Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yawrum be hep paylasiyorum menümü çarsamba paylasmamis miyim ya? Bacim bi bakiyim bi yanlislik olmalı gözunden kaçmistir belkim. Üzuluyom valla çarpi gorunce kendimde. bulutungokyuzu

Bacım 7 mart carsamba var menü paylasmisim gozunden kaçmiş baktim simdik. Hep yogurt,yogurt çorbası yemişim. Hatta sutlaç yemistim olay olmustu.

bulutungokyuzu senin niye tam değil menülerin @gulenyuzumsunsen @Gulumse25 florence_N soffty neden spor yapılmıyor kızlar bu hafta o tablo dolacak elifff_9595 bu haftaki spor kraliçemiz sensin canım tebrik ederim maşallah çok iyi yapmışsın. Menülerinde mi kaçamak var ki neden az gitti acaba. Neyse haftaya toparlarsın inşallah.

Diğer spor yapan arkadaşları da tebrik ederim haftaya daha çok puanlar için çabalayalım

Yok orda da var baktim bacim gözden kaçmış

Evet gördüm canım. Ama zaten 1 günden bişey olmaz.. 3 gün ve fazlasına uyarı veriyorum

Yawrum be hep paylasiyorum menümü çarsamba paylasmamis miyim ya? Bacim bi bakiyim bi yanlislik olmalı gözunden kaçmistir belkim. Üzuluyom valla çarpi gorunce kendimde. bulutungokyuzu
Olabilir canım belki gözümden kaçmıştır ama onnu kendine sorun etmme sen kendinden eminsen

tebrik ediyorum canım maşallah

Ben yapiyorum. Her gün olmasa da yapıyorum. Düzene bindirecegim inşallah.

Valla çok haklısın canım
Motivasyon yerlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…