Evet yaa çok sık gelen oluyor.. sevdiklerim gelince iyi oluyor havam değişiyor da bazıları sinirimi bozuyor. Bi kaç komşuya dedim kaç kere cepten arayın diye ama yine evdeki ankesörden arıyorlar. Market gibiyim zaten gece 11de sabah 8 de evde bişeyi biten beni arıyor. Nasılsa anka uyumuyor herkesin kafasında o var.
Ay ben kahve içcem yaa gözümü açamıyom bi taneden bişey olmaz galiba. İlacımı da attım ya o da halsizlik yapıyor galiba.
miss portakallı ayvalı falan mıDün pazardan sağlıklı sebzeler aldım arkadaşlar akşama enginar yapıcam inşallah:)
miss portakallı ayvalı falan mı
AnladımCanım 15 günü doldurmak yetmiyor. 15 gün içindeki katılım sporun ve menülerine göre yarın bakalım inşallah
Sanırım kuzum26 subatta gelmistin heralde demi cnm?
Ankesör için bir bilene rica et, sadece kapı calinca çalsın. İç hattı iptal etsin en iyisi. Hoparlör kısmına da pamuk yapıştır kocaman.Evet yaa çok sık gelen oluyor.. sevdiklerim gelince iyi oluyor havam değişiyor da bazıları sinirimi bozuyor. Bi kaç komşuya dedim kaç kere cepten arayın diye ama yine evdeki ankesörden arıyorlar. Market gibiyim zaten gece 11de sabah 8 de evde bişeyi biten beni arıyor. Nasılsa anka uyumuyor herkesin kafasında o var.
Ay ben kahve içcem yaa gözümü açamıyom bi taneden bişey olmaz galiba. İlacımı da attım ya o da halsizlik yapıyor galiba.
Ellerine sağlık canımYENI GELENLER KİLO/ HEDEF KİLO LİSTESİ
tomrs 74.5kilo / hedef 55
karamelli_turta 61.5 kilo / hedef 56
@hayrisfatih 90 kilo/hedef ?
A ababab 62 kilo / hedef 56 kilo
ohdude 64 kilo / hedef 57 kilo
@deyno 76.6 kilo / hedef 55 kilo
Z zeynepazra1013 77.6 kilo / hedef 59 kilo
(Yanlış veya eksik varsa düzeltip doldurun kizlar ben bunlari bulabildim. Ayrica unuttuğum varsa ekleyebilir mi kendini?)
Yedim. Mercimek çorbası ve köfte yedim. Acikmisim aslında.metabolizma hızı için yemek gerekiyor unutma bunu.
ben de bazen istemesem de yiyorum
Varsa öyle bişey eşim bilir aslında bi sorayım ne İyi olurAnkesör için bir bilene rica et, sadece kapı calinca çalsın. İç hattı iptal etsin en iyisi. Hoparlör kısmına da pamuk yapıştır kocaman.
Vardır canım. Gelen kablo dallara ayrılıyordur. Ya da cihazın ses duzenegine el atsın. Elbet kısma yeri vardir. Görüntu başka ses başka kablodan geliyorsa sesi iptal Edip klasik kapı zili ne bağlayıp onun da sesini kisabilirsiniz.Varsa öyle bişey eşim bilir aslında bi sorayım ne İyi olur
Sporunu da menunu de cok begendim canim. Afiyet olsndaha akşam olmadı ama ben yine de yazayım.
08.03.2018 perşembe menüm
07.00 1 yk sirkeli su
09.00 1 ad. tb. ekmeğiyle hazırlanmış hindi füme tost+2 zeytin ( yavaaş yavaaaş 1.5 saatte yedim çay ile)
14.00 1 y.k kinoa+1 y.k çörek otu+4 yk yoğurt+1 t.k pul biber+1 y.k z. yağı+marul vs yeşillik
15.30 1 türk kahvesi ( içilecek)+2 ceviz 5 leblebi
18.30 ton balıklı salata ( kaseme hazırladım beni bekliyor akşama)
su: 2,5 lt henüz
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Ben daha bişey yemedim yaa biri yapsa da yesemYedim. Mercimek çorbası ve köfte yedim. Acikmisim aslında.
Kahvaltı?Ben daha bişey yemedim yaa biri yapsa da yesem
Dışarda güvenliğe de bağlı ya bilmiyorum baksın bakalım. Ses kısma yeri var da kırmış kız. Görüntü de bozuldu o da yok zaten komple değişmesi lazım.Vardır canım. Gelen kablo dallara ayrılıyordur. Ya da cihazın ses duzenegine el atsın. Elbet kısma yeri vardir. Görüntu başka ses başka kablodan geliyorsa sesi iptal Edip klasik kapı zili ne bağlayıp onun da sesini kisabilirsiniz.
Yok simit yedim sabah hastanede tamam.Kahvaltı?
Hayirdir canim ne oldu ki? BulutcumKendimi dış kapının dış mandalı gibi hissettim
Hersey cok guzel de lokumun yanina keske bir cebiz findik yeseydin canim.07.03.2018 çarşamba
Sabah 08.00
3yk yulaf ezmesi içine
1sb fazlaca süt
Tarçın
Yarım elma
Yarım havuç
2kuru kayısı 6-7 kuş üzümü
2 ceviz
Ara 11.00
1 fincan kahve
2 küçük lokum
Akşam 20.00 (eve geç heldim)
1kepçe semiz
Yarım kasebaharatlı yoğurt
4 yk barbunya
Yumurta varsa kır ye 2 dk. Halsizligin bu nedenle de olabilir.Yok simit yedim sabah hastanede tamam.
Slm canim. Ne dedi doktor? Ins kistin kuculmustur hattabelki dusmustur kendiligindenHerkese gunaydinnnn..
Hastaneye gidiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?