Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi akşamlar kızçeler Nörüyonuz bakim
Benim deli Tahirim başladı onu izliyorum

Kıyamam ben ona kesinlikle gidin konuşun olurmu öyle şey ya

İçli köfte nerden çıktı. Öğlen de bulgur
Öğlen spora aç gitseydim halsiz düşerdim o yüzden zaten içli köftenin tuzuna bakıcaktım bir sıkım yiyim dedim. Akşam heraldemo içli köfteyi yemesem hiç doymazdım. Şuandada açım ama sen kızarsın diye yemedim

İyi akşamlar kızçeler Nörüyonuz bakim
Benim deli Tahirim başladı onu izliyorum
bizde gullunun yurume cabalarini izligoruz paytak paytak yuruyor sonra pat popo ustu dusuyor

Kızlar bugün öğleden sonra rahatsızlandım, hiç bakamadım buraya. Hala iyi değilim. Menü yazıp kaçacagim.

14 mart Çarşamba
Sabah 10:00
3 avuç içi pide
1er tK tereyağ ve bal
1 haşlanmış yumurta
5 YK domates biber kavurması

Ara Nescafe 3u 1 arada

Akşam 20
2 YK yoğurtlu makarna (ufak oğlanın artığı)

geçmiş olsun canım ne oldu birden
Ne bileyim, baktım evde herkes uyuyor bir ağırlık çoktu. Kaloriferin önüne yattım, kalktım akşam 6 olmuş. Bir mide bulantısı anlatamam. Çocuklar tuvalete defalarca yapıp sifonu cekmemisler, yatmadan bizim tavuklardan haşlamıştım, köy tavuğu da ağır kokuyor. Ay kendimi balkona zor attım. Eşim de diyor 4. mü yolda :) Üşüttüm herhalde.

ay adamların akılları sadace oraya çalışıyor
tansiyonuna bi bak bakalim benim midem bulan önce tansiyonum çıkıyor

14 MART menü
Sabah-Öğlen
Bol salata, kbrt kts peynir, iki dilim ekmk, 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim yumurtalı ekmek
Ara
Birkase tavuk suyu, iki avuç cekirdek, bir dilim pasta
Akşam
Bir kasa corba
İki litre su
Emzikliyim.

ay adamların akılları sadace oraya çalışıyor
tansiyonuna bi bak bakalim benim midem bulan önce tansiyonum çıkıyor
Bakayım canım. Üşüyor gibiyim, üstümü örtunce terliyorum. Otururken başımı zor tutuyorum garip bir halsizlik var.

Selam kızlar kayananm var diye çok giremiyom. Bizim sıpa da huzursuzlanıp duruyordu diş sıkıntısı diyordum ama diş göremiyordum.bugün ne goreyim üst yandan çikarmiş ucu görünmüş dişin. Çok endişelendim normal mi kızlar? Basına böyle bir şey gelen var mı?

Kıyamam ya belki yemek falan dokunmuştur da bişey de yememişsin geçmiş olsun

Diş bu istediği yerden çıkmaz mı kız

14 mart çarşamba
08.00
1 yumurta tavada
1 kk süzme peynir
1 tatli kasigi fistik ezmesi
1 tatli kasigi bal
2 dilim kepekli ekmek

13.00
2 elmali kurabiye

15.00
1 porsiyon kabak tatlısı

19.00
1 porsiyon bulgur pilavı
2 tavuk but
1 kucuk kase cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…