Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

9 mar cuma
Sabh
İki dilim ekmek uzerine konservw menemnlk lor peyniri koyuo firinladim..
Sicak sicak onu yedim..yaninda zeytin ve salatalik yedim.
En son b tk ev yapimi cilek receli gumlettim..
Ardindann bir turk kahvesiii hooop yapistir....
Oglen bir kase yogurt yedim cunku aksam arkadasimla disari cikcaktik oyle plan yapinca pek bisey yemedim..
Aksam saat 19:30 civari
Bir adana porsiyon olarak yedim..ekmeksiz pidesiz sadece iki yk pilav ve bir adana okadarcikk:))yanindaki salatarda tabi..
İki ayran yalniz ayrana bayilirim..
Cocuklari gezmeye goturduk,havada cok guzeldi zatends gittigimoz yerde kapaliydi.
Cok yoruldum ama degdi..gezerken yurumuste oldum...nasil iyi geldi ki..

Ben havuza geldim kizlarinscikinca hasta olmam
Evet haklisiniz bugun 6 aylik kizmn asisi vardi. Pratik yiyecekler yapabildm. Cok huysuzdu halen de oyle. Ama dikkate alacagim canm tesekkerler
Distir belki canim. Tam zamani.

Evet haklisiniz bugun 6 aylik kizmn asisi vardi. Pratik yiyecekler yapabildm. Cok huysuzdu halen de oyle. Ama dikkate alacagim canm tesekkerler
Asidan sonra aslinda genelde cocuklar uykulu oluyor. Ins simdi sakinlesmistir canim bebegin. Cok saglikli omru olsn ins

Bu eteğe bu kemer olmuşmu sarı parlak aynalı gibi oluyor ya yoksa kro mu olur takmayayımmı. Giyecek hiçbir şeyim yok yarında kuzenim arkadaşlarıyla onları anneleriyle toplaşıyomuş sende gel dedi bende olır dedim pantolonlar çuval badiler kazaklarda çuval bir bu eteği buldum yani yine oturmadı bol geldi kemer takayım dedim ben kemerde kullanmam genelde bunu buldum

Ne zamandır böyle gezme yapmıyorun dimi sen iyi gelmiştir tabi

Kemeri boşver o zaman .içine pens at.

Senin menunu okumayi cook seviyorum. Ne guzel anlatiyorsun bicir bicir :) afiyet olsun Mervecim

düğmeler metalik mi yoksa altın sarısıi

Afiyet olsun akşam meyve salatası gibi olmuş:)

Hmm anladım.. bende cok seviyorum ama 3-4 de fazla ilerde zararı çıkmasın diye yavaş yavaş alıştırarak azaltmaya çalıl bence
Haklisin canim. Ben diyetteyken acligimi bastiriyor diyette degilkken gunde sadece 1 fincan iciyordum. Kotu okdu simdi cok iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…