Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

14 mart menü
sabah 9.30
67 gr ekmeğe (biraz büyük iki dilim ekmeğe denk)kaşarlı yağsız tost
5 6 ceri domates
ara 13
1 hurma 3 kuru erik 5 fındık
öğlen 14.30( misafirlikte)
1 kepçe mercimek çorba
1 lahmacun salata ayran
ara 16
tarcinli elma
aksam20.30bi bardak ayran

Afiyet olsun beğendim menünü. Ben varya erken kalkıp kahvaltı yapsamda ğlen falan ara yapamıyorum. Vicdan azabı yaşıyorum

kizlar öğlen misafirim var oda benim gibi diyette ve emziren anne çocuklarımız aynı yaşta bir gün arayla doğdular şimdi ben ne yapayım ikramlik

Takimdakilerin hafif menüleri benim ağır menüm oluyor ben öyle yesem hayatta kilo veremem. Ama benim menümede ağıe diyosunuz nasıl yapayım ki ben bilemiyorum çok şeydeyim ne denir çıkmazdayım

Takimdakilerin hafif menüleri benim ağır menüm oluyor ben öyle yesem hayatta kilo veremem. Ama benim menümede ağıe diyosunuz nasıl yapayım ki ben bilemiyorum çok şeydeyim ne denir çıkmazdayım
Senin menülerin mi hafif üstüme iyilik sağlık dolmalar mantılar sarmalar

canım menun ağır derken dengelemiyorsun pek mesela öğlen bulgur yiyorsun akşam et yoğurt peynir ekmek siz şekilde dengelemek mesele

Haki en sevdigim renk cumartesi pazarda bizim iki nişanımız var biri erkek bayan karışık ama pazar günü sadece bayanlara bende kurtlarımı dökmeyi düşünüyorum benim cumartesi elbisem siyah saten üzeri dantel pazar saten nar çiçeği rengi senle bana gün dogdu desene Kızzz teyyy teyyy

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet tamda düşündüğüm ve denemek istediğim şey buydu aslında.
Cok kafama yattı hocanın dedikleri o yuzden denemeye değer diye düşünüyorum:)
Bilgilerini paylaştığın için cok teşekkür ederim :)

Sebze protein dengelesen yeter ama işte evde sen yapmıyorsun yemekleri annenin yardımcı olması lazım.
Annemde dengesiz bi bakıyorsun her gün farklı yemek yapıyor bi bakıyorsun bi hafta yemek yapmıyor bide benim yaptığımı yemiyor var yemek ziyan olmasın ye diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…