- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cig koftenin yaninda umarim bol yesilllik yemissindir. Ve bence 1 dilim kek cok degil ogleni de atlaman kaloriyi dengelemeni saglamis. Afiyet olsn9mart cuma menü
kahvalti
6 7 zeytin
cay
yumurta
cok az ekmek
öğlen hem ara ogun yerine de 1dilim kek
akşam 2 3 catal cig kofte
su 1bucuk
bugun su az oldu annemdeydim cok kalabalikti aklima gelmedi diyebilirim
spor hic yok
Ne guzel canim. El isini becerebilenlere hep hayran olmusumdur. Bir de burda terzi asiri pahali yani bir kiyafetine birsey olduysa adeta yenisini al daha iyi.ben her türlü dikerim.uğraşmayiseviyorum
Bende bi kere izledim ama sadece izledim o kadını sonra uykum geldi kapadım heralde o yaparken yoruldum hahahahaHoşgeldinn eksikliğin farkediliyodu:)
Afiyet olsun cok guzel menü ohh miss gibi ne güzel gezmişsin :)
Ay ben ilk geldiğimde ceza olarak yapmıştım 45 dk lığını. Ama o kadın beni çileden çıkarıyo ya walk walk walk diye diye canı sıkılıyo insanın bi süre sonra.
Bide onu dene belki heves gelir. Top inde korkma patlamaz bende herşeyi yapıyorum üstünde
Bide duruş bozukluğuna çok iyi geliyo o top. Dik durmanı sağlıyor boş vakitlerde onda oturmaya çalışıyorum ben :)
Sağlık için dikkat edersin sen :)
Ben açlığımı bastırmak için yeşil çay içiyorum çok güzel bastırıyor hemde yap yakmış oluyorum:)
Ins. Fit vucudunla giyersin bikininiOnlarda istiyorum ya bakalım kısmey bu yaza
Anam herkes mi beceriyordikisi bir ben mi varim beceriksizÇopunluk pens dediğine göre pens yapam bari sabah kalkınca iki
Dikerim ben ya sorun yok
Yok be öyle çok becerikli değilim çat çut oda annem gençliğinden beri kendi dikermiş kıyafetlerini falan ondan heralde genetik yoksa aynıyız senleAnam herkes mi beceriyordikisi bir ben mi varim beceriksiziki dikerim diyor hatunabak seni sansli Yunus seni
9 mart menü
Sabah 1 bardak sut
1 haslanmis yumurta
Peynir
3 zeytin
1 avuc cig kuruyemis
Öğle
Yemekhane de yine et sote tarzi bisey vardi
1 kase tarhana çorbası
Aksam
Et sis
Bol salata
2.5 lt su
13bin adim
Yesil cayi da arada iciyorum ama onda da kafein var. Diyom sonra ikisinde de kafein var sevdigimi iceyim.
9mart cuma menü
kahvalti
6 7 zeytin
cay
yumurta
cok az ekmek
öğlen hem ara ogun yerine de 1dilim kek
akşam 2 3 catal cig kofte
su 1bucuk
bugun su az oldu annemdeydim cok kalabalikti aklima gelmedi diyebilirim
spor hic yok
Aah ah diyorum sen anlaIns. Fit vucudunla giyersin bikinini
Anneye masallahYok be öyle çok becerikli değilim çat çut oda annem gençliğinden beri kendi dikermiş kıyafetlerini falan ondan heralde genetik yoksa aynıyız senle
Wuuwuu iyiymis o daElimin tadına çok güvenirim yunus bi onda şanslı
Aynen. Icmek istiyom ya kilifina uyduruyorumMaşallah süpersin :) afiyet olsun..
Ay güleceğim yoktu insan bişeyi isteyince hep bi sebep buluyor yaa :)))))
Afiyet olsun :))
Ben bugun farki gordum. Anlasilan yaza yeni bikini lazim bana daAah ah diyorum sen anla
Iyi geceler canim. Ben de yatarim birazdan kimse de kalmadi zati .Ben uyiyim artık iyi geceler herkese öpüldünüz
Iyi geceler canim
Ahh bulut hemde nasil..logusalik bilmem ne!!!hava sartlari!!!Ne zamandır böyle gezme yapmıyorun dimi sen iyi gelmiştir tabi
Canim benim..tesekkur ederim:*Senin menunu okumayi cook seviyorum. Ne guzel anlatiyorsun bicir bicir :) afiyet olsun Mervecim
Elifcim tesekkur ederim canim :****Hoşgeldinn eksikliğin farkediliyodu:)
Afiyet olsun cok guzel menü ohh miss gibi ne güzel gezmişsin :)
Ay ben ilk geldiğimde ceza olarak yapmıştım 45 dk lığını. Ama o kadın beni çileden çıkarıyo ya walk walk walk diye diye canı sıkılıyo insanın bi süre sonra.
Bide onu dene belki heves gelir. Top inde korkma patlamaz bende herşeyi yapıyorum üstünde
Bide duruş bozukluğuna çok iyi geliyo o top. Dik durmanı sağlıyor boş vakitlerde onda oturmaya çalışıyorum ben :)
Sağlık için dikkat edersin sen :)
Ben açlığımı bastırmak için yeşil çay içiyorum çok güzel bastırıyor hemde yap yakmış oluyorum:)
Çok sağol . Amin Allah razı olsun. Cumlemizin çocukları insAsidan sonra aslinda genelde cocuklar uykulu oluyor. Ins simdi sakinlesmistir canim bebegin. Cok saglikli omru olsn ins
Evet oda var. Eli sürekli ağzında . ağzının salı akiyorBen havuza geldim kizlarinscikinca hasta olmam
Distir belki canim. Tam zamani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?