al benden de okadarProluk bana çıksın isterim ama bende bedevi şansı var. Düz taban da değilim ama neyse. 10 kere yazsa benim adımı yine çıkmaz
Valla verirken bizde gr la alırken üçer beşer alıyoz öyle bir ikide degilsoffty gibi olsak yeter yA cidden tam ideal haklısın valla cok zayiflik da iyi değil. Bazen kilo alma topigine giriyom ben de bunlar nasıl beceremiyo bu işi diye
Ahh fedakar cefakar arkadaşım benimÇıksın kız valla burdan kime çıkarsa çıksın kendime çıkmış kadar sevinirim gerçi benim için şimdii sonrası farketmiyoki hep aynı
Yok valla ciddiyim bana çıkarsa ikinci kez çeksin anka ben istemiyorumAhh fedakar cefakar arkadaşım beniminanmayin kizlar bu gülümse duygu sömürüsüyle bizim yaristan çekilmemizi bekliyor
Şuan çok pis gıcık oldum sanaAhh fedakar cefakar arkadaşım beniminanmayin kizlar bu gülümse duygu sömürüsüyle bizim yaristan çekilmemizi bekliyor
Aç karna ve cıscıbıldak.
Cok guzel bir persembe menusu daha. Afiyet olsn canmsabah
1 yumurta beyazı
1.5 dilim tb ekmeği
rezene çayı
bol salata
1 kk süzme peynir
geç kahvaltı ettiğim için öğlen yemedim
ara
1 laktozsuz süt
1 yeşil elma
akşam
6yk kıymalı kabak
2yk yoğurt
ara kiraz sapı çayı
yatmadan yoğurt-limon kürü
Supeer haber canim.Kuculmus canim obur ay tamamen gecerse aşılama yaptiracagiz insallah
65 inşaAllahHedefin kac canim
Amin canim rabbim once hayirlisini ve sonra da herkesin gonlundekini versinHiç bir sebep yoksa aşılama yaptırma vakti zamanı dolmadıysa tüp bebekte yapsan nafile kuzum zamana bırak kimseye de güvenme Prof dedim gittim canımdan oluyodum gamzem le ortak arkadaşımız var aşılama yaptıracağı ay hamile kaldı kimyasal oldu ama yinede demekki vakti saati dolmamış nasip olmadı 14.takımda bi arkadaşım var nickini degişmiş etiket yapamıyorum tüp bebek yaptırdı olmadı şimdi kendiliginden hamile sende bekle Rabbim büyüktür elbet bizimde yüzümüzü güdürecektir
Kız ciddimisin şişermi öyle
Olmaz herkes kaderine rZı olacakYok valla ciddiyim bana çıkarsa ikinci kez çeksin anka ben istemiyorum
Kolay gelsin canim. Cicekciye gidecektir belkiadam geç gelecekmiş ben temizlik yapar
Tmm kiz nazlanma sataşmıycam artık kimseyeSeneneeeeeee
Ah ah sen o kadinlari bana sor canim. Ya kilom cok da degil 67yim suan. Neredeyse her derste en sisko benimÖyle deme ne kadınlar var spor salonunda diyorumki sen nerene yapıyorsun bu pilatesi. Hani amaçları eğlenmek kilo umurlarında değil
Wuhuuuuu maşallahKolay gelsin canim. Cicekciye gidecektir belkibenimki de gec geldi de eve gelince anladim sebebini
Ah ah sen o kadinlari bana sor canim. Ya kilom cok da degil 67yim suan. Neredeyse her derste en sisko benimspor yaparkensapik gibi onlara bakip ilham aliyom napim
AmiinTesekkurler bacım insallah hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?