Ayvyanında biri olunca çabuk geçiyor zaman zevkli oluyor sporda bende dün 30dk eliptik yaptım arkadaşla konuşa konuşaDun oyle yurumusum ki basenlerim aciyo....
Ne zorum vardi ...
Yanimda kankim olunca sohbet muhabbet anlamiyo insan....iyi oldu yinede
Afiyet olsun beğendim menünü. Ben varya erken kalkıp kahvaltı yapsamda ğlen falan ara yapamıyorum. Vicdan azabı yaşıyorum14 mart menü
sabah 9.30
67 gr ekmeğe (biraz büyük iki dilim ekmeğe denk)kaşarlı yağsız tost
5 6 ceri domates
ara 13
1 hurma 3 kuru erik 5 fındık
öğlen 14.30( misafirlikte)
1 kepçe mercimek çorba
1 lahmacun salata ayran
ara 16
tarcinli elma
aksam20.30bi bardak ayran
duzen oturtamiyormusun yoksa açıkmiyor da yemiyorsunAfiyet olsun beğendim menünü. Ben varya erken kalkıp kahvaltı yapsamda ğlen falan ara yapamıyorum. Vicdan azabı yaşıyorum
Çok aşırı acıkmıyorum yemekte aramıyorum. Ama sonuçta yani 8den 6ya kadar aç kalmak ne kadar doğruduzen oturtamiyormusun yoksa açıkmiyor da yemiyorsun
Ben karatay yaparken 7 den 19:00 a kadar yemiyordum. Ama tabii karatay kahvaltısıyla duruyordum sıkıntı olmadı.Çok aşırı acıkmıyorum yemekte aramıyorum. Ama sonuçta yani 8den 6ya kadar aç kalmak ne kadar doğru
Senin menülerin mi hafifTakimdakilerin hafif menüleri benim ağır menüm oluyor ben öyle yesem hayatta kilo veremem. Ama benim menümede ağıe diyosunuz nasıl yapayım ki ben bilemiyorum çok şeydeyim ne denir çıkmazdayım
canım menun ağır derken dengelemiyorsun pek mesela öğlen bulgur yiyorsun akşam et yoğurt peynir ekmek siz şekilde dengelemek meseleTakimdakilerin hafif menüleri benim ağır menüm oluyor ben öyle yesem hayatta kilo veremem. Ama benim menümede ağıe diyosunuz nasıl yapayım ki ben bilemiyorum çok şeydeyim ne denir çıkmazdayım
Yok hafif demedim hani ağır diyosunuz ağırdır öyleyse ben hafifletmeye çalışayımSenin menülerin mi hafifüstüme iyilik sağlık dolmalar mantılar sarmalar
Anladımm bakayım uğraşayım olcakmıcanım menun ağır derken dengelemiyorsun pek mesela öğlen bulgur yiyorsun akşam et yoğurt peynir ekmek siz şekilde dengelemek mesele
Sebze protein dengelesen yeter ama işte evde sen yapmıyorsun yemekleri annenin yardımcı olması lazım.Yok hafif demedim hani ağır diyosunuz ağırdır öyleyse ben hafifletmeye çalışayım
Haki en sevdigim renk cumartesi pazarda bizim iki nişanımız var biri erkek bayan karışık ama pazar günü sadece bayanlara bende kurtlarımı dökmeyi düşünüyorum benim cumartesi elbisem siyah saten üzeri dantel pazar saten nar çiçeği rengi senle bana gün dogdu desene Kızzz teyyy teyyyKina bayanlar arasi olcak..ben rahat birseyler giyicem nasipse..
Emzirdigim icin oyle elbise tercih edemedim...
Haki renk bi takim alt ust giycem..
Bide oynamayi cok seviyorum..cok kasamam kendimi diye...
Kizimla hazirlandiktan sonra size resim atabiliriz
Öğlen oldu kız, ne gunaydini.Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım geçmişi okumadım ama ekmeği okuyunca yazmak istedim.
Geçen yıl arataydan ve bazı arkadaşlarımdan hatta burada bir arkadaştan ekmeği kes lafını duyunca bende bırakayım şunu neler oluyor bir bakayım dedim.
Ki ben ekmeği sadece kahvaltıda yerim . Ekmeğin kabuğunu yerim özellikle tam buğday kepe vs ama çıtr çıtır olan kabuğu beni benden alır.
Neyse sabahları önce 2 haşlanmış yumurta ile başladım.
Sonra 1 e indi yetti yani.
Ekmeği çıkarttım hayatımdan
Hiç mi yemedim yedim tabii ama nasl mesela ekmek eve giriyordu çıtır çıtır fırından yeni çıkmış taş ekmek vs .
Hemen ucundan küçücük bir parça nefs köreltmek için o kadar.
sonuç mu sonuç şu 90 kg dan 74 kg ya indim.
Haa sadece ekmeği bırakmakla mı hayır tabii diyeti ve sporu da unutmamak lazım.
Fakat ben şunu gördüm.
Mesela ekmeği yedikten 2 3 saat sonra acıkıyorsunya karnın kazınıyor gibi bir acıkma oluyor bu. Gözün dönüyor resmen.
Çünkü karbonithat insülün vs tepe yapıyor.
Eğer yumurta ile kahvaltı yaparsan tok oluyorsun acıkıyorsun ama sakince acıkıyorsun kafan gözün dönmüyor. her şeye saldırasın gelmiyor.
Dene canım bırak ekmeği
En azından bir süre
Annemde dengesizSebze protein dengelesen yeter ama işte evde sen yapmıyorsun yemekleri annenin yardımcı olması lazım.
Yürüyüş yapmaya firsatin olursa mutlaka yürü. Ya birde misafir olunca cozutuyor insan.Nittimi biliyom mu ben kızörnek almayınız diyet menüsuyle alakası yoktur. Tatlı krizi hasılatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?