- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Okuyum bakayim burda ada ayni miymis yumurta uzerindeki numaralaryurt dışında nasıl bilmiyorum canım.
Çamur mu çok ilginç başka bişey olması lazım
Sabah detox a başlıyor muyuz canım
Selam cnaim. Ancak girebildim. Sabahin 8inden beri dersteyimGünaydın hatunlar
Simdiye kadar ne guzel vermisisn cnaim. Insallah simdide sonra da verirsin. Darisi basimagünaydın kızlar ben kendime sıkı yönetim ilan ettim bu hafta kilo veremedim direnç kiloları başladı zaten önceki kilo vermelerimde şimdiye kadar 58 den aşağı hiç dusmemistim bakalim bu hafta ne olucak
Ben de bakayim bir menulerinize nasil bir detoksmusTam uyacağız ama
Benim kizim da bugun sabah 5:20 de uyandi. Esim sagolsun o kalkip oynadi kizimla sen derse gidene kadar uyu dedi. Gerci cok da uyuyamadim ders 8 de basladiGünaydın kızlarrrr yaaa daha uyumak istiyordum ben kaldırdı çocuklar
Kolay gelsin kaptanim. Nasil misafir hazirliklari bitti mi?Misafir gelecekmiş kızlar bana yine yeni aradılar
slm canimgünaydın kızlar
ohh iyi eglenceler canim. hem kalori yak hem eglenGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar bugün yarın nişan var akşama oradayım
Bugün kadın erkek karışık ama yarın kurtlarımı dökecemmmm
Aksama goruruz menude neymis bakalim bu cissOrtalığı toplayıp oglana çorba yapıp geldim. Bugün 74ü ucundan gördüm. Sabah açlıktan bir yedim ki.. Accik cıs yedim.
Cok gecmis olsun canim. hasta oldugunu duyunca gelmezler yani. Gelmesinler zaten hem cocuklar dinlensin iyiliessin hem de misafir icin de kotu kendileri de hasta olurlar snraGünaydın kizlar. benm de misafirim gelecekti. Kızlarım hasta olduğunu söyledik gelirler mi bilmiyorum
Selam canim. Kizz tombuldum filan deyince 80leri filan aradim. 64 sun masalah. Insallah beraber zayiflariz da 54 gorup hedefine ulasirsin canimMerhaba tekrar ismim umay
Küçüklükten beri her zaman tombul bir çocuktum. Ortaokul ve lise zamanlarında voleybol oynayarak epey kilo vermiştim. Lisede özellikle bir dönem tenis oynamaya da başladığım için istediğim kiloya düşmüştüm fakat kilo verirken hiçbir şey yemiyordum. Dolayısıyla istedğim kiloya düştükten sonra tekrar yemeye başlamam ve üniversitede lisedeki kadar spor yapmamam çok hızlı kilo almama neden oldu. Üniversitede ailemden ayrı yaşıyorum yemek yapmayı bilmediğim için artı zaten derslerim çok yoğun olduğu için sürekli dışardan hamburger pizza vs tükettim. Şuan 64 kiloyum boyum 169 cm hedef kilom 54 . evde step tahtam pilates için birkaç malzemem var. Haftada 1 kilo vermem sağlıklı olur diye düşünüyorum. İlk amacım şeker içeren her şeyi hayatımdan çıkarmak vücudumuzun günlük şeker ihtiyacı 2 incirler karşılanabilecek kadar düşük fazlası bize kilo olarak dönüyor. Ben de şekeri sadece meyvelerden almayı düşünüyorum. kendimi tanıtmak bu kadar arkadaşlar inş zayıflarız
Onu ben de haftada bir iki gun yiyorum cnaim, haklisinKızlar ben kahvaltıda yoğurdun içine fındık yulaf kuru üzüm ya da yaban mersini atarak sabah kahvaltıda bir kase yiyorum. Yaban mersini yab Yulaf hem tok tutuyor hem de bağırsak hareketlerini hızlandırıyormuş. Tavsiye ederim
Sagol canim mutlu hafta sonlariHayırlı mutlu hafta sonları kızlar
Masalah rakip. Ama kacisi yok yenecem seni bu hafta. Ben de cok dikkat ediyorum bugun.Bugün cok iyi gidiyor. Kayinvalidemler geldi ama bozmuyorum kendi evimdeyim çünkü ve kararliyim:)
Ben de tam aksine disardayken diyet yapmam dha kolay oluyorHarikaa:)
İnsan kendi evinde olunca daha iyi sürdürüyor:)
Icine kuru kayisi veya erik koy canim. ben oyle yiyorum ve bagirsaklar tam gazzBende yulaf yiyorum evet sağlıklı ama beni harekete geçirdiği pek söylenemez
Kiz mi erkek mi canim? Kizsa bakim seti gibi seyler var ya vucut kremi +parfum bence sever boyle birsey.Dün attığım sebzeli kreptrn yaptım bende güzel oldu cidden insallah fazla olmamıştır yediklerim.
Yarın yakın bir arkadaşın doğum günü kurabiye yapıcam akiam şimdide hediye bakınıcam çıkıp ne alsam onuda bilemiyorum bakalım
Sevdigin misafir gelirse seversin canimSürekli misafir hiç sevmem insallah sevmek zorunda bırakılmamada
Ben de aynini yazdiimÖyle bir giriş yapmışsın ki 80 kilo yazmanı bekledim valla. Ben de hep iri ve yaşından büyük gösterirdim küçükken. Hoşgeldin.
Niye gina geldi cnaim ? Cok mu dogum gunu filan oluyor|? Ben en cok cocuklara hediye almayi seviyorum. Burda noelde ve simdi 2 hafta sonra paskalya bayrami var gorumcemin cocuklarina hediye aliyoruz, onlari alip paketlemek cok hosuma gidiyor. En guzeli de noelde cocuklar hediyenin noel babadan geldigini saniyor aileden biri her sene noel baba gibi giyiniyorHediye almayı sevdiğim halde artık nefret geldi ne alcağımı şaştığım için.
Kolay gelsin inşallah içine sinem bişey bulursun bulutcum:)
Bence mum ve kurabiye yeter canim. Hatta sahsen sadece kurabiye bile yeter cunku onun yeri baska senin kendi elinin emegi. Cok guzel hediye oluray insallah elif mum çok seviyor geçen gün renkli mumlar gördüm küçük küçük çok beğendim ondan alıcamama yetmez. Birde bu kız amcamın oğlunun sevgilisi. Çok yakınız çokda iyi bir kız. küçük şeylerlede mutlu olur. Bide kalpli kurabiye yapayım dedim damla çikolatalı. başkada birşey gelmedi aklıma. MEsela ben incik boncuk gereksiz şeylerden paramı çok sakınırım ama o beğendiği herşeyi alır. O yüzden bende seninm gibi düşün düşün kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?