Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hadi öğlen anladım da, akşamı neden atladin? Sebze ve yoğurt yiyebilirdin.

12 mart menu.
Sabah
Yufka ekmekle küçük tost
1 avuc cig kuruyemis
3 zeytin
1 elma

Öğle
3 kasik mercimekli bulgur pilavı
Nohur yemegi
Cacik

Aksam
Yumurtali kavurma
1 kase madimak yemegi

Bugün cok mu kacirmisim sagliksiz birsey de yok ama yine de rahatsiz oldum

Nohut yemeği ne kadar yedin? Bir de ogunlerinin saatlerini de ekler misin?

Arkadastaydik canim.browni yapmis sicakken ustune dondurma koyup ikram etti

Woow rakip supersin

Bu arada arkadaşlar takım içinde huzur çok önemli. Çok kalabalık olduk bazen yanlış anlaşılmalar olabilir. Burası sanal ortam mimiklerimiz görünmüyor emojilerle derdimizi tam anlatamıyoruz... bu sebeple lütfen aşağıda yazdıklarımı dikkatli okuyalım

1. Menülere yorum yaparken lütfen kelimelerimizi dikkatli seçelim.

2. İkili polemiklere girmeyelim. Menüde kaçamak varsa ve birisi menünüzdeki kaçamağı söylediği zaman onu yemekte bir sebebiniz varsa sebebini açıklayan kısa bir cevap verilebilir. Eğer tamamen keyiften yendiyse haklısın telafi edeceğim diyerek orta yolu bulalım.

3. Olur da bir üye hakkında rahatsız olduğunuz bir konu olursa bana özelden yazın çözmeye çalışalım.

4. Burada bir grup olarak yarışıyoruz. Birisi takıma eksi getirmemek için nefsine hakim oluyorsa diğeri de olmak zorunda. Hunharca yiyip yiyip yedim pişmanım vs demesin lütfen. Kaçamak yaparken takıma getiteceğiniz eksiği düşünün.

5. Burada kimse kimseyi gönderemez. Kimse kimseden üstün değil. Takıma gelip kuralları okudum kabul ediyorum dediği anda herkes eşit haklara sahip. Listede olması eski olması vb. durumlar hiç kimseyi diğerinden üstün saymaz.

Şimdi bunlar nerde çıktı diye merak edenler varsa içimden geldi :)))

Huzurlu bol eksili günler diliyorum saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…