Kıyamam ben ona kesinlikle gidin konuşun olurmu öyle şey yaO değil ki biz bütün okul girecek sanıyorduk. Sınav nisanda sanıyorduk. Her sınıftan 2 öğrenci seçmiş öğretmenler önceden. Teneffüste gelmişler benim oğlanlq beraber bir çocuğu çağırmışlar haydi sınava diye. Ne kadar saçma değil mi. Bir de 2 kibrit oyunu 2 su doku 2 abc bağlama 8 kelime tamamlama 2 örüntü sormuşlar 20 dk vermişler. Ne hakları var böyle çocuklarla dalga geçer gibi.öğretmeni aradım kızacaktım neden bilgi vermiyor madem seçti açmadı telefonu. Okula gidicem yarın. Çocuğun morali bozuldu hevesi kırıldı.
Öğlen spora aç gitseydim halsiz düşerdim o yüzden zaten içli köftenin tuzuna bakıcaktım bir sıkım yiyim dedim. Akşam heraldemo içli köfteyi yemesem hiç doymazdım. Şuandada açım ama sen kızarsın diye yemedimİçli köfte nerden çıktı. Öğlen de bulgur
bizde gullunun yurume cabalarini izligoruz paytak paytak yuruyor sonra pat popo ustu dusuyorİyi akşamlar kızçeler Nörüyonuz bakim
Benim deli Tahirim başladı onu izliyorum
He bugün müydü bizde güldür güldür izliyoruz.İyi akşamlar kızçeler Nörüyonuz bakim
Benim deli Tahirim başladı onu izliyorum
Deneme sınavı mi yazılı mı?Off yaa benim oğlanın sınavı vardı bu gün yetiştirememiş çok moralim bozulduçok heveslenmişti
geçmiş olsun canım ne oldu birdenKızlar bugün öğleden sonra rahatsızlandım, hiç bakamadım buraya. Hala iyi değilim. Menü yazıp kaçacagim.
Ne bileyim, baktım evde herkes uyuyor bir ağırlık çoktu. Kaloriferin önüne yattım, kalktım akşam 6 olmuş. Bir mide bulantısı anlatamam. Çocuklar tuvalete defalarca yapıp sifonu cekmemisler, yatmadan bizim tavuklardan haşlamıştım, köy tavuğu da ağır kokuyor. Ay kendimi balkona zor attım. Eşim de diyor 4. mü yolda :) Üşüttüm herhalde.geçmiş olsun canım ne oldu birden
ay adamların akılları sadace oraya çalışıyorNe bileyim, baktım evde herkes uyuyor bir ağırlık çoktu. Kaloriferin önüne yattım, kalktım akşam 6 olmuş. Bir mide bulantısı anlatamam. Çocuklar tuvalete defalarca yapıp sifonu cekmemisler, yatmadan bizim tavuklardan haşlamıştım, köy tavuğu da ağır kokuyor. Ay kendimi balkona zor attım. Eşim de diyor 4. mü yolda :) Üşüttüm herhalde.
Yazılı sınav canım. Akıl oyunları sınavıDeneme sınavı mi yazılı mı?
Bakayım canım. Üşüyor gibiyim, üstümü örtunce terliyorum. Otururken başımı zor tutuyorum garip bir halsizlik var.ay adamların akılları sadace oraya çalışıyor
tansiyonuna bi bak bakalim benim midem bulan önce tansiyonum çıkıyor
Bizim okul fis canım. Hocaları saçmalamis ama habersiz öyle sınav mi olur ya.Yazılı sınav canım. Akıl oyunları sınavı
Kıyamam ya belki yemek falan dokunmuştur da bişey de yememişsin geçmiş olsunNe bileyim, baktım evde herkes uyuyor bir ağırlık çoktu. Kaloriferin önüne yattım, kalktım akşam 6 olmuş. Bir mide bulantısı anlatamam. Çocuklar tuvalete defalarca yapıp sifonu cekmemisler, yatmadan bizim tavuklardan haşlamıştım, köy tavuğu da ağır kokuyor. Ay kendimi balkona zor attım. Eşim de diyor 4. mü yolda :) Üşüttüm herhalde.
Diş bu istediği yerden çıkmaz mı kızSelam kızlar kayananm var diye çok giremiyom. Bizim sıpa da huzursuzlanıp duruyordu diş sıkıntısı diyordum ama diş göremiyordum.bugün ne goreyim üst yandan çikarmiş ucu görünmüş dişin. Çok endişelendim normal mi kızlar? Basına böyle bir şey gelen var mı?
Benim ufak oğlanın ilk 2 dişi dudağa doğru yanlamasına ve çapraz çıkmıştı. Ama zamanla yerine oturdu ve düzeldi.Diş bu istediği yerden çıkmaz mı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?