- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
Teşekkür ederim canımTebriklerr canim.
Ayy bi su 60i gorsun gozlerimizyarisalim savasalim 60i gorene kadar. Himm yarisma fikri iyi geldi canim
Ben de aynen öyle. Hayatımda 69u 1 kere gördüm o gün de hamile olduğumu öğrendim, kısa sürdü65i bile görmem benim için rekor olacak yıllardır hep 70 üstüyüm de
Diğer başlıkta mı yazmadın acabaBacım 7 mart carsamba var menü paylasmisim gozunden kaçmiş baktim simdik. Hep yogurt,yogurt çorbası yemişim. Hatta sutlaç yemistim olay olmustu.
7 martçarsamba
8.00
1 haslanmis yumurta
1 galeta
2 siyah zeytin/1 kk beyaz peynir
2 dilim fıstıklı salam
13.00
1 kase yayla çorbasi
15.00
Yarım kase yoğurt
17.30
1 kase yayla corbasi
1 kase yogurtlu kereviz+1 cevizle
1 galeta
18.30
1 kase sütlaç
2LT SU
(HEP YOĞURT HEP YOĞURT)
Yok orda da var baktim bacim gözden kaçmış
Ben de aynen öyle. Hayatımda 69u 1 kere gördüm o gün de hamile olduğumu öğrendim, kısa sürdü
Tmm kaptnimEvet gördüm canım. Ama zaten 1 günden bişey olmaz.. 3 gün ve fazlasına uyarı veriyorum
Olabilir canım belki gözümden kaçmıştır ama onnu kendine sorun etmme sen kendinden eminsenYawrum be hep paylasiyorum menümü çarsamba paylasmamis miyim ya? Bacim bi bakiyim bi yanlislik olmalı gözunden kaçmistir belkim. Üzuluyom valla çarpi gorunce kendimde.bulutungokyuzu
Teşekkür ederim canım ,ama ben bugüne kadar hiç diyet yapmadım belkide ilk etapta ödem inmiştir çoğunlukla . Tartılırken biraz düştüğümü görüyordum ama ayy ne güzel utandım ...
Arkadaşımın tavsiyesi ile her sabah kahvaltı öncesi ben elma sirkeli limonlu ılık su içiyorum etkisi olmuş olabilir diye düşünüyorum
Tmm beybi no problemOlabilir canım belki gözümden kaçmıştır ama onnu kendine sorun etmme sen kendinden eminsen
Teşekkür ederim canımtebrik ediyorum canım maşallah
Ben yapiyorum. Her gün olmasa da yapıyorum. Düzene bindirecegim inşallah.bulutungokyuzu senin niye tam değil menülerin @gulenyuzumsunsen @Gulumse25 florence_N soffty neden spor yapılmıyor kızlar bu hafta o tablo dolacak elifff_9595 bu haftaki spor kraliçemiz sensin canım tebrik ederim maşallah çok iyi yapmışsın. Menülerinde mi kaçamak var ki neden az gitti acaba. Neyse haftaya toparlarsın inşallah.
Diğer spor yapan arkadaşları da tebrik ederimhaftaya daha çok puanlar için çabalayalım
tebrik ediyorum. çok güzel bi sonucTeşekkür ederim canım
bulutungokyuzu senin niye tam değil menülerin @gulenyuzumsunsen @Gulumse25 florence_N soffty neden spor yapılmıyor kızlar bu hafta o tablo dolacak elifff_9595 bu haftaki spor kraliçemiz sensin canım tebrik ederim maşallah çok iyi yapmışsın. Menülerinde mi kaçamak var ki neden az gitti acaba. Neyse haftaya toparlarsın inşallah.
Diğer spor yapan arkadaşları da tebrik ederimhaftaya daha çok puanlar için çabalayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?