GüüüGü
Nay
Dın
Türkiyeee
Eksi cikmak hedefe bir adim daha yaklasmak sonucta...kardeşimle geçenlerde dışarı çıkmıştık. - çıkmışım demekki bir sevinçliyim yolda yürürken hopluyorum zıplıyorum. Diyoki 18yaşında oda yeni oyuncak alınmış bebek gibisin ne bu mutluluk
Artı çıktığımda bana kimse dokunmasın ejderha gibi ağzımdan ateş burun deliklerimden duman çıkarıyorum
Yani düşünüyorum sıkmayın be kendinizi üç günlük dünya onu yap bunu yap sonra hiçbir yerinşz tutmuyor. Yazık günah kim biliyor peki bu temizliğin düzenin değerini hiç kimse. Yanlışmıyım yaAz once temizlik duzen hakkinda ki konulara bakiyordum..
Evet elimden geleni yapiyorum ama nasil burda saglikli beslenme uzerins motive oluyorsam gunluk hayatimdada ozellikle ev islerinde motive olcak,olduracak konular arayisi ixerisindeyim..boylece duzenli olur ,olmak zorunda kalir bu islerimide yoluna koyarim..yani umuyorum
Olucak olucak gerçekten mutlu olunuyor. Ama ben unuttum çektiğimi 69olduğumda sevinmedim. 1 aya yakın 74-72 arası gittim geldim kötüydüEksi cikmak hedefe bir adim daha yaklasmak sonucta...
Hayalindeki bedene bir adim daha yaklasmak...
Sevinmemek elde degil.....
Bnm 69 u gorunce oyle olcak sanirim
KahveKolay gelsinnnn cano sana...bndekhvemi icip bi bismillah diyim
Kaptanım sana yok kahve bak maşallah ne güzel uyumuşsunda
Ayy bir an önce bitse bari. İğrenç bir durum. Bizim burada da karahindibalar açtı açacak. Ben de tek örgüler dolunca sınır oluyorum.
Orda da beni buldun dimiAz once temizlik duzen hakkinda ki konulara bakiyordum..
Evet elimden geleni yapiyorum ama nasil burda saglikli beslenme uzerins motive oluyorsam gunluk hayatimdada ozellikle ev islerinde motive olcak,olduracak konular arayisi ixerisindeyim..boylece duzenli olur ,olmak zorunda kalir bu islerimide yoluna koyarim..yani umuyorum
Kaptanım sana yok kahve bak maşallah ne güzel uyumuşsunda
Yahu yivricigim bi yandan oylede..bir yandanda yasadigin yer..temiz olmasi lazim..duzenli olmasi lazim..yani evlenince en hanimi olunca daha iyi anlarsin beni belkide..ev duzenli derli toplu duruncada iyi hissediyosun kendini..Yani düşünüyorum sıkmayın be kendinizi üç günlük dünya onu yap bunu yap sonra hiçbir yerinşz tutmuyor. Yazık günah kim biliyor peki bu temizliğin düzenin değerini hiç kimse. Yanlışmıyım ya
Olucak olucak gerçekten mutlu olunuyor. Ama ben unuttum çektiğimi 69olduğumda sevinmedim. 1 aya yakın 74-72 arası gittim geldim kötüydü
vallahi yaaaOrda da beni buldun dimi
[/QUOTE]9 mart menü
sabah(8.00) aç 2 hurma
kahvalti(9.30)
1 yumurta haşlanmış
peynir domates
1 dilim pirasali börek 1 bardak tarcinli sut
öğlen 14.30
1 kase yayla çorbası
4 yk bezelye yemeği
4yk etli pilav
1 kase yoğurt
akşam
2 3 dilim mandalina
2 yk çorba
1 yk yogurt (bunlar da kiz yemedi agzima attim kosturmaktan yenek yiyemedim)
Bencede evli mutlu olunca ben o zaman anlar gelirim seni bulurumYahu yivricigim bi yandan oylede..bir yandanda yasadigin yer..temiz olmasi lazim..duzenli olmasi lazim..yani evlenince en hanimi olunca daha iyi anlarsin beni belkide..ev duzenli derli toplu duruncada iyi hissediyosun kendini..
Biryandan cocuk yetistiriyorsun onlara ornek olmak gerekir..temizlik ve duzen adina tabiki..aman aman abartmakda degil bnmki hic sevmem abartanlari..temizlik hastasi olanlar olur ya..yani hani calistigim zamanda benim dosyalarim falan hep duzenli olurdu..yani biri birsey istedimi tak diye burlardi..birazcik huyumda bu..aradigimi bulmam lazim..kizimdan ote ikitanede erkek yetistiriyorum..esim masaallah cok duzenlidir.temizdir iyiki oyleymis diyorum..inan daginik piss umursuz erkek hic cekilmiyor .ooooooof dedirtiyor..ogullarimda babalari gibi olsun..yarin birgun evlenecekleri kizlara yardimci olsunlar...En azindan kadinlarin kurtulamadigi temizlik isinde eslerini bi nebzede olsa rahat ettirsinler..
Ama hersey kararinda,abartmadan!!!olmadan olmaz..
vallahi yaaa
Yaa erkegin titize takintili oluyo inanki..Bencede evli mutlu olunca ben o zaman anlar gelirim seni bulurum
Yunus çok düzenli temiz titiz annesi onun kadar değil deli oluyor
Aynen doğru benim mutfak her zaman savaş alanı gibiYaa erkegin titize takintili oluyo inanki..
Sevdicegunde oyleyse artik sen ondan fazla olcan..
Benim adam derki mesela,kadinin temiz oldugu mutfagindan bide bamyosundan belli olir..
Adamin tiki var takinti yani..ama olsun..onun bu takintisida bni dize getiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?