparlayıp çarşıda işlerimi halledeyim bari hen yürüyüş olmuş olur .Allah iyiliğini versin
Neyse canım olmasa iyiydi ama kaldığımız yerden devam ediyoruz diğer öğünleri hafif atlatırsan bişi olmaz inşallah
Atıl kız burda
sen ben yok kim buradaysa bakar takıma
Herşeyi Devletten beklemeyelim demi
Harikasın canımYENI GELENLER KİLO HEDEF KİLO LİSTESİ
tomrs 74.5kilo / hedef 55
karamelli_turta 61.5 kilo / hedef 56
@hayrisfatih 90 kilo/hedef ?
A ababab 62 kilo / hedef 56 kilo
ohdude 64 kilo / hedef 57 kilo
(Yanlış veya eksik varsa düzeltip doldurun kizlar ben bunlari bulabildim. Ayrica unuttuğum varsa ekleyebilir mi kendini?)
Tamam merak etmeBörek değil de pırasalı omlet resmen. Ona göre yap da ye.
Yarına hazır misin,?Tamam merak etme
neresii böreek bunun beaaa diye bööörmem
kesinlikleYarına hazır misin,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?