Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

40 dakika sonra toplu plates dersi var. 20 dakika sonra HIIT var. Galiba hiit e yetisemem

soffty gibi olsak yeter yA cidden tam idealhaklısın valla cok zayiflik da iyi değil. Bazen kilo alma topigine giriyom ben de bunlar nasıl beceremiyo bu işi diye
kiz benim nre5m iyi gurubun en boduruyum boya dikkat lutfen

şimdi bir sorum olacak ben dün katıldım ama cuma tartı günüymüş ama yarın benim de 7. günüm bende söyliyim olur mu
sizleri görünce heveslendim

8 mart menusu
Sabah: 1 tk yagda 2 yumurta. 1 domates. 1 dilim peynir.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 kase chiali puding. Yarim muz. 10 findik.
Oglen: 4 kofte kadar tavuk. Salatalik.
Ara: 1 fincan sutlu kafeinsiz kahve. 1avuc findik. Yarim mango. 3 kuru kayisi.
Aksam: 1 tabak haslanmis kuru fasulye. 1 kase bol yesillikli biberli domatesli rokali salata.

Su: 3lt

biter mi bacım orası beddua almis
Ne bedduası kııııııızzzzz
Ay su trilice cok tatli kuzum ya gerci neyse 2 catal yemisdin pek bi kalori almis sayilmazsin ve gun icinde yemen de iyi olmus.
Kısırı kendim yapmıştım ev sahibinin yaptığı şeyden de yemesem ayıp olacaktı en az bunu seçebildim canım valla

2çatal dedigine bakma listenin yarısı daha yazdığı yarısını benim korkumdan yazmıyo

Rabbim kuru iftiradan sakla

Afiyet olsun menün çok güzel canım
İnşallah hedefine ulaşırsın en kısa zamanda

Ins hep berabeer

Afiyet olsun mhhmm trileceye bayılırım aylar oldu yemeyeli :)

Afiyet olsun çok guzel :)

Tam hani kahvaltı diyordum ki öğlen protein bol olmuş. Perşembeye yakışır bir menü. Doyduysan süper.

Doydum doydum cok şükür :) teşekkür ederim..

Afiyet olsun cok güzel menü:)

Afiyet olsun cok güzel akşam hafif olmuş :)

Afiyet olsun guzel menü:)

Afiyet olsun :)

Afiyet olsun canım cok guzel:)

Senle yarışmayalım detox yapalım. Bence benim problemim toksinlerim. Ne zaman başlayalım benim malzemem var baya. Bi arkadaş daha katılsın demiştim ama dönmedi mesajlarıma şansını kaybetti
kaptanim ben mi oo

afina
Cuma guni basladigimda
76.1 kg idim
Yafin tartilinca 76.1 kg ile karsilastirma yapacagim

Benim kilo vermem yavaşladı galiba ya
Birisi demişti ilk geldiğimde gün gelir gr vermeye bile sevinirsin diye. Kendi kendimemi nazar değdirdim anlamadım.
Adet dönemim yaklaşıyo belkide ödem topluyorum bilmiyorum.
Umarım yarına guzel bişeyler görürüm tartıda..

un var ama 1 kilo pirasaya 3 yk un koydum 1 patates 1 havuç 1yumurta 3 yk tulum peyniri 1yk zeytin yagi var tuz baharat
sebzeleri 1 yi yagla pisirdim sonra diğer malzemeleri ekleyerek firinda üstü kızaramada kadar pisirdim
Yeme bene
insallah yemedin☺

Miss gibi menu valla
Pirasa yiyesim geldi

8 Mart menü
kahvaltı
biraz ev ekmeği
2 y.k Pekmez
10 zeytin
öğlen
2 kase ayran aşı çorbası
ara
12 tane parmak galeta
1 portakal
akşam
1 küçük kaşe pilav
3 karniyarik
marul
2 litre su
bu gün spor yok dinlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…