Dimi aklımda ama hiç denemedimleslie çok güzel yormadan verdiriyor kilolari
Distir belki canim. Tam zamani.Evet haklisiniz bugun 6 aylik kizmn asisi vardi. Pratik yiyecekler yapabildm. Cok huysuzdu halen de oyle. Ama dikkate alacagim canm tesekkerler
Asidan sonra aslinda genelde cocuklar uykulu oluyor. Ins simdi sakinlesmistir canim bebegin. Cok saglikli omru olsn insEvet haklisiniz bugun 6 aylik kizmn asisi vardi. Pratik yiyecekler yapabildm. Cok huysuzdu halen de oyle. Ama dikkate alacagim canm tesekkerler
ben bir ara yapıyordumDimi aklımda ama hiç denemedim
Ne zamandır böyle gezme yapmıyorun dimi sen iyi gelmiştir tabi9 mar cuma
Sabh
İki dilim ekmek uzerine konservw menemnlk lor peyniri koyuo firinladim..
Sicak sicak onu yedim..yaninda zeytin ve salatalik yedim.
En son b tk ev yapimi cilek receli gumlettim..
Ardindann bir turk kahvesiii hooop yapistir....
Oglen bir kase yogurt yedim cunku aksam arkadasimla disari cikcaktik oyle plan yapinca pek bisey yemedim..
Aksam saat 19:30 civari
Bir adana porsiyon olarak yedim..ekmeksiz pidesiz sadece iki yk pilav ve bir adana okadarcikk:))yanindaki salatarda tabi..
İki ayran yalniz ayrana bayilirim..
Cocuklari gezmeye goturduk,havada cok guzeldi zatends gittigimoz yerde kapaliydi.
Cok yoruldum ama degdi..gezerken yurumuste oldum...nasil iyi geldi ki..
Kemeri boşver o zaman .içine pens at.Bu eteğe bu kemer olmuşmu sarı parlak aynalı gibi oluyor ya yoksa kro mu olur takmayayımmı. Giyecek hiçbir şeyim yok yarında kuzenim arkadaşlarıyla onları anneleriyle toplaşıyomuş sende gel dedi bende olır dedim pantolonlar çuval badiler kazaklarda çuval bir bu eteği buldum yani yine oturmadı bol geldi kemer takayım dedim ben kemerde kullanmam geneldeEki Görüntüle 2121755
Senin menunu okumayi cook seviyorum. Ne guzel anlatiyorsun bicir bicir :) afiyet olsun Mervecim9 mar cuma
Sabh
İki dilim ekmek uzerine konservw menemnlk lor peyniri koyuo firinladim..
Sicak sicak onu yedim..yaninda zeytin ve salatalik yedim.
En son b tk ev yapimi cilek receli gumlettim..
Ardindann bir turk kahvesiii hooop yapistir....
Oglen bir kase yogurt yedim cunku aksam arkadasimla disari cikcaktik oyle plan yapinca pek bisey yemedim..
Aksam saat 19:30 civari
Bir adana porsiyon olarak yedim..ekmeksiz pidesiz sadece iki yk pilav ve bir adana okadarcikk:))yanindaki salatarda tabi..
İki ayran yalniz ayrana bayilirim..
Cocuklari gezmeye goturduk,havada cok guzeldi zatends gittigimoz yerde kapaliydi.
Cok yoruldum ama degdi..gezerken yurumuste oldum...nasil iyi geldi ki..
düğmeler metalik mi yoksa altın sarısıiBu eteğe bu kemer olmuşmu sarı parlak aynalı gibi oluyor ya yoksa kro mu olur takmayayımmı. Giyecek hiçbir şeyim yok yarında kuzenim arkadaşlarıyla onları anneleriyle toplaşıyomuş sende gel dedi bende olır dedim pantolonlar çuval badiler kazaklarda çuval bir bu eteği buldum yani yine oturmadı bol geldi kemer takayım dedim ben kemerde kullanmam genelde bunu buldumEki Görüntüle 2121755
Kız yarın gidicemde yoksa hallolur başka zaman. Pensi annem yapardı artık geç olduKemeri boşver o zaman .içine pens at.
İkisinin arası ne tam sarı ne tam gümüşdüğmeler metalik mi yoksa altın sarısıi
Haklisin canim. Ben diyetteyken acligimi bastiriyorAfiyet olsun akşam meyve salatası gibi olmuş:)
Hmm anladım.. bende cok seviyorum ama 3-4 de fazla ilerde zararı çıkmasın diye yavaş yavaş alıştırarak azaltmaya çalıl bence
Bir dene canim Yunusunla git fobini alir sevdicegin. Ben de esimi alistirmisti yillar onceBende çok isterdim ama ne denir korkuyorum su fonisimi denir. Yüz yüz çok güzel diyolar
Sen yap. Al bir iğne iplik . 2 kat yap ipi kopmasın. İçe katlayıp v yap, içerden dik. 5 dakika.Kız yarın gidicemde yoksa hallolur başka zaman. Pensi annem yapardı artık geç oldu
Soguma yaa . fit sexi vucuttan sogunur mu hicBen spordan soğudum mu ne ettim ya
Korkma canim. Hamileyken cok gittim. 85 kiloyla ben ziplaya ziplaya patlatmadiysam sen hic patlatamazsinEvet kendim şişirdim ama ne kadar şişmeli ben çok korkak bir kızım patlarsa diye korkuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?