- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Biz de cok mutlu olduk canim hosgelmisin.Kizceleerr ben geldimmmm....net paketim yuklendi.....cokk mutluyumm...
Sagol canim. Ekmege dur diyemedim ama cok kalori almadim gibi.Afiyet olsungüzel menü
Anladim canim.aksama misafir gelecekti hiçbir şey yemeye vakit kalmadı.
Aynen dogumdan sonra cok yapmistim.leslie çok güzel yormadan verdiriyor kilolari
Bence kemer olmamis canim takma. Uzerine giyecegin kiyafeti mesela gomlegi icine sok derimBu eteğe bu kemer olmuşmu sarı parlak aynalı gibi oluyor ya yoksa kro mu olur takmayayımmı. Giyecek hiçbir şeyim yok yarında kuzenim arkadaşlarıyla onları anneleriyle toplaşıyomuş sende gel dedi bende olır dedim pantolonlar çuval badiler kazaklarda çuval bir bu eteği buldum yani yine oturmadı bol geldi kemer takayım dedim ben kemerde kullanmam genelde bunu buldumEki Görüntüle 2121755
B bibliyofil_k Bugun biraz fazla ekmek yedim yasenin gunun nasildi rakip? Spor var mi spor? Bak seni sporda gecerim haa.
9 mar cuma
Sabh
İki dilim ekmek uzerine konservw menemnlk lor peyniri koyuo firinladim..
Sicak sicak onu yedim..yaninda zeytin ve salatalik yedim.
En son b tk ev yapimi cilek receli gumlettim..
Ardindann bir turk kahvesiii hooop yapistir....
Oglen bir kase yogurt yedim cunku aksam arkadasimla disari cikcaktik oyle plan yapinca pek bisey yemedim..
Aksam saat 19:30 civari
Bir adana porsiyon olarak yedim..ekmeksiz pidesiz sadece iki yk pilav ve bir adana okadarcikk:))yanindaki salatarda tabi..
İki ayran yalniz ayrana bayilirim..
Cocuklari gezmeye goturduk,havada cok guzeldi zatends gittigimoz yerde kapaliydi.
Cok yoruldum ama degdi..gezerken yurumuste oldum...nasil iyi geldi ki..
Dimi aklımda ama hiç denemedim
Haklisin canim. Ben diyetteyken acligimi bastiriyordiyette degilkken gunde sadece 1 fincan iciyordum. Kotu okdu simdi cok iciyorum
Beverebilne zor olmaz. Ben olsam yapamam. Ben sokuk bile dikememAslında pens de zor olmaz.siyah iple şöyle içinden kemer yerine bir iki dikiş yeter
Birini buraya yaziyoruz aynisin kipyala takim menuleri yerine. Oyleyse dogrudurUmarım buğün listeleri doğru yere yapmışımdır ve umarım doğru şekilde
Benim de hareketli gudu ama yok 10 bini bile tamamlayamadim 8000 kusur oldu. Ama yuzdum aylar sonundaBen bugün kacamak yapmadım canim misafirim var abim ve kuzenim geldi. Spor yapamadım ama bir saat yuruyusumu yaptim. Ayrica tami tamina 13bin adim atmışım cok hareketli bir gündü.
Kacamak yapmamana tebrikler masallah. Ben bugun ekmekleri gomdumBen bugün kacamak yapmadım canim misafirim var abim ve kuzenim geldi. Spor yapamadım ama bir saat yuruyusumu yaptim. Ayrica tami tamina 13bin adim atmışım cok hareketli bir gündü.
Yesil cayi da arada iciyorum ama onda da kafein var. Diyom sonra ikisinde de kafein var sevdigimi iceyimHoşgeldinn eksikliğin farkediliyodu:)
Afiyet olsun cok guzel menü ohh miss gibi ne güzel gezmişsin :)
Ay ben ilk geldiğimde ceza olarak yapmıştım 45 dk lığını. Ama o kadın beni çileden çıkarıyo ya walk walk walk diye diye canı sıkılıyo insanın bi süre sonra.
Bide onu dene belki heves gelir. Top inde korkma patlamaz bende herşeyi yapıyorum üstünde
Bide duruş bozukluğuna çok iyi geliyo o top. Dik durmanı sağlıyor boş vakitlerde onda oturmaya çalışıyorum ben :)
Sağlık için dikkat edersin sen :)
Ben açlığımı bastırmak için yeşil çay içiyorum çok güzel bastırıyor hemde yap yakmış oluyorum:)
Anam rakip tam gaz geliyor. UyumYip jn mi yapsam9 mart menü
Sabah 1 bardak sut
1 haslanmis yumurta
Peynir
3 zeytin
1 avuc cig kuruyemis
Öğle
Yemekhane de yine et sote tarzi bisey vardi
1 kase tarhana çorbası
Aksam
Et sis
Bol salata
2.5 lt su
13bin adim
ben her türlü dikerim.uğraşmayiseviyorumBeverebilne zor olmaz. Ben olsam yapamam. Ben sokuk bile dikemem.El isi hic yok bende cok beceriksizimdir o konuda Cok guzel kirmizi bir elbisem var taktim bir yere kucukcuk bir ipi cikti. Nasil diktiysem cok belli oluyor. Artik giyemiyom icine ettim yani. Artik da birsey dikmem. Esim duzelteyum dediydi unuttu o da. Himm hatirlatayim yarin
Onlarda istiyorum ya bakalım kısmey bu yazaBir dene canim Yunusunla git fobini alir sevdicegin. Ben de esimi alistirmisti yillar oncesevdiginle fobi hobi olur
Çopunluk pens dediğine göre pens yapam bari sabah kalkınca ikibulutungokyuzu canım bence kemerde sorun yok uymuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?