Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

11.03.2018 pazar
Sabah 10.00
1 sb süt

Kahvaltı 12.00
3-4 dilim domates
Yrım salatalık
Kibrit kutusu kadar az fazla peynir
3 ince dilim salam
Yarım simir
Ucundan azcık nutella
2 çb çay
1 küçük kurabiye

Akşam 18.00 falandı heralde
Zurna dürüm 120gr moş. Ben yarım zurna yedim
İki üç yudum ayran

Nutellaaaazurna dürüm ne kızilk defa duydum. Afiyet olsun

Grip olmuştu ya canim perşembe gecesi ateslendi sabah a kadar ishal gitti.kanda iltihap varmis ateşte dusmeyince yatış verdi hafta sonu girince 3 günü buldu.yarın sabah çıkıyorum inşallah.kuzum mahfoldu

Asyacığım çok geçmiş olsun yavru düzelsin Allahın izniyle sen her türlü toparlarsın sana güveniyorum

Grip olmuştu ya canim perşembe gecesi ateslendi sabah a kadar ishal gitti.kanda iltihap varmis ateşte dusmeyince yatış verdi hafta sonu girince 3 günü buldu.yarın sabah çıkıyorum inşallah.kuzum mahfoldu
Kıyamam size ya şu hastaden bir kurtulamadın geçmiş olsun (

Öğrendim de geldim bulutungokyuzu anladigim kadariyla müthiş bir dürüm hem de 70 cm lik. Benim bebiş kadar dürümneyse ki yarisini yemişsin
Eveet kız ben yemesem yunus yemiyor e o yol gidecek otobüs gidecek kim bilir kaçta evde olur kuyamıyorum sonra mecbur yiyorum yerkn bile üzülerek yedim moralim falan çok bozuldu yarısının yarısını isticektim utanmasamda diyemedim porsiyonda yapmıyorlardı

Evet ya son 6 aydan bu yana hastane hastalık..
Bir türlü düzen oturtamadim yaa çok sinirim bozuluyor.neye niyetlensem elimde kalıyor.
Hastane enfeksiyonuda çok çok kötü bir şey çok ağır bir daha düşürmesin allah hastaneye allah korusun bide o çıkmasın başına

Ohhh menüden cok spora bayıldım benn afiyet olsunn :))

Afiyet olsun güzel pilavdan cok yememişsin :)

İyi Akşamlar kızlar kimse merak etmemiş beni. Biz kaç gündür hastanedeyiz oğlum hastalandı.3 gündür yattik yarın çıkıyoruz inşallah.3 gündür ister istemez bozuldu seker orucu.gume gitti

Çoook geçmiş olsun Rabbim kimseyi düşürmesin hastanelere cok zor gercekten
Oğlunda en kısa zamanda toparlanır inşallah..

Kahvaltı,
Bir az tereyağlı mantarlı omlet
Domates
Salatalık

Öğlen ,
Bir kase tavuksuyu çorba
Karışık salata

Ara ,
Bir küçük kek

Akşam ,
1porsiyon nohut yemeği
3 kaşık yoğurt

2 lt su

Afiyet olsun :)

Afiyet olsun canım:)

Olsun iyi yapmişsın. Olur öyle arada kaçamaklar. Yarın artı çıkmazsak no problema

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…