Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence kemer olmamis canim takma. Uzerine giyecegin kiyafeti mesela gomlegi icine sok derim

B bibliyofil_k Bugun biraz fazla ekmek yedim ya senin gunun nasildi rakip? Spor var mi spor? Bak seni sporda gecerim haa.

Ben bugün kacamak yapmadım canim misafirim var abim ve kuzenim geldi. Spor yapamadım ama bir saat yuruyusumu yaptim. Ayrica tami tamina 13bin adim atmışım cok hareketli bir gündü.

Hoşgeldinn eksikliğin farkediliyodu:)
Afiyet olsun cok guzel menü ohh miss gibi ne güzel gezmişsin :)

Dimi aklımda ama hiç denemedim

Ay ben ilk geldiğimde ceza olarak yapmıştım 45 dk lığını. Ama o kadın beni çileden çıkarıyo ya walk walk walk diye diye canı sıkılıyo insanın bi süre sonra.
Bide onu dene belki heves gelir. Top inde korkma patlamaz bende herşeyi yapıyorum üstünde
Bide duruş bozukluğuna çok iyi geliyo o top. Dik durmanı sağlıyor boş vakitlerde onda oturmaya çalışıyorum ben :)

Haklisin canim. Ben diyetteyken acligimi bastiriyor diyette degilkken gunde sadece 1 fincan iciyordum. Kotu okdu simdi cok iciyorum

Sağlık için dikkat edersin sen :)
Ben açlığımı bastırmak için yeşil çay içiyorum çok güzel bastırıyor hemde yap yakmış oluyorum:)

Aslında pens de zor olmaz.siyah iple şöyle içinden kemer yerine bir iki dikiş yeter
Beverebilne zor olmaz. Ben olsam yapamam. Ben sokuk bile dikemem .El isi hic yok bende cok beceriksizimdir o konuda Cok guzel kirmizi bir elbisem var taktim bir yere kucukcuk bir ipi cikti. Nasil diktiysem cok belli oluyor. Artik giyemiyom icine ettim yani. Artik da birsey dikmem. Esim duzelteyum dediydi unuttu o da. Himm hatirlatayim yarin

Ben bugün kacamak yapmadım canim misafirim var abim ve kuzenim geldi. Spor yapamadım ama bir saat yuruyusumu yaptim. Ayrica tami tamina 13bin adim atmışım cok hareketli bir gündü.
Benim de hareketli gudu ama yok 10 bini bile tamamlayamadim 8000 kusur oldu. Ama yuzdum aylar sonunda

Yesil cayi da arada iciyorum ama onda da kafein var. Diyom sonra ikisinde de kafein var sevdigimi iceyim .

9 mart menü

Sabah 1 bardak sut
1 haslanmis yumurta
Peynir
3 zeytin
1 avuc cig kuruyemis

Öğle
Yemekhane de yine et sote tarzi bisey vardi
1 kase tarhana çorbası

Aksam
Et sis
Bol salata

2.5 lt su
13bin adim
Anam rakip tam gaz geliyor. UyumYip jn mi yapsam

ben her türlü dikerim.uğraşmayiseviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…