Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız sen bunları bu saate kadar yedinmi hiç aklıma yemek gelmiyo sabah 4tane parmak galeta kemirmişim onla duruyom bide sütlü kahve içtim
Yedim valla canım
İştahım çok açık
Ben çok yediysem senin ki de yanlış ama yararlı şeyler bari ye canım galeta nedir
Bence kararında canım
Bir dilim ekmeği azaltabilirsin belki.
Normalde ekmek çok yemem canım ama bugün böyle oldu

Diyetisyen menüsü gibi olmuş, beğendim ben.
Ay gerçekten mi diyorsun teşekkür ederim

Bence de abartılı bişey yok gulenyuzumsunsen
Spor da yaptın mı tamamdır
İnşallah yapayım kaptanım

Son düzenleme:
9 mart cuma menü
08.00
1 haşlanmis yumurta

12.00
1 sade galeta
1 kase mercimek çorbasi
1 kase fırın sütlaç

15.00
1 elma

17.15
4 kaşık mercimek corbası
3 kaşık yeşil fasulye yemegi
1 kase yogurtlu kereviz
1 dilim tam bugday ekmeği
3 gün kurusu kayısı

19.30
yulafli kepekli diyet bisküvi yiycem(185 kaloriymiş/tahta gibi bişey)

SU İÇEMIYORUM. NE YPMALİYIM? SABAHTAN BERİ 3 BARDAK İÇMİSIMDİR EN FAZLA

Kız migdem kazınmasın diye yedim onuda ekmek yerine

tesekkurler kaptanim yok kacamak yokda tartiyi degistirmek zorunda kaldim ondanmi yoksa adet gunum yaklasiyo ondanmi bilmiyorum artik haftaya nolcak bakalim...
az verdim ama vucuduma bakinca 69lu hallerimle ayni gibi gozukuyorum zannediyorum sporun etkisi cok oldu vucudum sekle girdi resmen.

ben aksam ekmek yemmeye calisiyorum ama onun haricinde hersey gayet guzel dert edicek bisey yok afiyet olsun:)

afiyet olsun canim:)

afiyet olsuunn yine sutlac cok seviyosun galiba :))))))
suyu ben surahiye veya siseye doldurup gozumun onune koyuyorum gordukce bir bardak iciyorum aksama bi bakiyorum bitmis 1.5 / 2 lt. yada aciktigimi hissettikce iciyorum bastirsin diye. yemeklerden once iciyorum mutlaka.
vucut bi kac gun sonra alisiyor istiyor zaten zorlanmazsin sonra..

Kız sen bunları bu saate kadar yedinmi hiç aklıma yemek gelmiyo sabah 4tane parmak galeta kemirmişim onla duruyom bide sütlü kahve içtim

ana hicbisey ymemissin aksama ne yicen :))

sütlü kahve aklima geldi simdi sende gorunce bende yapip iciyim bari :)

Uzun zamandir yapmiyodum, öğrenci de süt getirmiş yogurt yaptim artinca da bebişe sütlaç yaptım. O da kalacak diye yedim ya. Yoksa sewdiğimden değil su için tavsiyelerine tesekkür ederim

Çok severim bol tarçınlı sütlaç, afiyet olsun
Ben 1,5 lt suya taze nane, salatalık, limon dilimi koyuyorum bazen dene istersen aromasını seversin belki.
Veya çubuk tarçın. Tatlı isteğini azaltıyormuş hem.
KıZlar sade maden suyu içiyorum günde en fazla 2 şişe , acaba bi zararı varmıdır bu diyete ?
Yararlı kendisi zaten de, bir tane olarak içiyorum ben türk kahvesinin hemen arkasından, yağ yakıyormuş .

9 mart menü

Kahvaltıdan önce saat 11.30

3 ceviz
3 fındık

Kahvaltı öğle beraber saat 12.30

5 yemek kaşığı kadar menemen
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara saat 15.00

1 bardak elmalı muzlu smoothie

Akşam saat 18.00

3 yemek kaşığı mantar sote
1 orta tabak yoğurtlu semizotu salatası

Su 2lt

Akşama sütlü şekersiz kahve içicem bide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…