- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
İyi atlatmişssin misafirle bacım.tebrikler9 mart cuma
Sabah kahvaltım saat 12.00
4tane galeta
1küp peynir
1bardak şekersiz çay
Akşam yemegi saat 18.00
1kase ayran çorbası
5dilim fırın patates
1tane but
2kaşık bulgur pilavı
2kaşık salata
1litre dukan birası
1litre su
Düsünmek istemiyorum valla çok zor. Bu kiracı gelene kadar bu kadar problem etmiyodum ama bıktım bunun karnibaharindan karalahanasindan
Aynı dertten muzdarip olan bir ben değilmişim yaabenim de öyle gecenin bir vakti soğan kavuruyolar bütün eve doluyo
Ohh miss afiyet olsuntesekkur ederim beybiisi valla cig koftenin yaninda bol bol marul yedim
Slm canimGünaydın kızlar
Slm canim. Haklisin tabi misafir varken hirmek olmax. Iyi hafta sonlari canimgünaydın canlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum benim yatılı misafirim var o yuzden çok giremiyorum kusura bakmayin
Kolay gelsin canim. Ne iyi arkadasmis oyleBu arada arkadaşım gelecek bana temizlik yapacağız inşallah artıkcamlardan güneş girmiyor kirden ara ara bakarım inşallah görüşürüz kızlar
Slm canim. Kolay gelsin.Günaydın hatunlar :) benim de misafirim var ara ara girmeye çalışacağım
Herkese misafir geliyor bugun biz misafirlige gidiyoruzBenimkiler akşama gelecekmiş.
Amiiin canimAmin insallah görür o gözler 60ı
Allah allah ne kotu ya. Acaba aspiratorun takiminda filan hatami yaptilar ki.benim de öyle gecenin bir vakti soğan kavuruyolar bütün eve doluyo
Aynı dertten muzdarip olan bir ben değilmişim yaavalla zor bacım. Kendin pisirince böyle olmuyo da başkasi pisirince fena valla yıldım
Allah allah ne kotu ya. Acaba aspiratorun takiminda filan hatami yaptilar ki.
Bacım bu öyle mumun cekecegi turden fln değil buram buram yani. Anlatılmaz yaşanır o derece. Valla taşınmayi bile dusunuyorum bu yüzden. Ufak bir şey yapsa bile bizim ewe doluyo koku. Dumanı bile bizim ewe doluyo anlamadım. Bu karı gelene kadar boyle bir şey yoktu. Sinir hastasi oldum.bebek olmasa febreze sıkın derdim ama kokusuz mum yakarsanız kokuyu çekiyo aklınızda olsun
Bacım bu öyle mumun cekecegi turden fln değil buram buram yani. Anlatılmaz yaşanır o derece. Valla taşınmayi bile dusunuyorum bu yüzden. Ufak bir şey yapsa bile bizim ewe doluyo koku. Dumanı bile bizim ewe doluyo anlamadım. Bu karı gelene kadar boyle bir şey yoktu. Sinir hastasi oldum.
Bacim 40 defa söyledim ew sahibi kendininkini yaptirmis bizimkini yaptirmiyor. Eşim sorup soruşturup bir şey alıp taktı ama hiç bir faydası olmadı. Valla gittim dedim zaten senin bi kabahatin yok ama durum böyle böyle dedim. Biz yaptirana kadar açma dedim. Valla 7 aydır onun yemek kokusunu ben çıkariyom ewden. Kendi yaptigi yemeğin kokusundan midesi bulanıyomuş öyle diyo. Ee ben napıyım düsün dedim.@Edebiye 006 e yöneticiye falan söyleseniz ya da kendiniz yaptırsanız olmaz mı. Kötü ya. Alttakinin de suçu yok yemek yaparken davlumbaz açılır yani ben açmadan yapmam hiç. Apartmanın havalandırmasıyla ilgili bir durum belli ki.
çok sukurb iyi is evine geçti ama halsiz bıraktı beni kafamdan sersem gibi diyorsoffty çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl annen.
Yaa erkegin titize takintili oluyo inanki..
Sevdicegunde oyleyse artik sen ondan fazla olcan..
Benim adam derki mesela,kadinin temiz oldugu mutfagindan bide bamyosundan belli olir..
Adamin tiki var takinti yani..ama olsun..onun bu takintisida bni dize getiriyo
9 mart cuma
Sabah kahvaltım saat 12.00
4tane galeta
1küp peynir
1bardak şekersiz çay
Akşam yemegi saat 18.00
1kase ayran çorbası
5dilim fırın patates
1tane but
2kaşık bulgur pilavı
2kaşık salata
1litre dukan birası
1litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?