- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Amin canimÇok sağol . Amin Allah razı olsun. Cumlemizin çocukları ins
tesekkur ederim beybiisi valla cig koftenin yaninda bol bol marul yedimCig koftenin yaninda umarim bol yesilllik yemissindir. Ve bence 1 dilim kek cok degil ogleni de atlaman kaloriyi dengelemeni saglamis. Afiyet olsn
Teşekkürler canimmMaşallah süpersin :) afiyet olsun..
Ay güleceğim yoktu insan bişeyi isteyince hep bi sebep buluyor yaa :)))))
Afiyet olsun :))
Hehehehe benim evde öyle aynen. Ama yağmurlar geçmedi diye silmiyorum valla.Bu arada arkadaşım gelecek bana temizlik yapacağız inşallah artıkcamlardan güneş girmiyor kirden ara ara bakarım inşallah görüşürüz kızlar
Benimkiler akşama gelecekmiş.Günaydın hatunlar :) benim de misafirim var ara ara girmeye çalışacağım
Bizim buralar kentsel dönüşümde heryerde inşaatlar var çok toz oluyor. Camları açtıkça depresyona giriyorum. Taktım vallaHehehehe benim evde öyle aynen. Ama yağmurlar geçmedi diye silmiyorum valla.
Kolay gelsinnnn cano sana...bndekhvemi icip bi bismillah diyimBizim buralar kentsel dönüşümde heryerde inşaatlar var çok toz oluyor. Camları açtıkça depresyona giriyorum. Taktım valla
Ayy bir an önce bitse bari. İğrenç bir durum. Bizim burada da karahindibalar açtı açacak. Ben de tek örgüler dolunca sınır oluyorum.Bizim buralar kentsel dönüşümde heryerde inşaatlar var çok toz oluyor. Camları açtıkça depresyona giriyorum. Taktım valla
Ödev günü... - cikmasam çok sikici bir gün olacaktı..Gumaydin kizceler....guzel bir haftasonumuz olsun insaallah
Amin insallah görür o gözler 60ıBen bugun farki gordum. Anlasilan yaza yeni bikini lazim bana dagecen seneki buyuk oluyor ay ne mutlu oldum bugun. Rabbim duy sesimi su 60i gorsun bu gozler yaza kadar.
Daha cokkk eksiler cikacakkk...!!!Ödev günü... - cikmasam çok sikici bir gün olacaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?