- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Yarim borek 4 sarma olur da pasta cok olmus canimGünaydın kızlar..
Gece vardiyasındayım ya bu hafta ,bu gece kahvaltı saatimde yarım börek ,yarım pasta ve 4 sarma yedimartı bir haşlanmış yumurta ile bir dilim beyaz peynir .
Kahvaltım çok oldu yaa.
Ki diyetimin 4. Gününe başlarken ..
8 martı kutlayalım dediler
Tabağımı mama ile doldurdular
Yumurta kıracak tava yok temizYumurta varsa kır ye 2 dk. Halsizligin bu nedenle de olabilir.
Iyi dersler canim. Senin okulun ne zaman bitiyor?Ben okula gider kizlar 4 saat dersim var sonra buralardayım
Söyleme. Dök cifi 5 saniye.Yumurta kıracak tava yok temiz
Murfağa giriyorum sonra kaçıyorum geri dehşet dağınık
Dışardan bişey söyliyim bari
Oyy kuzum ya. Cok gecmis olsun sukur birsey olmamisgünaydın canlar daha yeni kalktım gece bidik yataktan düştü canınin yandığından değilde korkudan çok agladi bu gece nasıl uyudum anlamadim
SuperrHastada olsam çalışıyorum zayıflamak için emeklerimin meyvesini aldım bu sabah 76.6 çıktı tam bir kilo bakalım yarın ne olucak bu hafta listedeyim değilmi kaptan
Ben de az once yedim canim. Kakao da istahi kesiyrAfiyet olsun cok guzel:)
Evet yaptım birazdan yicem inşallah:)
ben de bir haftadır tartilmadim.şöyle güzel bir eksi olsa ne güzel olur.Ayyy yarın kaç cıkacam acabasanki bi degisiklik yok bende
Allah gönlüne göre versininşallah canım dualarınızı bekliyorum
Kız korunuyorum amaliyattan sonra 6ay yasak bana hatta 1sene bile korunsan daha iyi dediler gittim doktora şimdi geldim ultrason temiz kan verdim sonuçlar 2saate çıkar yinede gebelik içinde kan aldılaryaaaa ins hamilesindir git bi test yap bakalım ne çıkacak bekliyorum hadi ki resminide istiyorum
Yasak yasak doktorda beni gördü kanka olduk artık doktorla dedi dikkat ediyon demi dedim korunuyorum dedi sakın ha özellikle 6ay sakın hamile kalim demeHadi inşallah
Olmadı böyle canım ya gerçektenYarim borek 4 sarma olur da pasta cok olmus canim
Hoş geldin canım aramızaOlmadı böyle canım ya gerçekten
2 de uyandım ,
Bir büyük bardak ılık elma sirkeli limonlu suyumu içtim,bir saat de yürüyüş yaptım.
HoşbuldumHoş geldin canım aramızadün başım kalabalıktı gelemedim akşamda net sıkıntılıydı görmedim hiç seni kusura bakma
Nörecen gııı bende seni bizim takımın popüler üyesi ilan ediyorum
Ayyy ben de ilgilenemedim ama kızlar sağolsun yokluğumu aratmamış. Alıştın mı takıma.
Çok mesaj yazcan canım. Ama boşver popüler üyeyi inşallah çekilişte sen çıkarsan pro olursun
ultrason da çıkmaz hemen zaten olacaksa vakti saati gelmistir bekliyorum saat kaçta belli olacak bu çocuk konusunda çok sınandım ya çok heyecan yapıyorum ilk gun ki gibiKız korunuyorum amaliyattan sonra 6ay yasak bana hatta 1sene bile korunsan daha iyi dediler gittim doktora şimdi geldim ultrason temiz kan verdim sonuçlar 2saate çıkar yinede gebelik içinde kan aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?