Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi atlatmişssin misafirle bacım.tebrikler

Ayy okuduklarım dan tüylerim ürperdi .
Çünkü kendi pişirdiğim yemek kokusunun başka bi odaya gelmesine bile tahammül edemem
Aspiratörüm de Yok yaz kış demeden camı açarım yemek pişirirken , mutfağın kapısını kapatıp ... Allah yardımcınız olsun kızlar zor valla

Son düzenleme:
bebek olmasa febreze sıkın derdim ama kokusuz mum yakarsanız kokuyu çekiyo aklınızda olsun
Bacım bu öyle mumun cekecegi turden fln değil buram buram yani. Anlatılmaz yaşanır o derece. Valla taşınmayi bile dusunuyorum bu yüzden. Ufak bir şey yapsa bile bizim ewe doluyo koku. Dumanı bile bizim ewe doluyo anlamadım. Bu karı gelene kadar boyle bir şey yoktu. Sinir hastasi oldum.

oo çok kötü insallah çözersiniz

@Edebiye 006 e yöneticiye falan söyleseniz ya da kendiniz yaptırsanız olmaz mı. Kötü ya. Alttakinin de suçu yok yemek yaparken davlumbaz açılır yani ben açmadan yapmam hiç. Apartmanın havalandırmasıyla ilgili bir durum belli ki.

Bacim 40 defa söyledim ew sahibi kendininkini yaptirmis bizimkini yaptirmiyor. Eşim sorup soruşturup bir şey alıp taktı ama hiç bir faydası olmadı. Valla gittim dedim zaten senin bi kabahatin yok ama durum böyle böyle dedim. Biz yaptirana kadar açma dedim. Valla 7 aydır onun yemek kokusunu ben çıkariyom ewden. Kendi yaptigi yemeğin kokusundan midesi bulanıyomuş öyle diyo. Ee ben napıyım düsün dedim.

Annem hep derki erkeğin titizi cok zor olur temiz olsun ama takıntılı olmasın sen çekersin yoksa diyo

Afiyet olsun valla cok güzel hatta kahvaltı az bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…