- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Sabah kahvaltım saat 7.00
5tane parmak galeta
1tatlı kaşıgı tahin pekmez
1bardak çay
Öglen yemegi misafir vardı saat 15.00
1kaşık patates salatası
1kaşık yogurtlu havuç salatası
1kaşık erişte salatası
1tane sigara böregi
1tane un kurabiyesi
Çayı sayamadım
Akşam yok
1.5litre su
Nohut yemeği ne kadar yedin? Bir de ogunlerinin saatlerini de ekler misin?12 mart menu.
Sabah
Yufka ekmekle küçük tost
1 avuc cig kuruyemis
3 zeytin
1 elma
Öğle
3 kasik mercimekli bulgur pilavı
Nohur yemegi
Cacik
Aksam
Yumurtali kavurma
1 kase madimak yemegi
Bugün cok mu kacirmisim sagliksiz birsey de yok ama yine de rahatsiz oldum
Daha ne yesin yahu sen de kendin kilo alınca herkese mi aldırsın var
Hadi öğlen anladım da, akşamı neden atladin? Sebze ve yoğurt yiyebilirdin.
Ya tamam, karbonhidratı fazla olmuş ama en azından aksam yoğurt-peyni-yumurta gibi bir protein tuketseydi daha iyi olurdu.Daha ne yesin yahu sen de kendin kilo alınca herkese mi aldırsın var
Yarın da yemesin gerekirse
@Gulumse25
Yoğurt belki.Ya tamam, karbonhidratı fazla olmuş ama en azından aksam yoğurt-peyni-yumurta gibi bir protein tuketseydi daha iyi olurdu.
Yemekhanede porsiyonlar küçük az yedim 3 4 yk kadarNohut yemeği ne kadar yedin? Bir de ogunlerinin saatlerini de ekler misin?
Arkadastaydik canim.browni yapmis sicakken ustune dondurma koyup ikram ettiAfiyet olsun bence bulgur pilavı kararında olduktan sonra zarar değil:)
Afiyet olsun:)
Afiyet olsun :)
Oh maşallah kalın dilim trilece
Afiyet olsun canım.
Dondurmalı brownimii o nasıl oluyor sen mi yaptın?
Afiyet olsun pilav daha az olsaymış keşke:)
Hafta sonu kotuydu rakip. Tatli yedim 2 gun deDeryaOnDiet deryacim nasilsin rakibim yarin kontrol tartisi günü ne durumdasin:))
Olsun canim cumaya daha var dikkat edersen cabuk eritirsin.Benim de bogazim agriyor biraz. Uzandim kitap okuyorum.Hafta sonu kotuydu rakip. Tatli yedim 2 gun deCumaya kadarcok dikkat edecegim. Sen nasilsin?
Woow rakip supersin12. Takım Kontrol Tartısı
Gulumse25(75.5/75.5)sabit
bulutungokyuzu(67,4/
soffty(59.5/
mrv2855(73.7/73.5)
compeng ( 68.1/67.5/0.6
elifff_9595 (71.5/
Edebiye 006 (79.5/79.5)sabit
Yeni üyeler
DeryaOnDiet (67.9/
@zeynepazra1013 76.6
@zinnia(76,1 / 75
@ohdude (64
@deyno (73.2
@tomrs(74,5
@hayrisfatih(90
@ababab (61.9
@karamelli_turta ( 61.5
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(72/
Gulenyuzumsunsen(69.4/
İzinli üyeler
Florence_N(75.2/75.3/-0.1)
Lemonade17(
Asya01
Sanki yarın geri sisecem gibi geliyor niyeyse. Dun aksam yemegini cok erken yedigim icin o kadar ciktim sabah bence :dWoow rakip supersin
Canim bugun isteydim. Simdi yoldayim is yerim uzak
Gecmis olsun canim. Oh ne guzelyapiyorsun. Sicak birseyler ic istersen.Olsun canim cumaya daha var dikkat edersen cabuk eritirsin.Benim de bogazim agriyor biraz. Uzandim kitap okuyorum.
Valla normal benim de bazen hic enerjim kalmıyor is cok yoruyorCanim bugun isteydim. Simdi yoldayim is yerim uzakve hiic halim yok bu aralar
Oyle ya da boyle gectin kizz beni. Benim de cumaya sanayaklasmam laziimSanki yarın geri sisecem gibi geliyor niyeyse. Dun aksam yemegini cok erken yedigim icin o kadar ciktim sabah bence :d
İçiyorum canim cok sagolGecmis olsun canim. Oh ne guzelyapiyorsun. Sicak birseyler ic istersen.
Oyle olsa da 2 gune sIKIlirsin. Alismisiz yillardir tempoyaise guceValla normal benim de bazen hic enerjim kalmıyor is cok yoruyorbazen diyorum evde otursam hic cikmadam gunlerce
O da doğru ama ben cok evcimenim yaa hic cikmasam sıkılmam biliyomusunOyle olsa da 2 gune sIKIlirsin. Alismisiz yillardir tempoyaise guce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?