- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ay ben de tam tersine motiveyim. Dünden beri hastayım, öğleden sonra boğaz ağrısı oluyor diye sporumu öğlen yaptım. Puanlarim düşük ama kardio amaçlı hızlı tempoda yürüyüş yapıyorum.
Valla çok haklısın canım
Motivasyon yerlerde
Çok teşekkür ederim canımtebrik ediyorum. çok güzel bi sonuc
Kızzzz sen nettin oyle
Teşekkür ederimKızzzz sen nettin oyle?masallah diyete girmenle çıkman bir olacak bu gidişle
Aranızda ne çok yedim diyen varsa baksın da vazgeçsin fikrindenKahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
Bol Marul maydanoz yarım havuç
6-7 parça keçi peyniri
7 zeytin
1 fincan yeşil çay
Ara 10:30 1 portakal
Öğle 12:30
1 küçük kase mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
3 yk ıspanak yemeği
Ara 14:30 yarım nar
Akşam 17:00
5 yk mantarlı tavuklu diye
2 dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
2 yk yoğurt
Ara 21:00 Türk kahvesi
Ay ben de tam tersine motiveyim. Dünden beri hastayım, öğleden sonra boğaz ağrısı oluyor diye sporumu öğlen yaptım. Puanlarim düşük ama kardio amaçlı hızlı tempoda yürüyüş yapıyorum.
Kaptanım benim bu hafta ful spor gibi geçti zatin evde spor yapsam da hesap yapmıyorum o yüzden yazamadım ama merak etme kös kös oturmuyom yerimde inş daha dikkat ederim bu haftabulutungokyuzu senin niye tam değil menülerin @gulenyuzumsunsen Gulumse24 florence_N @soffty neden spor yapılmıyor kızlar bu hafta o tablo dolacak @elifff_9595 bu haftaki spor kraliçemiz sensin canım tebrik ederim maşallah çok iyi yapmışsın. Menülerinde mi kaçamak var ki neden az gitti acaba. Neyse haftaya toparlarsın inşallah.
Diğer spor yapan arkadaşları da tebrik ederimhaftaya daha çok puanlar için çabalayalım
Kız sen bunları bu saate kadar yedinmi hiç aklıma yemek gelmiyo sabah 4tane parmak galeta kemirmişim onla duruyom bide sütlü kahve içtimAranızda ne çok yedim diyen varsa baksın da vazgeçsin fikrinden
Bence kararında canımKahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
Bol Marul maydanoz yarım havuç
6-7 parça keçi peyniri
7 zeytin
1 fincan yeşil çay
Ara 10:30 1 portakal
Öğle 12:30
1 küçük kase mercimek çorbası
1 küçük kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
3 yk ıspanak yemeği
Ara 14:30 yarım nar
Akşam 17:00
5 yk mantarlı tavuklu sote
2 dilim tb ekmeği
1 bardak ayran
2 yk yoğurt
Ara 21:00 Türk kahvesi
Kaptanım benim bu hafta ful spor gibi geçti zatin evde spor yapsam da hesap yapmıyorum o yüzden yazamadım ama merak etme kös kös oturmuyom yerimde inş daha dikkat ederim bu hafta
Diyetisyen menüsü gibi olmuş, beğendim ben.Aranızda ne çok yedim diyen varsa baksın da vazgeçsin fikrinden
Kalorisi çok düşük bu menunun. Lahana kavurma da az yemişsin.. 1000 kalori in altında vücut kıtlığa girip yağ yakimini durduruyor.Menü ;
Sabah,
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Salatalık
Domates
2 dilim çörekotlu beyaz peynir
Ara,
1 kivi
Ara;
1 form çay
4 çiğ badem
2 kuru kayısı
Yemek ;
Yeşillik /turp salata
3 yemek kaşığı lahana kavurma
3 yemek kaşığı yoğurt
Ara,
Sade türk kahvesi
Sade soda
Hergün 3 lt su
Yarım saat yürüyüş.
Yani evde boş boş oturmuyorum valla zaman geliyo totom yemekte bide yatakta yer görüyoKös kös oturmak
Aslında doydum da. Yarın dengelerim artık, evde olmayacağızKalorisi çok düşük bu menunun. Lahana kavurma da az yemişsin.. 1000 kalori in altında vücut kıtlığa girip yağ yakimini durduruyor.
Hah aynı ben. Bugün sakin gecti ama. Hava güzeldi, saldım çocukları bahçeye. Balkonda oturuyorum ben de.Yani evde boş boş oturmuyorum valla zaman geliyo totom yemekte bide yatakta yer görüyo
Çok haklısın kaptanım bu hafta berbat geçti kaçamak konusunda değil ama sıkıntışı bir haftaydıbulutungokyuzu senin niye tam değil menülerin @gulenyuzumsunsen Gulumse24 florence_N @soffty neden spor yapılmıyor kızlar bu hafta o tablo dolacak @elifff_9595 bu haftaki spor kraliçemiz sensin canım tebrik ederim maşallah çok iyi yapmışsın. Menülerinde mi kaçamak var ki neden az gitti acaba. Neyse haftaya toparlarsın inşallah.
Diğer spor yapan arkadaşları da tebrik ederimhaftaya daha çok puanlar için çabalayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?