- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Annen ne yapsin yemek yapmak da cok eglenceli degil yaniAnnemde dengesizbi bakıyorsun her gün farklı yemek yapıyor bi bakıyorsun bi hafta yemek yapmıyor bide benim yaptığımı yemiyor var yemek ziyan olmasın ye diyo
Olmaz canım.bizde 4. Aydan sonra baslamisti.dış çok zorluyor cocuklari.bir an once çıkarır inşallah kuzum benimValla biz de 4. Aydan beri çekiyoz. Bakiyodum bakiyodum şislik bile yoktu. Ama ne hikmetse alttan çıkar ilk diye hep alta bakiyodum. Zaten 2-3 gündür çıt cıt ses geliyodu kasikla bir sey verirken. Nolaki diyodum bakiyodum bir şey yok. Eşim gordü de söyledikız kardesim diş doktoru normal dedi. Ama belki diğer dişlerin gelmesini zorlaştirip üstune gelebilirmiş. Insallah bi aksilik olmaz
Şeker senden korusun. Düzelir varsa zamanla. Saat kaçta alacaksin?Selam kizceler.bugün tahlil sonucunu alacam.çok tirsiyorum şekerden
Vallahi ya..bayanlar arasinda olunca bide cosuyoz..daha rahat oluyor insan..hobbaa..Haki en sevdigim renk cumartesi pazarda bizim iki nişanımız var biri erkek bayan karışık ama pazar günü sadece bayanlara bende kurtlarımı dökmeyi düşünüyorum benim cumartesi elbisem siyah saten üzeri dantel pazar saten nar çiçeği rengi senle bana gün dogdu desene Kızzz teyyy teyyy
Canim hayirli soniclar al insaallahh..bende insulin direncimi olcturcrm de su aralar aynen tirsiyorumSelam kizceler.bugün tahlil sonucunu alacam.çok tirsiyorum şekerden
Ben çocukları okula gönderip öyle giriyom bacıÖğlen oldu kız, ne gunaydini.
Recep ivedigin dedigi gibi içimizdeki bütün kötülükleri salalımVallahi ya..bayanlar arasinda olunca bide cosuyoz..daha rahat oluyor insan..hobbaa..
Cuma gunu kurtlari dokcem.pazartesi taslari aldircam..icimdeki butun kotulukleri atiyorum iyimi
Öğlenci mi oldu senin çocuklarBen çocukları okula gönderip öyle giriyom bacı
Salalim gurbaaaannRecep ivedigin dedigi gibi içimizdeki bütün kötülükleri salalım
Bir bucukta alicam.insülin direnci ne de batirdim özellikle onu merak ediyorumŞeker senden korusun. Düzelir varsa zamanla. Saat kaçta alacaksin?
Çıkmıştır onlar. Netten baksanaBir bucukta alicam.insülin direnci ne de batirdim özellikle onu merak ediyorum
Hehehehe. Gerçek korku bu işte.bugunu cuma sandım korktum tartılıcaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?