2çatal dedigine bakma listenin yarısı daha yazdığı yarısını benim korkumdan yazmıyoAy su trilice cok tatli kuzum ya gerci neyse 2 catal yemisdin pek bi kalori almis sayilmazsin ve gun icinde yemen de iyi olmus.
Aksam haric gunduz hep ara ogun gibi gecmis ama guzel menu. Gorunuse gore yarina yine eksidesin8 MART PERSEMBE MENÜ
08.00
1 BARDAK TARCINLI SÜT
10 BADEM
11.45
2 KARE SÜTLU CIKOLATA
13.00
3 KK TUZSUZ KOY PEYNIRI
5 BADEM
5 FINDIK
18.00
1/2 MERCIMEK CORBASI
2 TAVUK BUT FIRINDA(DERİSİZ)
1 SOGAN KOZLENMIŞ/2 CERI DOMATES
1 PATATES FIRINDA
1 KASIK YOGURT
1.5 LT SU
Emzirirken verirsin kuzum bişey olmaz o kadar kasma kendiniTesekkur ederim, ekmegi biraz fazla yedim kurabiye yide yemesem iyiydi ama. Emzikli olunca canm cekti. Dayanamadim
Tesekkurler bacım insallah hep birlikteAksam haric gunduz hep ara ogun gibi gecmis ama guzel menu. Gorunuse gore yarina yine eksidesin
Popu diyelim sanaNe sandin kızımgözüm yükseklerde benim
Hayırlı olsun kro üye
İns hersey bebegim icn.Emzirirken verirsin kuzum bişey olmaz o kadar kasma kendini
Kaçmasın canım kaçmasın tut kolunsan. Ben toparlanayım yarışalım senle kilolarımız yakın nasılsa
Kiskanma kizım çalış senin de olur. Editorler taktı ben yazmadımHayırlı olsun kro üye
bende de bende de bu setin içinde başka ni varPlatesin p sini bilmem ama bende topu var
Diyet diye düşünürsen çabuk sıkılırsın bırakırsın kararında yersen sıkılmaz ve ertesi gün dengelersin canının istedigi bişey olunca tadımlık ta olsa ye ertesi gün daha çok saldırır yersin bununda telafisi olmazİns hersey bebegim icn.
Bence yarıstan çekilin yaProluk bana çıksın isterim ama bende bedevi şansı var. Düz taban da değilim ama neyse. 10 kere yazsa benim adımı yine çıkmaz
di mi hemsom kadın dediğin azcuk kalcalu olacakKız sende kendini gömüp durma plates topu yok popolu üye bizimde popomuz var manken olsak burda ne işimiz var hasta etme adamı ulennnnnn
Bu kadar önemsemeyin ya bu pro üye ligi bana çıksın hergün biriniz benim adıma girin nolcak hele size sizden degerlimi gıııProluk bana çıksın isterim ama bende bedevi şansı var. Düz taban da değilim ama neyse. 10 kere yazsa benim adımı yine çıkmaz
Valla çok zayıfta iyi degil bugün hastanede gördüm ne boyu vardı ne kilosu dedim aman düşman başına halıma şükrettim resmendi mi hemsom kadın dediğin azcuk kalcalu olacak
Valla çok zayıfta iyi degil bugün hastanede gördüm ne boyu vardı ne kilosu dedim aman düşman başına halıma şükrettim resmen
Çıksın kız valla burdan kime çıkarsa çıksın kendime çıkmış kadar sevinirim gerçi benim için şimdii sonrası farketmiyoki hep aynıBence yarıstan çekilin ya. Nasılsa bana çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?