- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Hafta içi tartildin mi hiç?kesinlikle
buraya yazdığım gündü sanırım 1 haftadır protein diyetine başladım.
yarın sabahı heyecanla bekliyorum.
haftada 2 gün salondayım.
Şu aşırı yağmurlar kesilirse her gün artı olarak yürüyüşe başlayacağım.
Canım 15 günü doldurmak yetmiyor. 15 gün içindeki katılım sporun ve menülerine göre yarın bakalım inşallahArkadaşlar ben bu hafta listeye dahilmiyim
Uyumadım mi bacı sen yaa.Canım 15 günü doldurmak yetmiyor. 15 gün içindeki katılım sporun ve menülerine göre yarın bakalım inşallah
Eminim ki cocugun icin en iyisinj dusunup yapiyorsundur canimCok saol deryacim..tabiki oyle..
Dinlenemedig icin sutumde aksamlari azalma oluyor..aslinda bende hemn pes ediyorum..bebek doyum kriteri evet biliyorum..bezlerimiz hep dolu oluyor aslinda..
Ama aks niyeyse huzursuz oluyor ve hep araniyor..
Gece mesela emiyor dinlendigim icin olsa gerek doger gogsume sut iniyor..emip yatiyor ve gecede bez degistiriyoruz..
Benim aksam saatinde birseyleri arttirmam lazim demekki..
Bundan sonra hemen mamaya sarilmicam..anne yuregi ac saniyorum ama onun iyiligi icin..sut hic olmasa mama vericem sonucta yapicak birsey yok derim ama aksam saatleri sadece..
Yat dinlen Mervecim vakit varkenİyi geceler canim..bende rezenemi ictim ..bir bardakda su iceyim yatayim cocuklar uyurken..
Yok canım ya. Bi komşu geldi, bi doğalgazcı geldi oğlan okuldan geldi derken bebeği uyandırdılarUyumadım mi bacı sen yaa.
pazartesi kontrol tartısı varmış yaHafta içi tartildin mi hiç?
Yaptin mi Elifcim? Hindistan cebizli muzlu kadar tatli olmuyor ama yine de tatli yerini tutuyorafiyet olsun boyle devam kilolar gidiyor :)
yarindan itibaren dikkat edersin insallah:) misafirle daha zor oluyor ama alisma surecini atlatip kilolar gittikce dahada kararli oluyor insan :) afiyet olsun.
afiyet olsun..yarindan itibaren dikkat edersin yine insallah:)
afiyet olsun masallah cok saglikli menu:)
afiyet olsun abla cok guzel:)
mhhmmmm canim istedi gece gece..bende yapip atiyim hemen dolaba:)
bi kere yapmistim ama tarif tutmamisti sutu fazlaydi heralde kati olmamiti hic.
tesekkurler tarif icin :)
kapının zilini kısYok canım ya. Bi komşu geldi, bi doğalgazcı geldi oğlan okuldan geldi derken bebeği uyandırdılar
Cuma uzerinden canim. Pazartesi sadece kontrol amacli hafta sonu kacamaklarini onlemek icinIyi gecelr kızlarcuma günü tartisi pazartesi üzerinden mi cuma uzerinden mi degerlendiriliyordu kafam karişti? cumadan cumaya verdigimiz kilo degerlendiriliyo demi ya?
Ben de öğlen öğününü ikindi gibi yesem de akşamı atlasam mı diye düşünüyorum. Acim ama canım yemek istemiyor.daha akşam olmadı ama ben yine de yazayım.
08.03.2018 perşembe menüm
07.00 1 yk sirkeli su
09.00 1 ad. tb. ekmeğiyle hazırlanmış hindi füme tost+2 zeytin ( yavaaş yavaaaş 1.5 saatte yedim çay ile)
14.00 1 y.k kinoa+1 y.k çörek otu+4 yk yoğurt+1 t.k pul biber+1 y.k z. yağı+marul vs yeşillik
15.30 1 türk kahvesi ( içilecek)+2 ceviz 5 leblebi
18.30 ton balıklı salata ( kaseme hazırladım beni bekliyor akşama)
su: 2,5 lt henüz
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Bebeği uyuttugun zaman kapıya yazı yazsana, bebek uyuyor sessiz olun falan diye.Yok canım ya. Bi komşu geldi, bi doğalgazcı geldi oğlan okuldan geldi derken bebeği uyandırdılar
Zilin düğmesini kırmış kız. Taa apartman kapısından basıyorlar orayamı yazayımkapının zilini kıs
kapıyada bebek uyuyor yaz
gelene de gıkın çıkmasın de
metabolizma hızı için yemek gerekiyor unutma bunu.Ben de öğlen öğününü ikindi gibi yesem de akşamı ağlasam mı diye düşünüyorum. Acim ama canım yemek istemiyor.
ana kapıya da yazZilin düğmesini kırmış kız. Taa apartman kapısından basıyorlar orayamı yazayım
Kargo bekliyorum yoksa ahizeyi açık bırakıp yatacaktım
Komşularına şöyle gelmeden arasınlar o zaman. Uyurken sessize alırsın, acmazsan anlar ve gelmezler. Uykusuzluğun tansiyona sebep olduğunu anlat da bilsinler . Sınır oluyorum zaten zırt pırt misafirin geliyor. Sen de pek hayır diyemiyorsun sanırım..Zilin düğmesini kırmış kız. Taa apartman kapısından basıyorlar orayamı yazayım
Kargo bekliyorum yoksa ahizeyi açık bırakıp yatacaktım
Evet yaa çok sık gelen oluyor.. sevdiklerim gelince iyi oluyor havam değişiyor da bazıları sinirimi bozuyor. Bi kaç komşuya dedim kaç kere cepten arayın diye ama yine evdeki ankesörden arıyorlar. Market gibiyim zaten gece 11de sabah 8 de evde bişeyi biten beni arıyor. Nasılsa anka uyumuyor herkesin kafasında o var.Komşularına şöyle gelmeden arasınlar o zaman. Uyurken sessize alırsın, acmazsan anlar ve gelmezler. Uykusuzluğun tansiyona sebep olduğunu anlat da bilsinler . Sınır oluyorum zaten zırt pırt misafirin geliyor. Sen de pek hayır diyemiyorsun sanırım..
daha akşam olmadı ama ben yine de yazayım.
08.03.2018 perşembe menüm
07.00 1 yk sirkeli su
09.00 1 ad. tb. ekmeğiyle hazırlanmış hindi füme tost+2 zeytin ( yavaaş yavaaaş 1.5 saatte yedim çay ile)
14.00 1 y.k kinoa+1 y.k çörek otu+4 yk yoğurt+1 t.k pul biber+1 y.k z. yağı+marul vs yeşillik
15.30 1 türk kahvesi ( içilecek)+2 ceviz 5 leblebi
18.30 ton balıklı salata ( kaseme hazırladım beni bekliyor akşama)
su: 2,5 lt henüz
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Yaptin mi Elifcim? Hindistan cebizli muzlu kadar tatli olmuyor ama yine de tatli yerini tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?