Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun akşam hiçbişey yok gibi :)[/QUOTE]
evet farkındayım pazar alış verişi yemek yapmak derken ınan popo yer görmedi banada bebeğin artıkları kaldi

kızlar annemle erkek kardesim gelmişti dün bana yatiya kaldılar sabah mutlu mutlu kahvaltı sofrasına oturduk bir ara küçük huysuzlandi annem ayağında salladı uyuttu bende ayağından aldım yatağa koydum içeri girdim bi baktım annem secde pozisyonunda kalbi çarpıyor... bu pozisyonda durunca fayda ediyordu ama tam iki saatten fazla sürdü kardeşim dr götürdü yoldayken çarpıntı durmuş çok şükür..hep böyle oluyor bir araya gelince hep bi şey oluyor keyfimiz kaciyor nediyim artik saglik olsun

Okuyun kendinize canım nazar değmiş olabilir. Çok gecmiş olsun cnm

Ben de bugün kücuk çapli bir sinir krizi gecirdim. Ewi sildik supurduk misler gibi yaptık. Sorun şu ki alttaki ne zmn yemek yapsa kokusu bizim ewde. Aspiratoru aciyor tum koku bizim ewe doluyor. Yatak odasina kadar yemek koktu. Bir de surekli karnibahar karalahana brokoli fln yapiyo dayanilacak gibi degil. Gecenlerde kahvaltida balik kizartti o kadar yani. En son cildirip ew sahibini aradim telefonu kapalı ewde de yoklar. 40 defa söyledim yaptir sunu diye. Sinirimden 1 saat agladim eşime de verdim veriştirdim.dayanamadim alttakinin kapisina gittim. Senin yapabileceğin bir sey yok ama açma şunu Allahıni sewersen dedim. Ewde kucuk bebek var surekli cam acmak zorunda kaliyorum. Gecesi yok gunduzu yok ne zmn ne yemek yapacagi belli degil artik dayanamiyorum onun yaptigi yemek kokularina. Sonuç çıldirdim günum berbat oldu.

mutfaklar apartman boşluğuna mi bakıyor canım o sırada kendi aspiratorunu acsan

mutfaklar apartman boşluğuna mi bakıyor canım o sırada kendi aspiratorunu acsan
Yok cnim nasil bir sistem ben de anlamadim ama apartman boşlugina açilmiyor. 3 katli bir ew zaten üstte ew sahibi altta da kiracı var. Ben acıyorum ama hiç faydasi olmuyor. Aspiratörü açtigi gibi tum ew yemek kokusuyla doluyor. Valla sinirden çatladım hala geçmedi sinirim. Ew sahibi benden onceki kiracinin yemek kokusundan dolayı iptal ettirmiş kendi aspiratorunu. Düsün yani tahammül edilecek gibi degil

Aynı durum bende var Benimde mi aspiratör borusundan geliyo acaba sabah kalkıyorum evde yemek pişmiş gibi koku oluyo üst kattaki bayan şirkete hergün yemek yapıyo düşün yani bizim evdeki kokuyu

ay nediycemi bilemedim aspiratorunu kapatmak çözüm değil ki bacağa mi bağlı sende kapatsanda camdan versen boruyu

9 mart cuma

Sabah kahvaltım saat 12.00
4tane galeta
1küp peynir
1bardak şekersiz çay

Akşam yemegi saat 18.00
1kase ayran çorbası
5dilim fırın patates
1tane but
2kaşık bulgur pilavı
2kaşık salata

1litre dukan birası
1litre su

Dün yatılı misafirim vardı kayın validem görümcem ve oglu kaldı akşama kadarda eltim kaynım çocuklar vardı onlar saat gece 12 de gittiler digerleri kaldı ancak müsait oldum kızçeler

Dün yatılı misafirim vardı kayın validem görümcem ve oglu kaldı akşama kadarda eltim kaynım çocuklar vardı onlar saat gece 12 de gittiler digerleri kaldı ancak müsait oldum kızçeler
benimde misafirim vardi bugun bivkac kişinin de misafiri var

Aynı durum bende var Benimde mi aspiratör borusundan geliyo acaba sabah kalkıyorum evde yemek pişmiş gibi koku oluyo üst kattaki bayan şirkete hergün yemek yapıyo düşün yani bizim evdeki kokuyu
Düsünmek istemiyorum valla çok zor. Bu kiracı gelene kadar bu kadar problem etmiyodum ama bıktım bunun karnibaharindan karalahanasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…