Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Annemde dengesiz bi bakıyorsun her gün farklı yemek yapıyor bi bakıyorsun bi hafta yemek yapmıyor bide benim yaptığımı yemiyor var yemek ziyan olmasın ye diyo
Annen ne yapsin yemek yapmak da cok eglenceli degil yani ben de sevmiyorum. Ve anne de benim kafadanmis ben de bazen cosarim isten sonra degisik degisik yemekler yaparim sonra baktim ki cogu yenilmedi bir kac hafta benden tik yok

Olmaz canım.bizde 4. Aydan sonra baslamisti.dış çok zorluyor cocuklari.bir an once çıkarır inşallah kuzum benim

Selam kizceler.bugün tahlil sonucunu alacam.çok tirsiyorum şekerden

Vallahi ya..bayanlar arasinda olunca bide cosuyoz..daha rahat oluyor insan..hobbaa..
Cuma gunu kurtlari dokcem.pazartesi taslari aldircam..icimdeki butun kotulukleri atiyorum iyimi

Kizlar gecen gun regl oldum dedim ya..oyle bir defa afedersinizn kanamam oldu ..sonra birsey yok..
Ondan sonra iki defa minoset almak zorunda kaldim..agri kesici kanamayida kesiyo biliyorum..ama o an unuttum..saframin oldugu yer agriyince mecbur ictim..
Hala sokulemedim ya..karnim sis..

Vallahi ya..bayanlar arasinda olunca bide cosuyoz..daha rahat oluyor insan..hobbaa..
Cuma gunu kurtlari dokcem.pazartesi taslari aldircam..icimdeki butun kotulukleri atiyorum iyimi
Recep ivedigin dedigi gibi içimizdeki bütün kötülükleri salalım

Kızlar dün tartildiydim bakalım seker ilaci dan sonra kaç kilo verecem.ilaca 6 ay ara vermiştim çünkü annem öyle olunca kendimi unuttum.ilaca da kısıtlama gelmiş. Uzun süredir yazdirmayinca.

Olamaz olamaz sensiz yarim
Kabir azabindan beter halim
Acilar butun derdim
Sensiz bi dumyayi neyleyim
2000 lii yullar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…