- 11 Şubat 2018
- 1.451
- 2.053
- 48
Yok bacım hiç yapmayacam artık. Ama bu hafta kaynanam gelebilir. O gelirse mecbur yaparım. AMA SÖZ YEMEYECEM. MENÜMDE PİLAV GÖREN BENİ DOVSÜN LÜTFENGerekirse çay bardağı ile yap, sana kalmasın. Az yaparsan istesen de yiyemezsin.
Sen bu konum at önceden de biz haydarlari hazırlayalimYok bacım hiç yapmayacam artık. Ama bu hafta kaynanam gelebilir. O gelirse mecbur yaparım. AMA SÖZ YEMEYECEM. MENÜMDE PİLAV GÖREN BENİ DOVSÜN LÜTFEN
Sen bu konum at önceden de biz haydarlari hazırlayalim
Nutellaaaa11.03.2018 pazar
Sabah 10.00
1 sb süt
Kahvaltı 12.00
3-4 dilim domates
Yrım salatalık
Kibrit kutusu kadar az fazla peynir
3 ince dilim salam
Yarım simir
Ucundan azcık nutella
2 çb çay
1 küçük kurabiye
Akşam 18.00 falandı heralde
Zurna dürüm 120gr moş. Ben yarım zurna yedim
İki üç yudum ayran
Grip olmuştu ya canim perşembe gecesi ateslendi sabah a kadar ishal gitti.kanda iltihap varmis ateşte dusmeyince yatış verdi hafta sonu girince 3 günü buldu.yarın sabah çıkıyorum inşallah.kuzum mahfoldu
Yanlış emoji tahmin ettim.yat uyu sen bacım kafan iyi değil. Ya da ne içtiysen söyle biz de içekAnam o kova nereden çıkmış?
Sagol canim ya başımız bir ayikmiyor ki.yesem de yine girerdim baci derdim Tutamıyorum kendimi diyeasya_01 Valla ben de içimden günahını aldım. Dedim bu gizli gizli yiyo, yüzü de yok gelmeye diye. Geçmiş olsun canım, sana da, minige de.
Kıyamam size ya şu hastaden bir kurtulamadın geçmiş olsunGrip olmuştu ya canim perşembe gecesi ateslendi sabah a kadar ishal gitti.kanda iltihap varmis ateşte dusmeyince yatış verdi hafta sonu girince 3 günü buldu.yarın sabah çıkıyorum inşallah.kuzum mahfoldu
Evet ya kimse fark etmemiş yoklugumuasya_01 geçmiş olsun kuzum benim Allahım şifa versin kuzucuga bende kaç gündür başım kalaba giremiyorum o yüzden kimsenin varlığını yokluğunu farketmedim
EveetÖğrendim de geldimbulutungokyuzu anladigim kadariyla müthiş bir dürüm hem de 70 cm lik. Benim bebiş kadar dürüm neyse ki yarisini yemişsin
Evet ya son 6 aydan bu yana hastane hastalık..Kıyamam size ya şu hastaden bir kurtulamadın geçmiş olsun(
Kız senin doğum günün müBu arada kaptanım @anka_misali yarın pSta tatlı yiyecem şimdiden söyleyim. Bak kızmaca bağırmaca ceza vermece yokdoğum günü şeysim var da yarın
Hastane enfeksiyonuda çok çok kötü bir şey çok ağır bir daha düşürmesin allah hastaneye allah korusun bide o çıkmasın başınaEvet ya son 6 aydan bu yana hastane hastalık..
Bir türlü düzen oturtamadim yaa çok sinirim bozuluyor.neye niyetlensem elimde kalıyor.
Ewwet yarın kuzum. Ve malesef 30 a giriyomKız senin doğum günün mü
Ohhh menüden cok spora bayıldım benn afiyet olsunn :))10 mart cumartrsi
Emziren bir anne olarak
Sabah kahvaltimi bolll yesillikli tutuyorum..
Yine oyle yaptim tabiki..
Uc yesil zeytin
Bir haslanmis patates orta boy uzerine biraz kimyon serptim..
Bir kupa kusburnu cayi
Oglen hafif atlattim..
Bir kase tavuk suyuna sehriyeli corba..
Bir kase yogurt tarcinli..
Tarcini kasik kasik yesem doymuyorum..o kadar oldu artik :))))
Aksam kardesime gittim..
Degisiklik olsun hemde bebislsrim teyzesini enistesini ozlemisti..
Aksamda onlarla mangal yaptik
7 tane kanat yedim..boll salata ve birtane kozde patates
Ayran ictim
Ara olarak tabiki kozde kahve miss miss
Spor:dogumdan sonra ilk defa bu kadar yirudum desem yeridir..
Kardesimin kosu bandinda yarim saat orta tempoda yurudum..cocuklari gunduz parka cikardim..tam 1.30 saat bende yuruyus yolunda yurudum omerimi arabaya koyuo 20 dakika park aletleri..cocuklarda bnle spor yaptilar..hem onlari oynattim hem spor yaptim..:)))
Su:2 litreyi gecmistir..hatirlamiyorum
11 mart pazar
Sabah
Uc kasik kadar menemn
Salatalik,havuc birer tane
Dereotlu yogurt
Kusburnu cayi
Ara
Turk kahvesi
Oglen
Piav ustu doner..
Pilavdan iki kasik aldim..
Ayran
Aksam
Sadece corba ve bol yesillik yicem..yarim saat sonra.
Su:2 litre
Spor:makrkete ciktim..30 dakika
İyi Akşamlar kızlar kimse merak etmemiş beni. Biz kaç gündür hastanedeyiz oğlum hastalandı.3 gündür yattik yarın çıkıyoruz inşallah.3 gündür ister istemez bozuldu seker orucu.gume gitti
Kahvaltı,
Bir az tereyağlı mantarlı omlet
Domates
Salatalık
Öğlen ,
Bir kase tavuksuyu çorba
Karışık salata
Ara ,
Bir küçük kek
Akşam ,
1porsiyon nohut yemeği
3 kaşık yoğurt
2 lt su
11.03.2018 pazar
Sabah 10.00
1 sb süt
Kahvaltı 12.00
3-4 dilim domates
Yrım salatalık
Kibrit kutusu kadar az fazla peynir
3 ince dilim salam
Yarım simir
Ucundan azcık nutella
2 çb çay
1 küçük kurabiye
Akşam 18.00 falandı heralde
Zurna dürüm 120gr moş. Ben yarım zurna yedim
İki üç yudum ayran
Olsun iyi yapmişsın. Olur öyle arada kaçamaklar. Yarın artı çıkmazsak no problemaEveetkız ben yemesem yunus yemiyor e o yol gidecek otobüs gidecek kim bilir kaçta evde olur kuyamıyorum sonra mecbur yiyorum yerkn bile üzülerek yedim moralim falan çok bozuldu yarısının yarısını isticektim utanmasamda diyemedim porsiyonda yapmıyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?