Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

günaydın kızlar ben kendime sıkı yönetim ilan ettim bu hafta kilo veremedim direnç kiloları başladı zaten önceki kilo vermelerimde şimdiye kadar 58 den aşağı hiç dusmemistim bakalim bu hafta ne olucak
Simdiye kadar ne guzel vermisisn cnaim. Insallah simdide sonra da verirsin. Darisi basima

Günaydın kizlar. benm de misafirim gelecekti. Kızlarım hasta olduğunu söyledik gelirler mi bilmiyorum
Cok gecmis olsun canim. hasta oldugunu duyunca gelmezler yani. Gelmesinler zaten hem cocuklar dinlensin iyiliessin hem de misafir icin de kotu kendileri de hasta olurlar snra

Selam canim. Kizz tombuldum filan deyince 80leri filan aradim. 64 sun masalah. Insallah beraber zayiflariz da 54 gorup hedefine ulasirsin canim

Onu ben de haftada bir iki gun yiyorum cnaim, haklisin

Kiz mi erkek mi canim? Kizsa bakim seti gibi seyler var ya vucut kremi +parfum bence sever boyle birsey.

Hediye almayı sevdiğim halde artık nefret geldi ne alcağımı şaştığım için.
Kolay gelsin inşallah içine sinem bişey bulursun bulutcum:)
Niye gina geldi cnaim ? Cok mu dogum gunu filan oluyor|? Ben en cok cocuklara hediye almayi seviyorum. Burda noelde ve simdi 2 hafta sonra paskalya bayrami var gorumcemin cocuklarina hediye aliyoruz, onlari alip paketlemek cok hosuma gidiyor. En guzeli de noelde cocuklar hediyenin noel babadan geldigini saniyor aileden biri her sene noel baba gibi giyiniyor cok eglenceli cocuklar icin

Bence mum ve kurabiye yeter canim. Hatta sahsen sadece kurabiye bile yeter cunku onun yeri baska senin kendi elinin emegi. Cok guzel hediye olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…