Yok demedi hormonlar normal ama neden yok ortada bende bilmiyom doktor bilmiyore ben ne bilim demiiSimdi gordum canim. Peki neden adet duzenin bozulmus ki? Birsey dedi mi doktor?
Afiyet olsun kızçem hoş geldin bu aradaBugun kahvaltiya gittim komsuya tabi zor tutuum. Sonrasinda da ogle sonu aniden gelen misafir ve yemek.
Sabah
Melemen 3 yk kadar, 4 dilime yakn ekmek,sahanda yumurta bir adet, kiprit kutusu peynir, 10 a yakin yesil zeytin
Ogle
4 yk bulgur pilqvi, 8 yk yakin tavuklu yesil fasulye, bir bardak ayran
Ara cay ve yannda bir adet tuzlu kurabiye( tereyagli)
Aksam
Bir kase yogurt, birtane haslnms yumurta,
İki litre su, buarada emzikliyim arada uc dort tane yerfistigi yedim.
Tam persembe gunune yakisir bir memu olmus. Afiyet olsn canim8 mart menü
Kahvaltıdan önce saat 12.00
1 muz
3 fındık
Kahvaltı öğle beraber saat 13.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
Ara saat 15.10
1 küçük kase chialı yalancı puding
Akşam saat 17.45
2 tane sebzeli enginar
1 kase yoğurt
Su 2lt
Kizım taktik bu taktikKız sende kendini gömüp durma plates topu yok popolu üye bizimde popomuz var manken olsak burda ne işimiz var hasta etme adamı ulennnnnn
Öyle deme ne kadınlar var spor salonunda diyorumki sen nerene yapıyorsun bu pilatesi. Hani amaçları eğlenmek kilo umurlarında değilİnsallahAyyy çok ozendim ben de sen yaparsın bulutum hadi bakem. Ben şu an plates topu gibiyim zaten
Benim menulere her istediginizi soyleyin bacilarim kardaşlarim. Tum yorumlara açıgim. Sizden korkum olmasa yiyecem çünküBen genelde yorum yapmıyorum menülerede bireysel olarakta çünkü en küçüğünüzüm illaki benden daha çok bilginiz vardır diye. Ve sert mizaçlıyım lafıma kırılırsınız veya saygısızlık sayılır diye. Bu son olsun madem benim için bu şekilde yorum yapmam hatam olduysa özür dilerim
Kız inanki aklıma geldi de fesatlık etme kız gülümse dedimne kadar yazarsak o kadar popi oluyomuşuz kaptanım didi ben de yazmaya hız verdim
Ay su trilice cok tatli kuzum ya gerci neyse 2 catal yemisdin pek bi kalori almis sayilmazsin ve gun icinde yemen de iyi olmus.Kahvaltı 09:00
5 yk yumurtalı kavrulmuş ıspanak
2 dilim tb ekmeği
10:30 1 portakal
Öğle 12:30
3 yk patlıcan musakka
2 yk yoğurt 1 bardak ayran
El ayası kadar yufka ekmek
15:00
2 kase karnabahar kısırı
2 çatal triliçe
3 bardak çay
18:00 1 kase yoğurt
Ben ucuza getireyim dedim çaktırmatop alinca icinden pompasi da çikiyo diye biliyom ben bulutum. Bi arkadaş aldiydi cikti icinden. Kardesim de aldiydi ondan da çiktiydi. Bi koşede kalmış olmasın bi bak hele
Sen o kadar kiloyu verdigine göre bu konuda bilgilisin demektir bence. Ben senin yorumlarını onemsiyorum. Hepinizinkini deBen genelde yorum yapmıyorum menülerede bireysel olarakta çünkü en küçüğünüzüm illaki benden daha çok bilginiz vardır diye. Ve sert mizaçlıyım lafıma kırılırsınız veya saygısızlık sayılır diye. Bu son olsun madem benim için bu şekilde yorum yapmam hatam olduysa özür dilerim
Ağzımdan aldın lafı hahahKız sende kendini gömüp durma plates topu yok popolu üye bizimde popomuz var manken olsak burda ne işimiz var hasta etme adamı ulennnnnn
Tesekkur ederim, ekmegi biraz fazla yedim kurabiye yide yemesem iyiydi ama. Emzikli olunca canm cekti. DayanamadimAfiyet olsun kızçem hoş geldin bu arada
Ne sandin kızımKız inanki aklıma geldi de fesatlık etme kız gülümse dedimsana hiç yakışmıyor ben dururken
Yok sana proluk
Ay muzu ben de cok severim ya ama kalorili biliyorumbide muz yiyerek gune + 80 kaloriyle başlıyorsun
Yaa canımsınSen o kadar kiloyu verdigine göre bu konuda bilgilisin demektir bence. Ben senin yorumlarını onemsiyorum. Hepinizinkini de
Yaa canımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?